Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita * Odbornicu uhapsili zbog telefonskog poziva * Mila tumačio uz pomoć rječnika * Tužilaštvo da ispita bogatstvo Vujovića * Decembar u znaku dobrog zvuka * Savremena srpska umjetnost pred kineskom publikom * Predsjednik i dvoje sudija bez pravosudnog ispita
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Janko Vučinić, predsjednik Radničke partije :
Ako državni funkcioneri ne mogu da dokažu da su nešto stekli od svojih primanja, svu takvu imovinu im treba oduzeti. Mnogi su stekli imovinu na račun pljačke države i naroda.

Vic Dana :)

Mujo se jedva dovukao kući mrtav pijan u sitne sata, a bijesna Fata ga dočeka u kuhinji i zvizne mu jednu za uho:
- Pijanduro jedna obična, ‘o’š još pit’?
Mujo ćuti, a Fata mu zalijepi još jednu:
- A, budalet’no, ‘o’š još pit’?
Mujo i dalje ćuti, pa ga Fata tresne nogom:
- Čuješ ti mene? ‘O’š još pit?!
Mujo slegne ramenima:
- A daj onda još jednu kad s’ već tol’ko navalila...

Utrčava muž u kuću i s vrata viče:
- Ženooo... šta bi radila kad bih dobio na lotou?
- Uzela bih ti pola i ostavila te!
Muž izvadi 20 eura, daje ženi 10 i kaže:
- Briši.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Ra­du­lo­vić na če­lu REC-a
Dr­žav­ni se­kre­tar u Mi­ni­star­stvu odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma Sa­ša Ra­du­lo­vić iza­bran je za pred­sjed­ni­ka Ge­ne­ral­ne skup­šti­ne Re­gi­o­nal­nog cen­tra za ži­vot­nu sre­di­nu za cen­tral­nu i is­toč­nu Evro­pu (REC). Iz Mi­ni­star­stva su ka­za­li da je to pr­vi put da se na ta­ko vi­so­koj po­zi­ci­ji u toj or­ga­ni­za­ci­ji na­la­zi pred­stav­nik Cr­ne Go­re.
To­kom za­sje­da­nja Ge­ne­ral­ne skup­šti­ne REC-a u Bu­dim­pe­šti iza­bra­ni su i no­vi čla­no­vi tog ti­je­la.
– Za­jed­nič­kim uče­šćem na ova­kvom sku­pu, svi mi po­tvr­đu­je­mo za­la­ga­nje za vri­jed­no­sti na­še za­jed­nič­ke mi­si­je – do­sti­za­nje ve­će tran­spa­rent­no­sti, odr­ži­vo­sti i evrop­skih in­te­gra­ci­ja u cen­tral­noj, ju­go­i­stoč­noj i is­toč­noj Evro­pi – ka­zao je Ra­du­lo­vić pri­li­kom pre­u­zi­ma­nja du­žno­sti.A.O.

Pot­pi­su­ju me­mo­ran­dum
Mi­ni­star jav­ne upra­ve Su­za­na Pri­bi­lo­vić i pred­sjed­nik Dr­žav­ne agen­ci­je za jav­ne uslu­ge i dru­štve­ne ino­va­ci­je (ASAN) Inam Ka­ri­mov pot­pi­sa­će u po­ne­dje­ljak Me­mo­ran­dum o ra­zu­mi­je­va­nju iz­me­đu Mi­ni­star­stva jav­ne upra­ve i Dr­žav­ne agen­ci­je za jav­ne uslu­ge i so­ci­jal­ne ino­va­ci­je (ASAN).
– Svr­ha Me­mo­ran­du­ma o ra­zu­mi­je­va­nju Mi­ni­star­stva jav­ne upra­ve i Dr­žav­ne agen­ci­je za jav­ne uslu­ge i so­ci­jal­ne ino­va­ci­je (ASAN) pod ru­ko­vod­stvom pred­sjed­ni­ka Re­pu­bli­ke Azer­bej­džan o sa­rad­nji i us­po­sta­vlja­nju na­pred­nog me­ha­ni­zma pru­ža­nja jav­nih uslu­ga je ja­ča­nje sa­rad­nje u obla­sti jav­nih uslu­ga i uslo­ve za kre­i­ra­nje „one stop shop” cen­ta­ra u Cr­noj Go­ri za pru­ža­nje jav­nih uslu­ga po mo­de­lu „ASAN Xidmat” – ka­za­li su iz MJU.A.O.

Pri­ve­li kri­vo­lov­ce
Li­me­na bar­ka, van­br­od­ski mo­tor „hon­da”, 45 ri­bar­skih mre­ža, re­zer­vo­ar za go­ri­vo, aku­mu­la­tor­ska ba­te­ri­ja, gra­fu­lja, ve­slo, 60 ki­lo­gra­ma ri­be i dva aku­mu­la­to­ra od­u­ze­ti su u ak­ci­ji slu­žbe­ni­ka Slu­žbe za­šti­te NP Ska­dar­sko je­ze­ro i pri­pad­ni­ci Gra­nič­no-po­mor­ske po­li­ci­je 28. no­vem­bra u re­jo­nu Ra­duš i Plav­ni­ca, ka­da su u kri­vo­lo­vu za­te­kli če­ti­ri li­ca. – Na­ci­o­nal­ni park Ska­dar­sko je­ze­ro in­ten­ziv­no kon­tro­li­še za­šti­će­ni pro­stor, u sa­rad­nji sa svim su­bjek­ti­ma uklju­če­nim u nje­go­vu za­šti­tu, po­seb­no sa Gra­nič­no-po­mor­skom po­li­ci­jom i re­gi­stro­va­nim ri­bar­skim udru­že­nji­ma, kao i sa svim NVO ko­je že­le da da­ju svoj do­pri­nos u oču­va­nju NP i re­dov­no in­for­mi­še jav­nost o za­pli­je­nje­nim sred­stvi­ma i ne­za­ko­ni­to iz­lo­vlje­noj ko­li­či­ne ri­be – ka­zao je Ne­nad Iva­no­vić, di­rek­tor Na­ci­o­nal­nog par­ka Ska­dar­sko je­ze­ro.A.O.

Ja­ča­nje sta­bil­no­sti
Cr­na Go­ra će na­sta­vi­ti da pod­sti­če sve ak­tiv­no­sti ko­je ima­ju za cilj ja­ča­nje sta­bil­no­sti re­gi­o­na, kroz raz­voj na­ci­o­nal­nih od­bram­be­nih ka­pa­ci­te­ta, po­ru­čio je ge­ne­ral­ni di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za po­li­ti­ku od­bra­ne Ivi­ca Iva­no­vić. On je ju­če uče­stvo­vao na sa­stan­ku mi­ni­sta­ra od­bra­ne ze­ma­lja Ame­rič­ko-ja­dran­ske po­ve­lje (A-5) ko­ji je odr­žan u Ohri­du.A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"