Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika U MEĐUNARODNOJ AKCIJI „SKIPER” UHAPŠENO ŠEST OSOBA ZBOG KRIJUMČARENJA NARKOTIKA, POLICIJA POTRAŽUJE JOŠ DVA LICA
Drogu prebacivali u BiH U Crnoj Gori su uhapšeni Pavle Martinović (53), Dragan Rnković (45), Rade Baćović (49) i Dragan Adžić (23), a u Republici Srpskoj Radivoje Lučić (40) i Dragan Jovović (32)
Dan - novi portal
Slu­žbe­ni­ci Upra­ve po­li­ci­je su u ma­đu­na­rod­noj ak­ci­ji pod kod­nim na­zi­vom „Ski­per” uhapsi­li šest oso­ba ko­je se te­re­te da su se vi­še mje­se­ci ba­vi­le šver­com he­ro­i­na, ma­ri­hu­a­ne i ha­ši­ša iz Cr­ne Go­re u Bo­snu i Her­ce­go­vi­nu. U Cr­noj Go­ri slo­bo­de su li­še­ni Pa­vle Mar­ti­no­vić (53), Dra­gan Rn­ko­vić (45), Ra­de Ba­ćo­vić (49) i Dra­gan Adžić (23), a u Re­pu­bli­ci Srp­skoj Ra­di­vo­je Lu­čić (40) i Dra­gan Jo­vo­vić (32). Mar­ti­no­vić, Rn­ko­vić i Ba­ćo­vić uhap­še­ni su u Nik­ši­ću, a Adžić u Plu­ži­na­ma. Ka­ko je „Da­nu” sa­op­šte­no iz Upra­ve po­li­ci­je, Lu­čić i Jo­va­no­vić, ko­ji su uhap­še­ni u Re­pu­bli­ci Srp­skoj, ta­ko­đe su dr­ža­vlja­ni Cr­ne Go­re.
Me­đu­na­rod­na ak­ci­ja „Ski­per” u Cr­noj Go­ri je re­a­li­zo­va­na ju­če u po­po­dnev­nim sa­ti­ma. Tom pri­li­kom za­pli­je­nje­no je pet ki­lo­gra­ma skan­ka, ki­lo­gram ha­ši­ša i 400 gra­ma he­ro­i­na.
Pre­ma sum­nja­ma po­li­ci­je, uhap­še­ni su sa još dvi­je oso­be za ko­ji­ma po­li­ci­ja tra­ga, kao kri­mi­nal­na gru­pa, u du­žem pe­ri­o­du kri­jum­ča­ri­li he­ro­in, ha­šiš i ma­ri­hu­a­nu u BiH. Lu­čić je, ka­ko nam je sa­op­šte­no iz MUP-a, or­ga­ni­za­tor kri­mi­nal­ne gru­pe, a osta­lih se­dam li­ca sum­nji­če se da su pri­pad­ni­ci tog kri­mi­nal­nog udru­že­nja. Čla­no­vi gru­pe su, pre­ma sum­nja­ma po­li­ci­je, ima­li odvo­je­na za­du­že­nja. Ne­ki­ma od njih za­da­tak je bio da na­ba­ve dro­gu, dok su je dru­gi pre­vo­zi­li pre­ko gra­ni­ce.
Ak­ci­ja „Ski­per” iz­ve­de­na je za­jed­nič­kim dje­lo­va­njem Vr­hov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva Cr­ne Go­re – Odje­lje­nja za su­zbi­ja­nje or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la, ko­rup­ci­je, te­ro­ri­zma i rat­nih zlo­či­na, Upra­ve po­li­ci­je Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va Cr­ne Go­re i Dr­žav­nog tu­ži­la­štva Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne – Po­seb­nog od­je­la za or­ga­ni­zo­va­ni kri­mi­nal MUP-a Re­pu­bli­ke Srp­ske. Iz Upra­ve po­li­ci­je je sa­op­šte­no da su ak­tiv­no­sti u ovom pred­me­tu pred­u­zi­ma­ne u pret­hod­nih šest mje­se­ci. U tom pe­ri­o­du, pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, okri­vlje­ni su bi­li pod mje­ra­ma taj­nog nad­zo­ra, a pred­u­zi­ma­ne su i dru­ge rad­nje ka­ko bi se po­tvr­di­la sum­nja da se ba­ve šver­com dro­ga.
–Slu­žbe­ni­ci Upra­ve po­li­ci­je MUP-a – Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge i kri­jum­ča­re­nja, po na­lo­gu Vr­hov­nog dr­žav­nog tu­ži­la­štva – Odje­lje­nja za su­zbi­ja­nje or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la, li­ši­li su slo­bo­de če­ti­ri li­ca zbog po­sto­ja­nja osno­va sum­nje da su po­či­ni­la kri­vič­na dje­la stva­ra­nje kri­mi­nal­ne or­ga­ni­za­ci­je iz čl. 401 i neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga iz čl.300 st. 1 Kri­vič­nog za­ko­ni­ka. U Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni je, po na­lo­gu Dr­žav­nog tu­ži­la­štva Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, slo­bo­de li­še­no dva li­ca – sa­op­šte­no je ju­če iz Upra­ve po­li­ci­je.
Na­ve­de­no je i da će li­ca uhap­še­na u Cr­noj Go­ri uz kri­vič­nu pri­ja­vu bi­ti pri­ve­de­na u Vr­hov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo.
M.V.P.– B.B.


Tra­že Nik­ši­ća­ni­na i Sr­bi­jan­ca

Po­li­ci­ja po­tra­žu­je još dvi­je oso­be ko­je se te­re­te da su sa še­sto­ri­com uhap­še­nih šver­co­va­le dro­gu u BiH. Pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, po­tra­žu­ju se je­dan Nik­ši­ća­nin i Sr­bi­ja­nac ko­ji je na­sta­njen u Nik­ši­ću. Pre­ma po­li­cij­skim sum­nja­ma, oni su u kri­mi­nal­noj gru­pi bi­li za­du­že­ni za pre­vo­že­nje i na­bav­ku dro­ge.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"