Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija fleš
Dan - novi portal
Bez pro­mje­na

Ci­je­ne go­ri­va se ne­će mi­je­nja­ti do 26. de­cem­bra, sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva eko­no­mi­je. Li­tar euro­su­pe­ra 95 i 98 će i na­red­nih 14 da­na ko­šta­ti po 1,28 eura, ci­je­na euro­di­ze­la iz­no­si­će 1,16 eura, a lož ulja za ve­le­pro­da­ju 1,13 eura.
Po­sled­nje pro­mje­ne ci­je­na go­ri­va su bi­le 14. no­vem­bra, ka­da su euro­su­per 95, euro­di­zel i lož ulje za ve­le­pro­da­ju po­sku­pi­li pet cen­ti.
Mak­si­mal­ne ma­lo­pro­daj­ne ci­je­ne go­ri­va u Cr­noj Go­ri uskla­đu­ju se sva­kog dru­gog po­ne­djelj­ka. Na­red­ni ob­ra­čun oba­vi­će se 25. de­cem­bra, a even­tu­al­no iz­mi­je­nje­ne vri­jed­no­sti naft­nih de­ri­va­ta va­ži­će od 26. de­cem­bra.
D.M.


Pokrenuli kampanju

Cr­no­gor­ski te­le­kom po­kre­nuo je kam­pa­nju „Ura­di jed­no­stav­no, ura­di di­gi­tal­no”, či­ji je cilj pro­mo­vi­sa­nje po­zi­tiv­nog uti­ca­ja no­vih teh­no­lo­gi­ja na po­je­din­ce i dru­štvo u cje­li­ni. Ri­ječ je, ka­ko su ka­za­li, o in­ter­na­ci­o­nal­noj kam­pa­nji ko­ju po­kre­će Doj­če te­le­kom, a pr­vo je star­to­va­la u Cr­noj Go­ri.
– U fo­ku­su kam­pa­nje su pri­mje­ri če­tvo­ro mla­dih Evro­plja­na ko­ji rje­ša­va­ju va­žne pro­ble­me, po­kre­ću dru­štve­no od­go­vor­ne pro­jek­te i ostva­ru­ju sno­ve uz po­moć di­gi­tal­nih teh­no­lo­gi­ja – na­ve­li su iz Te­le­ko­ma.
Cilj­na gru­pa kam­pa­nje su mla­di lju­di ko­ji­ma su te te­me po­seb­no bli­ske.
D.M.


Pre­se­li­li u No­vi

Eks­po­zi­tu­ra So­si­je­te že­ne­ral ban­ke Mon­te­ne­gro pre­se­lje­na je iz Iga­la u Her­ceg No­vi, i ure­đe­na je u skla­du sa naj­no­vi­jim stan­dar­di­ma ban­ke. Eks­po­zi­tu­ra se na­la­zi u Nje­go­še­voj uli­ci broj 64. Ban­ka će ra­di­ti od osam do 15 ča­so­va rad­nim da­ni­ma, a su­bo­tom od osam do 13 ča­so­va.M.B.


Do­dje­la na­gra­da

Na­ci­o­nal­na tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja (NTO) or­ga­ni­zo­va­će u sri­je­du tri­na­e­stu do­dje­lu go­di­šnjih na­gra­da u tu­ri­zmu, Wild Be­a­uty Award 2017, pod po­kro­vi­telj­stvom pred­sjed­ni­ka Fi­li­pa Vu­ja­no­vi­ća. Pre­sti­žno na­ci­o­nal­no pri­zna­nje do­dje­lju­je se po­je­din­ci­ma i or­ga­ni­za­ci­ja­ma za iz­u­ze­tan do­pri­nos una­pre­đe­nju kva­li­te­ta tu­ri­stič­ke po­nu­de i uslu­ga iz obla­sti tu­ri­zma, na­ve­li su iz NTO.
M.B.


Sa­sta­nak o Lu­ci Ko­par

Mi­ni­star sa­o­bra­ća­ja Osman Nur­ko­vić sa­sta­će se sa mi­ni­strom sa­o­bra­ća­ja Slo­ve­ni­je, i tom pri­li­kom po­seb­na pa­žnja bi­će po­sve­će­na raz­go­vo­ri­ma o mo­de­lu funk­ci­o­ni­sa­nja slo­ve­nač­ke Lu­ke Ko­par. Rad­na po­sje­ta Slo­ve­ni­ji pri­li­ka je, ka­ko je sa­op­šte­no iz re­sor­nog mi­ni­star­stva, da se raz­mi­je­ne is­ku­stva iz obla­sti sa­o­bra­ća­ja kao i mo­del funk­ci­o­ni­sa­nja Lu­ke Ko­par i pro­ble­mi sa ko­ji­ma se ona su­sre­će.
– Za­in­te­re­so­va­ni smo i za mo­de­le funk­ci­o­ni­sa­nja že­lje­znič­kog sa­o­bra­ća­ja od Lu­ke Ko­par da­lje pre­ma Evro­pi – re­kao je Nur­ko­vić.M.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"