Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Banović krio Srđanovog ubicu * SDP ima predsjedničkog kandidata * Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama * Aco godišnje zaradi stotine hiljada od državnih obveznica * Banović krio Srđanovog ubicu * Rad oslobađa * Čuš
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Budimir Aleksić, funkcioner Demokratskog fronta:
– Podrška Kosovu u Unesko bio bi klasičan neprijateljski akt prema Srbiji i pogotovo prema onoj Crnoj Gori koju mi predstavljamo, a koja je u vrijeme dinastije Petrovića dominantno stvarana na kosovskoj epopeji.

Vic Dana :)

Ulaze Mujo i Suljo u salon na Divljem zapadu.
- Vidiš onoga u šeširu – pita Mujo.
- Svi su u šeširima – odgovara Suljo.
- Vidiš onog sa pištoljem...
- Svi su sa pištoljima.
Razljućen, Mujo ustane i pobije cijelu kafanu, ostavi samo jednog u ćošku...
Mujo:
- Vidiš onoga što je ostao živ...
Suljo:
- Vidim...
Mujo:
- E, on me strašno nervira!!!

Zašto plavuša ne pravi sok iz kesice?
Pa aj’ ti sipaj litar vode u kesicu!

Pita unuk narkoman babu:
- Baba, jesi li vidjela neke tabletice po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
- Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija FIRMA MONTENEGRO HOTELS ZVANIČNO POSTALA VLASNIK HOTELA RIVIJERA
Ćupić ne mari za radnike Čuvali smo taj hotel, a sada smo bukvalno bez riječi izbačeni, kazala je radnica Silva Kaluđerović
Dan - novi portal
Kom­pa­ni­ja Mon­te­ne­gro ho­tels, či­ji je vla­snik kon­tro­verz­ni bi­zni­smen Bran­ko Ću­pić, upla­ti­la je 6,79 mi­li­o­na eura za ho­tel Klub Ri­vi­je­ra u Nji­vi­ca­ma i ta­ko i zva­nič­no po­sta­la vla­snik tog ho­te­la u op­šti­ni Her­ceg No­vi.
Jav­na iz­vr­ši­telj­ka Ja­smin­ka Ba­jo­vić po­tvr­di­la je da je u CKB ban­ci upla­ćen no­vac, na dva odvo­je­na ra­ču­na.
– Upla­će­no je 6,8 mi­li­o­na, od ko­jih sam za­dr­ža­la 10 hi­lja­da. No­vac je upla­ćen na dva odvo­je­na ra­ču­na, je­dan od 250 hi­lja­da, a dru­gi u iz­no­su od 6,57 mi­li­o­na eura – ka­za­la je Ba­jo­vić za Ra­dio Ja­dran.
Sa­rad­ni­ca u Mon­te­ne­gro ho­tel­su Ma­ra To­do­ro­vić je sa­op­šti­la da od­mah kre­ću sa ana­li­za­ma i pro­vje­rom sta­nja na te­re­nu, kao i ana­li­ze ko­li­ko će nov­ca tre­ba­ti za po­nov­no sta­vlja­nje ho­te­la u funk­ci­ju.
– Tek smo po­sta­li vla­sni­ci i ne mo­že­mo da­va­ti de­talj­ni­je in­for­ma­ci­je dok ne vi­di­mo u ka­kvom su sta­nju ter­mo-teh­nič­ke in­sta­la­ci­je i objek­ti. Zna­mo da je do­sta in­ven­ta­ra ru­i­ni­ra­no i po­ne­se­no, ali nas tre­nut­no in­te­re­su­je ko­li­ko su objek­ti de­va­sti­ra­ni. Na­sto­ja­će­mo da uči­ni­mo sve ka­ko bi­smo 1. apri­la sle­de­će go­di­ne ho­tel po­no­vo otvo­ri­li – iz­ja­vi­la je To­do­ro­vi­će­va.
Sa dru­ge stra­ne, biv­ši rad­ni­ci Ri­vi­je­re, njih de­se­tak, ogor­če­ni su zbog od­no­sa no­vog vla­sni­ka pre­ma nji­ma. Ću­pić im je još na dan li­ci­ta­ci­je tra­žio da pre­da­ju klju­če­ve ho­te­la. Me­đu­tim, to ta­da ni­je bi­lo mo­gu­će, jer ni­je bio upla­ćen no­vac.
Sil­va Ka­lu­đe­ro­vić, jed­na od rad­ni­ca, ka­za­la je da se tog da­na po­ja­vio ne­ko iz no­vog me­nadž­men­ta i da im je re­kao da ih ne in­te­re­su­je šta će bi­ti sa rad­ni­ci­ma, jer oni ni­su nji­ho­va oba­ve­za. No­vi me­nadž­ment će, ka­ko su ta­da rad­ni­ci­ma ka­za­li, vi­dje­ti ko bi od njih mo­gao osta­ti u rad­nom od­no­su, na­ve­la je ona.
– Do sa­da ni­ko od njih ni­je po­zvao rad­ni­ke. Sa­mo su nam po­ru­či­li da od­mah pre­da­mo klju­če­ve, ka­da su upla­ti­li no­vac. Na mo­je pi­ta­nje mo­že­mo li to od­lo­ži­ti za sle­de­ći dan zbog dru­gih oba­ve­za, od­go­vor je bio da ne mo­že­mo jer će bra­ve već bi­ti za­mi­je­nje­ne, pa svo­je stva­ri ne­će­mo mo­ći da uzme­mo. Ni­je­su nam da­li ni 24 sa­ta da se or­ga­ni­zu­je­mo i po­ku­pi­mo do­ku­men­ta – is­ta­kla je Ka­lu­đe­ro­vi­će­va.
Pre­ma nje­nim ri­je­či­ma, u ho­te­lu je za­te­kla čo­vje­ka ko­ji se pred­sta­vio kao obez­bje­đe­nje ho­te­la, ma­da ni­je imao uni­for­mu ni­ti le­gi­ti­ma­ci­ju. Ka­lu­đe­ro­vić je, ka­ko ka­že, pre­da­la klju­če­ve ho­te­la, a osta­li rad­ni­ci na­red­nih da­na tre­ba da po­ku­pe do­ku­men­ta­ci­ju, uko­li­ko im bu­de do­zvo­lje­no.
– Ču­va­li smo taj ho­tel, a sa­da smo bu­kval­no bez ri­je­či iz­ba­če­ni – za­klju­či­la je Ka­lu­đe­ro­vi­će­va.
Rad­ni­ci su tu­ži­li biv­šeg izra­el­skog vla­sni­ka zbog ne­iz­mi­re­nih du­go­va­nja pre­ma nji­ma. Osta­li su bez pla­ta i do­pri­no­sa od ja­nu­a­ra ove go­di­ne, a ni­je­su im upla­će­ni ni po­re­zi i do­pri­no­si od ok­to­bra pro­šle go­di­ne. Ro­či­šte po toj tu­žbi za­ka­za­no je za 30. av­gust u Osnov­nom su­du u Her­ceg No­vom.D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"