Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Ku­ći­ce za zla­to­vra­nu
Na­ci­o­nal­ni par­ko­vi Cr­ne Go­re (NPCG) po­sta­vi­li su na So­la­ni 16 ku­ći­ca za zla­to­vra­nu, glo­bal­no ugro­že­nu vr­stu, ko­ja gni­je­zdi na ovom pod­ruč­ju, sa­op­šte­no je iz tog pred­u­ze­ća. Ka­ko su ka­za­li, ku­ći­ce su po­sta­vlje­ne u sa­rad­nji sa slo­ve­nač­kim or­ni­to­lo­gom Bo­ru­tom Štum­ber­ge­rom, uz po­moć an­ga­žo­va­nih rad­ni­ka na So­la­ni i vo­lon­te­ra, i do­na­ci­je.
– Ra­du­je nas či­nje­ni­ca da će se i da­lje na­sta­vi­ti ak­tiv­no­sti či­ji je osnov­ni cilj obez­bje­đi­va­nje po­volj­nih uslo­va za gni­je­žđe­nje zla­to­vra­ne na ul­cinj­skoj so­la­ni, jer je već u mar­tu pla­ni­ra­na iz­mje­na još de­set do­tra­ja­lih bok­so­va za ko­je su fi­nan­sij­ska sred­stva obez­bi­je­đe­na iz me­đu­na­rod­nih do­na­ci­ja – ka­zao je di­rek­tor NPCG El­vir Kli­ca.
Ku­ći­ce za zla­to­vra­nu su iz­ra­đe­ne od šper­plo­ča ari­ša sa si­ste­mom za ven­ti­la­ci­ju i nad­stre­šni­com na kro­vu i sa stra­ne, ko­je po­ve­ća­va­ju sjen­ku i ti­me šti­te od pre­ve­li­ke vru­ći­ne.
A.O.

Ras­pra­va o bi­je­na­lu
Iz Mi­ni­star­stva odr­ži­vog raz­vo­ja i tur­zi­ma na­ja­vi­li su da će or­ga­ni­zo­va­ti pa­nel di­sku­si­ju po­vo­dom ras­pi­sa­nog me­đu­na­rod­nog kon­kur­sa za kon­cept i sa­dr­žaj cr­no­gor­ske po­stav­ke na 16. Me­đu­na­rod­noj iz­lo­žbi ar­hi­tek­tu­re u Ve­ne­ci­ji. Ka­ko su ka­za­li, pa­nel di­sku­si­ja za uče­sni­ke kon­kur­sa i za­in­te­re­so­va­nu jav­nost će se odr­ža­ti u pe­tak 26. ja­nu­a­ra u mul­ti­me­di­jal­noj sa­li mi­ni­star­stva.
– Di­sku­si­ju na te­mu ovo­go­di­šnjeg Bi­je­na­la „Slo­bod­ni pro­stor” vo­di­će ko­me­sar Du­šan Vuk­sa­no­vić, glav­ni dr­žav­ni ar­hi­tek­ta, i ku­stos So­nja Ra­do­vić Je­lo­vac – ka­za­li su iz tog re­so­ra.A.O.

Sun­ča­no i to­plo
Me­te­o­ro­lo­zi za da­nas i sju­tra na­ja­vlju­ju pre­te­žno sun­ča­no vri­je­me, dok se od pet­ka po­pod­ne oče­ku­je umje­re­no na­o­bla­če­nje. U sa­op­šte­nju Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju se na­vo­di da će na sje­ve­ru bi­ti umje­ren do jak mraz, dok je po ko­tli­na­ma mo­gu­ća ma­gla, a to­kom da­na osjet­no to­pli­je vri­je­me.
Za pe­tak na­ja­vlju­ju pre­te­žno sun­ča­no vri­je­me.
– Kra­jem da­na i to­kom no­ći ma­lo do umje­re­no oblač­no. Uju­tru na sje­ve­ru mraz, a po ko­tli­na­ma ma­gla. Vje­tar slab do umje­ren pro­mjen­lji­vog smje­ra. Ju­ta­r­nja tem­pe­ra­tu­ra va­zdu­ha mi­nus se­dam do pet, naj­vi­ša dnev­na 6 do 15 ste­pe­ni – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.A.O.

Pro­mo­vi­šu grant
Za­vod za za­po­šlja­va­nje Cr­ne Go­re (ZZZCG) or­ga­ni­zo­va­će od 29. ja­nu­a­ra do 6. fe­bru­a­ra pro­mo­ci­ju jav­nog po­zi­va za do­dje­lu grant še­ma za za­po­šlja­va­nje oso­ba sa in­va­li­di­te­tom po op­šti­na­ma.
Pro­mo­ci­ja gran­ta vri­jed­nog 1,5 mi­li­o­na eura pr­vo će se odr­ža­ti u Be­ra­na­ma – 29. ja­nu­a­ra, dan ka­sni­je u Ro­ža­ja­ma, a 31. ja­nu­a­ra u Bi­je­lom Po­lju. U Plje­vlji­ma će se pro­mo­ci­ja odr­ža­ti 1. fe­bru­a­ra, dan ka­sni­je u Nik­ši­ću. Za 5. fe­bru­ar za­ka­za­na je pro­mo­ci­ja u Her­ceg No­vom, a 6. fe­bru­a­ra u Ba­ru.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"