Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo MINISTAR SUZANA PRIBILOVIĆ OTVORILA KONFERENCIJU O JAVNOJ UPRAVI Promjenama do otvorenosti institucija
Dan - novi portal
Je­di­no pro­mje­ne, kroz pri­hva­ta­nje no­vih ide­ja i ino­va­ci­ja, mo­gu do­ni­je­ti ve­ći ni­vo otvo­re­no­sti i tran­spa­rent­no­sti jav­nih in­sti­tu­ci­ja, od­no­sno stvo­ri­ti efi­ka­snu i ser­vi­sno ori­jen­ti­sa­nu jav­nu upra­vu, ko­ju ka­rak­te­ri­še rast po­vje­re­nja gra­đa­na u njen rad, po­ru­či­la je mi­ni­star jav­ne upra­ve Su­za­na Pri­bi­lo­vić. Ona je na otva­ra­nju go­di­šnje kon­fe­ren­ci­je Re­gi­o­nal­ne ško­le za jav­nu upra­vu (Re­SPA), či­ja je te­ma „Ino­va­ci­je u jav­noj upra­vi i upra­vlja­nje u vri­je­me pro­mje­na”, ka­za­la da ino­va­tiv­ne ide­je mo­ra­ju pred­sta­vlja­ti te­melj raz­vo­ja.
Pri­bi­lo­vi­će­va je is­ta­kla da pro­ces re­for­me jav­ne upra­ve ko­ji je po­čeo u Cr­noj Go­ri mo­ra pra­ti­ti sa­vre­me­ne tren­do­ve raz­vo­ja ko­ji, ka­ko je do­da­la, pod­ra­zu­mi­je­va­ju tran­sfor­ma­ci­ju ne sa­mo si­ste­ma i pro­ce­sa ra­da unu­tar in­sti­tu­ci­ja, već i pro­mje­ne u kul­tu­ro­lo­škom i so­ci­o­lo­škom sa­gle­da­va­nju ulo­ge gra­đa­na i pri­vre­de u dru­štvu.
– Re­for­ma dr­žav­ne upra­ve i lo­kal­ne sa­mo­u­pra­ve, raz­voj elek­tron­ske upra­ve i in­for­ma­tič­ka bez­bjed­nost, kao i iz­grad­nja kva­li­tet­nog od­no­sa sa ne­vla­di­nim sek­to­rom, pred­sta­vlja­ju još je­dan ko­rak ka tran­sfor­ma­ci­ji dru­štva. Je­dan od ključ­nih pra­va­ca u ovoj tran­sfo­ma­ci­ji je ino­va­tiv­ni pri­stup u raz­vo­ju uslu­ga ko­je pru­ža­mo, ali i ino­va­ti­van pri­stup u raz­vo­ju po­slov­nih pro­ce­sa jav­ne ad­mi­ni­stra­ci­je – uka­za­la je ona.
Pri­bi­lo­vi­će­va sma­tra da ot­por pro­mje­na­ma i no­vim ide­ja­ma u na­šim tra­di­ci­o­nal­nim dru­štvi­ma ne do­la­zi sa­mo od za­po­sle­nih u in­sti­tu­ci­ja­ma, već od svih ka­te­go­ri­ja dru­štva.
Iz Mi­ni­star­stva jav­ne upra­ve je sa­op­šte­no da će to­kom dvo­dnev­ne kon­fe­ren­ci­je uče­sni­ci iz re­gi­o­na za­pad­nog Bal­ka­na i Evrop­ske uni­je raz­go­va­ra­ti o zna­ča­ju uvo­đe­nja ino­va­ci­ja u jav­nu upra­vu, kroz pri­mje­re do­bre prak­se, i di­sku­to­va­ti o raz­li­či­tim di­men­zi­ja­ma ino­va­ci­ja uklju­ču­ju­ći so­ci­jal­ni, teh­no­lo­ški i or­ga­ni­za­ci­o­ni seg­ment.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"