Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Feljton - datum: 2018-01-23 FUDBALERI LOVĆENA POČELI PRIPREME ZA DRUGI DIO SEZONE Povratak u Prvu ligu jedini cilj
Dan - novi portal
Fud­ba­le­ri Lov­će­na po­če­li su ju­če pri­pre­me za na­sta­vak šam­pi­o­na­ta. Na pr­vom tre­nin­gu u No­voj go­di­ni bi­li su pri­sut­ni svi igra­či ko­ji su u do­sa­da­šnjem to­ku se­zo­ne no­si­li dres ce­tinj­skog ti­ma. I po­red ne baš bli­sta­vih re­zul­ta­ta u je­se­njem di­je­lu, cilj Lov­ćen ostao je isti – po­vra­tak u Pr­vu li­gu. Stra­teg Ce­ti­nja­na, Dra­gi Ka­na­tla­rov­ski is­ta­kao je da će se u na­red­nom pe­ri­o­du vri­jed­no ra­di­ti ka­ko bi se do­šlo do ci­lja.
– Po­če­li smo sa pri­pre­ma­ma sa istim am­bi­ci­ja­ma kao što je to bi­lo i na po­čet­ku ove se­zo­ne. Lov­ćen je klub ko­ji ima isto­ri­ju i tra­da­ci­ju i sa­mim tim nje­go­vo mje­sto je u Pr­voj li­gi. Oče­ku­je nas ve­li­ki po­sao i bi­će do­sta stva­ri ko­je će se od­ra­đi­va­ti u ho­du ka­ko bi se klub iz­di­gao iz tre­nut­ne si­tu­a­ci­je. Ono što je naj­bit­ni­je je­sto to da će svi igra­či iz pr­vog di­je­la se­zo­ne bi­ti tu uz na­rav­no od­re­đe­ne iz­mje­ne o ko­ji­ma tre­nut­no ne mo­gu ni­šta vi­še re­ći – is­ta­kao je Ka­na­tla­rov­ski.
Lov­ćen će ve­ći dio pri­pre­ma od­ra­đi­va­ti na Ce­ti­nju, a po­sto­ji mo­guć­nost de­se­to­dnev­ne se­lid­be u ne­ki od gra­do­va pri­mor­ja ka­ko bi se od­i­gra­lo i ne­ko­li­ko kon­tril­nih utak­mi­ce.
– Ve­ći dio pri­pre­ma od­ra­di­će­mo na Ce­ti­nju, a ta­ko­đe po­sto­ji mo­guć­nost da de­se­tak da­na bu­de­mo ne­gdje na pri­mor­ju, ka­ko bi­smo na naj­bo­lji na­čin iz­bru­si­li for­mu. Na­dam se da će se taj plan re­a­li­zo­va­ti i da će­mo na pra­vi na­čin na­sta­vi­ti pr­ven­stvo. Osta­je da ru­ko­vod­stvo klu­ba obez­bi­je­di sta­di­on, gdje bi Lov­ćen, zbog re­kon­struk­ci­je svog, igrao do­ma­će utak­mi­ce. Tre­nut­no je ak­tu­el­na Pod­go­ri­ca, a u ot­pi­ca­ju su če­ti­ri sta­di­o­na. Iskre­no sa na­dam da mo­ji fud­ba­le­ri ne­će osje­ti­ti ne­do­sta­tak do­ma­ćeg te­re­na – za­klju­čio je Ka­na­tla­rov­ski.
Ce­ti­nja­ni su pr­vi dio se­zo­ne od­i­gra­li sa do­sta osci­la­ci­ja, ni­su bi­lje­ži­li baš do­bre re­zul­ta­te pro­tiv di­rekt­nih ri­va­la za pla­sman u Pr­vu li­gu, pa je ja­sno da je pred nji­ma te­žak po­sao. Na­kon je­se­njeg di­je­la se­zo­ne, Lov­ćen se na­la­zi na pe­tom mje­stu dru­go­li­ga­ške ta­be­le sa 30 osvo­je­nih bo­do­va, pet ma­nje od vo­de­ćih Be­ra­na. Pro­ljeć­ni dio šam­pi­o­na­ta ce­tinj­ski tim otvo­ri­će du­e­lom sa Otran­tom, 4. mar­ta.L.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"