Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo fleš
Dan - novi portal
Po­što­va­nje za BiH

Cr­na Go­ra kao naj­mla­đa čla­ni­ca NA­TO ci­je­ni va­žnost po­sve­će­no­sti Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne (BiH) vri­jed­no­sti­ma Ali­jan­se, po­ru­čio je mi­ni­star od­bra­ne Pre­drag Bo­ško­vić. Ka­ko je sa­op­šte­no iz mi­ni­star­stva, Bo­ško­vić se u Sa­ra­je­vu sa­stao sa mi­ni­star­kom od­bra­ne Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne Ma­ri­nom Pen­deš.
Bo­ško­vić je uka­zao na in­ten­ziv­nu sa­rad­nju dvi­je su­sjed­ne ze­mlje u do­me­nu od­bra­ne, i is­ta­kao da Cr­na Go­ra, kao naj­mla­đa čla­ni­ca NA­TO, ci­je­ni va­žnost po­sve­će­no­sti BiH vri­jed­no­sti­ma Ali­jan­se. M.S.


Za­vr­še­na re­pa­ra­ci­ja

Or­ga­ni­zo­va­nom ak­ci­jom u Na­ci­o­nal­nom par­ku Ska­dar­sko je­ze­ro, u ne­dje­lju, 10. de­cem­bra za­vr­še­na je re­pa­ra­ci­ja, od­no­sno po­prav­ka vje­štač­kih spla­vo­va za gni­je­žđe­nje pe­li­ka­na. U ak­ci­ji su uče­stvo­va­li Ne­la Ve­šo­vić Du­bak iz Jav­nog pred­u­ze­ća za na­ci­o­nal­ne par­ko­ve, or­ni­to­lo­zi On­drej i An­drej Vi­zi, Bjan­ka Pra­klja­čić iz NVO „Cen­tra za za­šti­tu i pro­u­ča­va­nje pti­ca” i Ema i Ben Hej­vod iz tu­ri­stič­ke agen­ci­je „Un­di­sco­ve­red Mon­te­ne­gro” ko­ji su do­ni­ra­li opre­mu za re­sta­u­ra­ci­ju spla­vo­va. Od ve­li­ke po­mo­ći bi­li su i za­po­sle­ni u Slu­žbi am­bi­jen­tal­ne hi­gi­je­ne u par­ku Ska­dar­sko je­ze­ro Mi­loš Mar­ko­vić, Ni­ko­la Uli­će­vić i Ve­se­lin La­zo­vić.
Vje­štač­ke plat­for­me ko­je su u ne­dje­lju re­pa­ri­ra­ne po­sta­vlje­ne su pri­je tri go­di­ne i iz­ra­đe­ne su od pri­rod­nog ma­te­ri­ja­la či­me su po­spje­še­ni uslo­vi za gni­je­žđe­nje ove vr­ste.
M.S.


Zna­njem pro­tiv na­si­lja

Cr­ve­ni krst Cr­ne Go­re je ju­če za mla­de Ro­me i Egip­ća­ne i iz­bje­gli­ce iz Hr­vat­ske, Ko­so­va i Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne, ko­ji re­dov­no po­ha­đa­ju ra­ču­nar­ske ra­di­o­ni­ce u kam­pu Ko­nik u Pod­go­ri­ci, or­ga­ni­zo­vao pre­da­va­nje na te­mu „Na­si­lje na In­ter­ne­tu”. Ove ak­tiv­no­sti spro­vo­de se u okvi­ru pro­jek­ta „Edu­ka­ci­jom do in­klu­zi­je mla­dih sa pod­ruč­ja Ko­ni­ka”, ko­ji je po­dr­žan od stra­ne Te­le­nor fon­da­ci­je kroz kon­kurs „Uklju­či se di­gi­tal­no”.
– Pro­gram­ski sa­rad­nik u Cr­ve­nom kr­stu, psi­ho­log Mi­loš Bu­la­to­vić tru­dio se da dje­cu in­for­mi­še šta je elek­tron­sko na­si­lje i uka­že na mo­gu­će opa­sno­sti pri­li­kom ko­ri­šće­nja In­ter­ne­ta i isto­vre­me­no da ih po­sa­vje­tu­je ka­ko da te opa­sno­sti pre­po­zna­ju i iz­bjeg­nu. U to­ku ra­di­o­ni­ce, mla­di su ima­li pri­li­ku da po­di­je­le svo­je is­ku­stvo ko­ri­šće­nja In­ter­ne­ta, jer ve­ći­na njih ko­ri­sti raz­ne dru­štve­ne mre­že, ka­ko bi ima­li i odr­ža­va­li kon­tak­te sa ro­đa­ci­ma iz ze­mlje po­ri­je­kla – sa­op­šte­no je iz Cr­ve­nog kr­sta.M.S.


Pot­pi­san spo­ra­zum

Agen­ci­ja za za­šti­tu lič­nih po­da­ta­ka i slo­bo­dan pri­stup in­for­ma­ci­ja­ma i Agen­ci­ja za elek­tron­ske ko­mu­ni­ka­ci­je i po­štan­sku dje­lat­nost pot­pi­sa­li su Me­mo­ran­dum o sa­rad­nji u obla­sti elek­tron­skih ko­mu­ni­ka­ci­ja i za­šti­te lič­nih po­da­ta­ka. U skla­du sa me­mo­ran­du­mom agen­ci­je će raz­mje­nji­va­ti in­for­ma­ci­je ko­je se ti­ču una­pre­đe­nja za­šti­te lič­nih po­da­ta­ka u elek­tron­skim ko­mu­ni­ka­ci­ja­ma.M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"