Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Za pranje para lani nijedna prijava * Za stanarine funkcionera 2,2 miliona eura * Medenici mjesečno 4.000, Vukčević dužan 265.000 * Opština vrvila od braće, snaha i kumova * Suva krv * I jare i pare
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
I ministar Osman Nurković je priznao da članovi odbora direktora Monteputa nemaju neke naročite obaveze osim da po nekoliko puta godišnje prisustvuju sjednicama.

Vic Dana :)

Uhvati policajac lopova. Nemoćni lopov pita policajca:
●Je li mogu da odem čas do one pekare, umrijeću gladan?
Policajac reče:
●Idi, ali odmah da se vratiš.
Policajac ga pusti, lopov pobjegne. Sjutradan isti policajac uhvati istog lopova. Lopov mu kaže:
●Ajde molim te, pusti me da odem do one pekare, umrijeću gladan.
Policajac mu kaže:
●Da bre, nisam ja od juče, ti ostani tu, a ja ću da idem da ti kupim!

Pita sudija Muju: 
- Hoćete li mi reći ko je vaš saučesnik?!
- Na koga ja vam ličim, zar da odam rođenog brata?!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Kon­sti­tu­i­san sa­vjet
Sa­vjet za re­for­mu jav­ne upra­ve na kon­sti­tu­tiv­noj sjed­ni­ci ko­jom je pre­sje­da­vao pot­pred­sjed­nik Vla­de za po­li­tič­ki si­stem, unu­tra­šnju i vanj­sku po­li­ti­ku Zo­ran Pa­žin de­fi­ni­sao je na­čin ra­da u funk­ci­ji efi­ka­sne i kva­li­tet­ne re­a­li­za­ci­je za­da­ta­ka iz svo­je nad­le­žno­sti. Sa­vjet je za­du­žio Mi­ni­star­stvo jav­ne upra­ve da u ro­ku od se­dam da­na for­mi­ra me­đu­re­sor­ski tim za iz­ra­du me­to­do­lo­gi­je i pla­na op­ti­mi­za­ci­je jav­nog sek­to­ra. Me­đu­re­sor­ski tim kvar­tal­no će iz­vje­šta­va­ti Sa­vjet o re­a­li­za­ci­ji za­da­ta­ka iz svo­je nad­le­žno­sti.
M.S.

Is­pra­ti­li Ula­mu
Na­čel­nik Ge­ne­ral­šta­ba Voj­ske Cr­ne Go­re ge­ne­ral-pot­pu­kov­nik Lju­bi­ša Jo­kić ugo­stio je sta­ri­jeg vod­ni­ka De­ja­na Ula­mu ko­ji će na­red­nih šest mje­se­ci bi­ti ukr­can na brod Rat­ne mor­na­ri­ce Re­pu­bli­ke Ita­li­je u okvi­ru Ko­man­de sna­ga ope­ra­ci­je „EU Navfor Atalanta”. Ge­ne­ral Jo­kić je po­že­lio sta­ri­jem vod­ni­ku Ula­mi uspje­šnu mi­si­ju i is­ta­kao da od nje­ga oče­ku­je da do­stoj­no pred­sta­vlja Voj­sku Cr­ne Go­re, kao i da se od­go­vor­no i pro­fe­si­o­nal­no od­no­si pre­ma po­sta­vlje­nim za­da­ci­ma.
U mi­si­ji „EU Navfor Atalanta” tre­nut­no je an­ga­žo­va­no de­set pri­pad­ni­ka Mor­na­ri­ce VCG na za­da­ci­ma za­šti­te bro­da za tran­sport hu­ma­ni­tar­ne po­mo­ći UN Svjet­skog pro­gra­ma hra­ne i na za­da­ci­ma štab­nog ofi­ci­ra u Ko­man­di ope­ra­ci­je u Ve­li­koj Bri­ta­ni­ji. M.S.

Obu­ka za 52 li­ca
Po ugo­vo­ru o pro­gra­mu obra­zo­va­nja za sti­ca­nje struč­ne kva­li­fi­ka­ci­je za­klju­če­nog iz­me­đu Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje i or­ga­ni­za­to­ra obra­zo­va­nja od­ra­slih „Ur­ban pro­tekt tre­ning” za za­ni­ma­nje za­šti­tar li­ca i imo­vi­ne, u ju­lu su ob­u­če­na 52 li­ca. Obu­ku je pro­šlo 15 ne­za­po­sle­nih li­ca iz Pod­go­ri­ce, 11 iz Ba­ra, Bu­dve i Ul­ci­nja, jed­no iz Her­ceg No­vog, 15 iz Bi­je­log Po­lja i Moj­kov­ca i 10 iz Be­ra­na. Na­sta­va se od­vi­ja u pod­ruč­nim je­di­ni­ca­ma u Pod­go­ri­ci, Bu­dvi i Bi­je­lom Po­lju.
M.S.

Ura­di­li kar­te
NVO Grin ho­um u sa­rad­nji sa Udru­gom Sun­ce iz Spli­ta, Agen­ci­jom za za­šti­tu pri­ro­de i ži­vot­ne sre­di­ne kao i Jav­nom usta­no­vom za za­šti­će­ne pri­rod­ne vri­jed­no­sti du­bro­vač­ko ne­re­tvan­ske žu­pa­ni­je or­ga­ni­zo­va­la je za­vr­šnu kon­fe­ren­ci­ju na ko­joj su pred­sta­vlje­ni re­zul­ta­ti pro­jek­ta: „Ma­pi­ra­nje, mo­ni­to­ring i upra­vlja­nje pre­ko­gra­nič­nom Na­tu­ra 2000 mre­žom na mo­ru” ko­ji je fi­nan­sij­ski po­dr­žan od stra­ne Evrop­ske uni­je. Je­dan od naj­va­žni­jih re­zul­ta­ta dvo­go­di­šnjih te­ren­skih ak­tiv­no­sti su pro­iz­ve­de­ne kar­te ras­pro­stra­nje­no­sti mor­skih sta­ni­šta/vr­sta u pre­ko­gra­nič­nom pod­ruč­ju Ar­za–Pla­ta­mu­ni (CG) i Cav­tat–Pre­vla­ka kao i do­bi­je­ni iz­vje­šta­ji o sta­nju li­va­da mor­ske cvjet­ni­ce Po­si­do­ni­je sa pred­lo­gom mje­ra oču­va­nja.
M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"