Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Staviću tačku na podjele u partiji * Mržnju i podmetanja ostavljam drugima * Baćinom sinu kazna osam mjeseci i 30.000 * Kod Aca oročili pet miliona po najgorim kamatama * Čovjek miš * Srpski zavoj o srpsko rame
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
IVAN VUJOVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
Premijeri Albanije i Makedonije nisu imali previše partnerskog razumijevanja zbog bojkota parlamenata, ali su istrajali i danas su lideri koji su pobijedili autokratije.

Vic Dana :)

Čovjek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče:
- Jao, to mora da je moj muž!
Čovjek na to iskoči iz kreveta i sav unezvjeren, i kao od majke rođen, pobježe kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu:
- Objasni mi šta ti znači ono „to je moj muž”, pa ja sam ti muž!
A žena će na to:
- Prvo ti meni objasni što si onda bježao?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2017-08-07 VLADISLAV BOJOVIĆ KRITIKUJE VLAST ZBOG DEPONIJE MALJEVAC Truju Pljevljake
Dan - novi portal
Vrh dr­žav­ne vla­sti i Elek­tro­pri­vre­da ni­su se udo­sto­ji­li da na de­po­ni­ji Ma­lje­vac ura­de vo­de­no ogle­da­lo, bez ob­zi­ra što je riječ o ele­men­tar­nim eko­lo­škim stan­dar­di­ma. Pred­sjed­nik OO De­mo­krat­ske na­rod­ne par­ti­je (DNP) Plje­vlja i funk­ci­o­ner DF-a Vla­di­slav Bo­jo­vić ka­zao je da se bru­tal­no i si­ste­mat­sko tro­va­nje sta­nov­ni­štva Plje­va­lja, in­du­strij­skim ot­pa­dom sa de­po­ni­je Ma­lje­vac, na­sta­vlja i u ovim da­ni­ma vi­so­kih tem­pe­ra­tu­ra.
– Sva­ki, pa i naj­ma­nji vje­tar, po­kre­će ta­la­se pra­ši­ne sa sa­su­še­ne po­vr­ši­ne de­po­ni­je u ko­joj su sa­dr­ža­ne ma­te­ri­je iz­ra­zi­to štet­ne po zdra­vlje Plje­vlja­ka – na­veo je Bo­jo­vić i do­dao da o to­me go­vo­ri sve ve­ći broj obo­lje­lih i umr­lih od naj­te­žih bo­le­sti.
Pre­ma ri­je­či­ma Bo­jo­vi­ća umje­sto eko­lo­ške sa­na­ci­je ove de­po­ni­je, ko­ja je na de­se­ti­ne pu­ta na­ja­vlje­na i obe­ća­na od ru­ko­vod­stva EPCG i dr­žav­ne vla­sti, iz­gra­đen je sa­mo pot­por­ni zid ka­ko bi se i na­red­nih go­di­na na­sta­vi­lo sa do­dat­nim go­mi­la­njem in­du­strij­skog ot­pa­da i dra­stič­nim za­ga­đe­njem ko­jem su iz­lo­že­na ne sa­mo mje­sta po­put Zblje­va, Ra­do­sav­ca, Ko­mi­na, Ži­do­vi­ća, već i či­tav grad.
– Bez ob­zi­ra što je ri­ječ o ele­men­tar­nom is­pu­nja­va­nju eko­lo­ških stan­dar­da, na de­po­ni­ji Ma­lje­vac i da­lje ne­ma vo­de­nog ogle­da­la. Vrh dr­žav­ne vla­sti i Elek­tro­pri­vre­de ni­je se udo­sto­jio ni to­li­ko da ura­di na eko­lo­škoj sa­na­ci­ji ove de­po­ni­je – ka­zao je Bo­jo­vić.
Is­ti­če da su sa dru­ge stra­ne, go­di­na­ma i jed­ni i dru­gi kri­li da od­la­žu na di­vlje pe­peo i šlja­ku, kao i da su uve­li­ko pro­bi­li do­zvo­lje­ne ko­te, ka­ko bi iz­bje­gli da Op­šti­ni Plje­vlja pla­te 15 mi­lo­na eura po osno­vu lo­kal­nih na­kna­da.
– Od iz­grad­nje dru­gog blo­ka Ter­mo­e­lek­tra­ne, ka­ko vi­di­mo, ne­ma ni­šta što go­vo­ri o još jed­noj bru­tal­noj pre­va­ri gra­đa­na, ali je za­to u po­sto­je­ćem blo­ku sve ma­nje za­po­sle­nih – po­ru­čio je Bo­jo­vić. B.Je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"