Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Banović krio Srđanovog ubicu * SDP ima predsjedničkog kandidata * Trojicu „Delija” pretukli bejzbolkama * Aco godišnje zaradi stotine hiljada od državnih obveznica * Banović krio Srđanovog ubicu * Rad oslobađa * Čuš
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Budimir Aleksić, funkcioner Demokratskog fronta:
– Podrška Kosovu u Unesko bio bi klasičan neprijateljski akt prema Srbiji i pogotovo prema onoj Crnoj Gori koju mi predstavljamo, a koja je u vrijeme dinastije Petrovića dominantno stvarana na kosovskoj epopeji.

Vic Dana :)

Ulaze Mujo i Suljo u salon na Divljem zapadu.
- Vidiš onoga u šeširu – pita Mujo.
- Svi su u šeširima – odgovara Suljo.
- Vidiš onog sa pištoljem...
- Svi su sa pištoljima.
Razljućen, Mujo ustane i pobije cijelu kafanu, ostavi samo jednog u ćošku...
Mujo:
- Vidiš onoga što je ostao živ...
Suljo:
- Vidim...
Mujo:
- E, on me strašno nervira!!!

Zašto plavuša ne pravi sok iz kesice?
Pa aj’ ti sipaj litar vode u kesicu!

Pita unuk narkoman babu:
- Baba, jesi li vidjela neke tabletice po sobi?
A baba sva uzrujana reče:
- Pusti sine sad tabletice, jesi li ti vidio one zmajeve u kuhinji?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-08-23 FLEŠ
Dan - novi portal
Sa­jam u Budvi
Sa­jam gra­đe­vi­nar­stva, na ko­jem će se pred­sta­vi­ti seg­men­ti gra­đe­vin­ske in­du­stri­je i naj­u­spje­šni­ji pred­stav­ni­ci iz svih obla­sti te dje­lat­no­sti, odr­ža­će se od 20. do 24. sep­tem­bra u Bu­dvi.
– Ma­ni­fe­sta­ci­ja ko­ja se pret­hod­nih go­di­na uspje­šno raz­vi­ja­la u skla­du sa po­slov­nim po­tre­ba­ma iz­la­ga­ča i ove go­di­ne pred­sta­vi­će jav­no­sti no­ve pro­iz­vo­de i teh­no­lo­gi­je, ali i mo­guć­no­sti za di­rekt­no us­po­sta­vlja­nje sa­rad­nje na svim ni­vo­i­ma u okvi­ru ove di­na­mič­ne stra­te­ške gra­ne – pi­še na saj­tu Ja­dan­skog saj­ma.
Na Saj­mu gra­đe­vi­nar­stva pred­sta­vi­će se iz­la­ga­či iz svih obla­sti gra­đe­vin­ske dje­lat­no­sti – vi­so­ko­grad­nje, ni­sko­grad­nje, in­že­nje­rin­ga i pro­jek­to­va­nja iz­grad­nje i odr­ža­va­nje obje­ka­ta, ma­te­ri­ja­la, oko­va i bra­va­ri­je, sa­ni­tar­ne ga­lan­te­ri­je.
Sa­jam gra­đe­vi­nar­stva u pro­gram­skom dje­lu oku­plja struč­nu jav­nost i afir­mi­še odr­ži­vi raz­voj, po­dr­ža­va kva­li­tet­ne pro­jek­te i ak­tiv­no­sti od zna­ča­ja za ši­ru za­jed­ni­cu.D.M.

Pro­da­ju imo­vi­nu za 9,8 mi­li­o­na
Od­bor di­rek­to­ra kom­pa­ni­je Vek­tra Bo­ka ras­pi­sao je jav­ni po­ziv za pro­da­ju di­je­la ne­po­kret­ne imo­vi­ne pred­u­ze­ća, po ukup­noj po­čet­noj ci­je­ni od 9,8 mi­li­o­na eura. Na pro­da­ju je po­nu­đen re­sto­ran „Ga­leb” po po­čet­noj ci­je­ni od 4,4 mi­li­o­na, mo­tel „Du­bra­va” za 2,6 mi­li­o­na, grad­ski re­sto­ran za 562,5 hi­lja­da, ze­mlji­šte i po­slov­ni pro­stor u Her­ceg No­vom za 330 hi­lja­da, ze­mlji­šte na Ro­sa­ma za 250 hi­lja­da eura.
Pro­da­je se i Auto­bu­ska sta­ni­ca u Her­ceg No­vom po po­čet­noj ci­je­ni od 500 hi­lja­da, po­slov­ni pro­stor Slu­žba ra­ču­no­vod­stva za 220 hi­lja­da, mo­tel Bo­ri­ći za 200 hi­lja­da i ze­mlji­šte kod ho­te­la Ri­vi­je­ra u Nji­vi­ca­ma na tri ka­ta­star­ske par­ce­le po ci­je­na­ma od 150 hi­lja­da, 30 hi­lja­da i 520 hi­lja­da eura. Svi za­in­te­re­so­va­ni pi­sa­ne po­nu­de tre­ba da do­sta­ve do 1. sep­tem­bra.
Imo­vi­na će se pro­da­ti po­nu­đa­ču ko­ji po­nu­di naj­vi­ši nov­ča­ni iz­nos za ku­po­vi­nu.
Od­bor di­rek­to­ra ras­pi­sao je kra­jem ju­la jav­ni po­ziv za pro­da­ju di­je­la ne­po­kret­ne imo­vi­ne Vek­tre Bo­ke, po ukup­noj po­čet­noj ci­je­ni od 10,02 mi­li­o­na eura. Po­nu­da je sti­gla za po­slov­ni pro­stor Pa­ra­di­so u Nje­go­še­voj uli­ci, od pred­u­zet­ni­ka Raj­ka Če­le­bi­ća u vi­si­ni od 251 hi­lja­du eura.
Ste­čaj je u kom­pa­ni­ju uve­den u ju­nu 2015. go­di­ne, dok je plan re­or­ga­ni­za­ci­je iz­gla­san kra­jem 2015, ali ga je zbog žal­be OTP fak­to­rin­ga u apri­lu pro­šle go­di­ne po­ni­štio Ape­la­ci­o­ni sud i vra­tio pred­met na po­nov­ni po­stu­pak.
Pri­vred­ni sud je kra­jem fe­bru­a­ra ove go­di­ne pri­hva­tio Plan re­or­ga­ni­za­ci­je Vek­tra Bo­ke. Vla­snik tog pred­u­ze­ća je Dra­gan Br­ko­vić.
D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"