Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo U AKCIJI „CENTAR” UHAPŠENE ČETIRI OSOBE, MEĐU KOJIMA SU DVOJICA DRŽAVLJANA CRNE GORE Iznajmljenim autima krijumčarili Avganistance
Dan - novi portal
Dr­ža­vlja­ni Cr­ne Go­re Ni­ko­la Mer­do­vić (31) i Velj­ko Ra­do­njić (24), kao i Pa­ki­sta­nac Gu­lam Ah­mad (65) i dr­ža­vlja­nin Ko­so­va Džev­det Ca­ko­li (45) uhap­še­ni su zbog po­sto­ja­nja sum­nje da su u du­žem vre­men­skom pe­ri­o­du na or­ga­ni­zo­va­ni na­čin vr­ši­li kri­jum­ča­re­nje stra­nih dr­ža­vlja­na po­ri­je­klom iz Av­ga­ni­sta­na, Ira­ka i Ira­na pre­ko te­ri­to­ri­je Cr­ne Go­re u Hr­vat­sku, ra­di nji­ho­vog da­ljeg kri­jum­ča­re­nja u ze­mlje za­pad­ne Evro­pe. Po­li­ci­ja i da­lje tra­ga za nji­ho­vim sa­u­če­sni­ci­ma, Ha­me­dom Ula­hom (27) i Ali­jem Vaj­dom (31) iz Pa­ki­sta­na. Na te­ret im je sta­vlje­no da su iz­vr­ši­li kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­ljen pre­laz dr­žav­ne gra­ni­ce i kri­jum­ča­re­nje lju­di na or­ga­ni­zo­van na­čin.
Ak­ci­ju hap­še­nja iz­ve­li su slu­žbe­ni­ci Sek­to­ra kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je – Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la i ko­rup­ci­je u sa­dej­stvu sa Sek­to­rom gra­nič­ne po­li­ci­je i slu­žbe­ni­ci­ma CB Her­ceg No­vi. Ak­ci­ja je iz­ve­de­na pod kod­nim na­zi­vom „Cen­tar”.
– Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su, spro­vo­đe­njem vi­še­mje­seč­nih ak­tiv­no­sti u pe­ri­o­du od de­cem­bra 2016. go­di­ne, u sa­rad­nji sa Spe­ci­jal­nim dr­žav­nim tu­ži­la­štvom i Osnov­nim dr­žav­nim tu­ži­la­štvom u Her­ceg No­vom, pri­ku­pi­li do­ka­ze i pod­ni­je­li kri­vič­nu pri­ja­vu pro­tiv gru­pe ko­ju su či­ni­la šest li­ca, od ko­jih su dva li­ca dr­ža­vlja­ni Pa­ki­sta­na, po jed­no li­ce dr­ža­vlja­ni Av­ga­ni­sta­na i Ko­so­va i dva li­ca dr­ža­vlja­ni Cr­ne Go­re – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
Osum­nji­če­na gru­pa je, ka­ko se sum­nja, u pret­hod­nom pe­ri­o­du na or­ga­ni­zo­van na­čin, ko­ri­ste­ći mi­gra­ci­je ko­je su pre­ko bal­kan­ske ru­te vo­di­le li­ca po­ri­je­klom iz ze­ma­lja za­hva­će­nih rat­nim de­ša­va­nji­ma, vr­ši­la kri­jum­ča­re­nje gru­pa pre­ko te­ri­to­ri­je Cr­ne Go­re u Hr­vat­sku. Oni su na te­ri­to­ri­ji Cr­ne Go­re or­ga­ni­zo­va­li pre­voz ko­ri­ste­ći ren­ta­kar vo­zi­la, a za­tim uz an­ga­žo­va­nje na­vod­no vo­di­ča, od­no­sno li­ca ko­je je po­zna­va­lo te­ren, pla­nin­skim i ne­pri­stu­pač­nim pred­je­li­ma u ka­snim sa­ti­ma vr­ši­li ile­gal­no pre­vo­đe­nje gru­pa pre­ko gra­ni­ce u obla­sti oko gra­nič­nih pre­la­za De­be­li bri­jeg i Ko­bi­la. Ova gru­pa je na­kon to­ga svo­je kri­mi­nal­ne ak­tiv­no­sti kri­jum­ča­re­nja na­sta­vlja­la i na te­ri­to­ri­ji Hr­vat­ske, sa či­jim po­li­cij­skim slu­žba­ma je Upra­va po­li­ci­je ostva­ri­va­la in­ten­ziv­nu sa­rad­nju u ci­lju pri­ku­plja­nja do­ka­za.
– Pod­sje­ća­mo da su u pret­hod­nom pe­ri­o­du re­a­li­zo­va­ne ak­ci­je „Ru­ta 1”, „Ru­ta 2”, „Ko­lo­si­jek”, „Ma­pa”, „Ko­lo­si­jek 2” i „Di­ja­na”, kao i me­đu­na­rod­na ak­ci­ja „Dar­da­ne­li”, u ko­ji­ma su ukup­no u sa­rad­nji sa nad­le­žnim tu­ži­la­štvi­ma kri­vič­nim pri­ja­va­ma pro­ce­su­i­ra­na 73 li­ca, čla­no­va kri­jum­čar­skih mre­ža ko­ji su dje­lo­va­li na te­ri­to­ri­ji Cr­ne Go­re – na­vo­de iz po­li­ci­je.
M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"