Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Obe­ća­li po­moć
Stru­kov­ni sin­di­kat va­tro­ga­sa­ca Cr­ne Go­re do­bio je obe­ća­nje nad­le­žnih da će im po­mo­ći u rje­ša­va­nju pro­ble­ma, a do po­lo­vi­ne de­cem­bra bi­će po­zva­ni na sa­sta­nak, sa­op­štio je pred­sjed­nik SSVCG Pre­drag Mi­li­kić. Na ini­ci­ja­ti­vu Stru­kov­nog sin­di­ka­ta va­tro­ga­sa­ca Cr­ne Go­re (SSVCG) i uz po­sre­do­va­nje pre­mi­je­ra Du­ška Mar­ko­vi­ća, or­ga­ni­zo­van je rad­ni sa­sta­nak u Mi­ni­star­stvu fi­nan­si­ja, kom su pri­su­stvo­va­li mi­ni­stri fi­nan­si­ja i ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja Dar­ko Ra­du­no­vić i Ke­mal Pu­ri­šić, di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za van­red­ne si­tu­a­ci­je Mir­sad Mu­lić, kao i pred­stav­ni­ci SSVCG sa sa­vjet­ni­com za prav­na pi­ta­nja Uni­je slo­bod­nih sin­di­ka­ta Cr­ne Go­re, pod ko­jim SSVCG dje­lu­je.M.S.

Trening za koordinatore
Ka­ko dr­ža­va Cr­na Go­ra uvo­di sve one me­đu­na­rod­ne mo­de­le i stan­dar­de ko­ji je pri­bli­ža­va­ju EU, ja­ča na­ci­o­nal­ne po­li­ti­ke i na lo­kal­nom ni­vou, pred­sta­vlje­no je na tre­nin­gu za Mre­žu ko­or­di­na­to­ra sa lo­kal­nog ni­voa ko­ji je po­čeo u Pod­go­ri­ci. Še­fi­ca Pro­gra­ma za de­mo­kra­ti­za­ci­ju u Mi­si­ji OEBS-a Lia Ma­nja­gu­a­njo po­ru­či­la je da je Mi­si­ja pre­da­no od sa­mog po­čet­ka ra­di­la na im­ple­men­ta­ci­ji prin­ci­pa i glav­nih po­stu­la­ta rod­ne rav­no­prav­no­sti za­jed­no sa in­sti­tu­ci­o­nal­nim me­ha­ni­zmi­ma za po­sti­za­nje rod­ne rav­no­prav­no­sti u Cr­noj Go­ri.M.S.

Bo­ja­nić na li­sti
Mi­ni­star­stvo ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja sa­op­šti­lo je da je Oli­ve­ra Bo­ja­nić pred­lo­že­na za čla­ni­cu Rad­ne gru­pe za iz­ra­du Pred­lo­ga pra­vil­ni­ka o iz­mje­na­ma i do­pu­na­ma Pra­vil­ni­ka o bli­žim uslo­vi­ma za iz­da­va­nje, ob­na­vlja­nje i od­u­zi­ma­nje li­cen­ce za rad struč­nim rad­ni­ci­ma u obla­sti so­ci­jal­ne i dječ­je za­šti­te. Nju su pred­lo­ži­le NVO Mla­di­in­fo Mon­te­ne­gro, Udru­že­nje hen­di­ke­pi­ra­nih „Sr­ce”, Udru­že­nje za po­moć li­ci­ma ome­te­nim u psi­ho­fi­zič­kom raz­vo­ju, Mre­ža za edu­ka­ci­ju i raz­voj ser­vi­sa po­dr­ške OSI-MERSP i Adria–Bar. Mi­ni­star­stvo će u ro­ku od pet da­na do­ni­je­ti od­lu­ku o iz­bo­ru kan­di­dat­ki­nje.M.S.

Igraj­mo za­jed­no
Ini­ci­ja­ti­va mla­dih za ljud­ska pra­va in­spi­ri­sa­na me­đu­na­rod­nim po­kre­tom ko­ji či­ni vi­še od 100.000 lju­di, or­ga­ni­zo­va­la je utak­mi­cu kao dio ak­tiv­no­sti ko­je su po­sve­će­ne sed­mi­ci „Fa­re Fo­ot­ball Pe­o­ple”. Utak­mi­cu u ma­lom fud­ba­lu u okvi­ru pro­jek­ta „Igraj­mo za­jed­no” igra­li su dr­žav­ni slu­žbe­ni­ci i pred­stav­ni­ci NVO za­jed­no sa Ro­mi­ma. Igra­li su cr­ve­ni i bi­je­li, a cr­ve­ni su sla­vi­li re­zul­ta­tom 10:9. Igra­či su bi­li: Alek­san­dar Ob­ra­do­vić, Agim Ga­ši, Bo­ris Ra­o­nić, Edin Đo­ko­vić, El­vis Be­ri­ša, Edin Ba­lja, Edin Emi­no­vić, Di­ja­mant Pa­ja­zi­taj, Mar­ko Ča­no­vić, Mi­lan Ra­do­vić, Mi­le­ta Ra­do­va­no­vić, Ser­djan Baf­ti­ja­ri, Sr­dan Ko­so­vić i Zo­ran Vu­ja­čić. Su­di­je su bi­le Va­lon Das­ha­ra­mi, se­kre­tar u Mi­ni­star­stvu za ljud­ska i ma­njin­ska pra­va, i Ra­bii Han­to­u­li, am­ba­sa­dor Pa­le­sti­ne u Cr­noj Go­ri.M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"