Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milov kum težak 15 miliona eura * U junu zakazuju preglede za decembar * Radulović organizovao prenos tri pištolja * Prijava odbačena, a Knežević jedva preživio * Milov kum težak 15 miliona eura * Vučić: Hrabro idemo iz mitologije u budućnost * Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore:
– Vlada ne odustaje od partijskog zapošljavanja.

Vic Dana :)


- Koja je razlika između pametnih i glupih frajera.
- Glupi pričaju viceve o plavušama a pametni ljubave sa njima.


Idu Mujo i Haso ulicom i gledaju ženske. Utom naiđu na jednojajčane bliznakinje. Pita Mujo Hasu:
- Bolan, Haso, koju ćeš?
Haso odgovori:
- Ja bih onu ljepšu.


Šta je brže od Cige koji bježi sa televizorom u rukama?
Njegov sin sa DVD-om.

Kako se zagrijeva crnogorska fudbalska reprezentacija?
Tri kruga oko Crne Gore!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo VLADIMIR JOKIĆ ODGOVORIO NA OPTUŽBE DPS-A DA JE PREKRŠIO ZAKON O DRŽAVLJANSTVU
Jokić Kriminalna grupa me neće zastrašiti
Dan - novi portal
-Če­ti­ri mje­se­ca je ko­tor­ska eks­po­zi­tu­ra DPS-a, u na­ro­du po­zna­ti­ja kao or­ga­ni­zo­va­na kri­mi­nal­na gru­pa, sta­me­no ću­ta­la. Re­đa­li su se mi­ni­stri, di­rek­to­ri, na­pra­sno ažur­ne in­spek­ci­je u na­pa­di­ma. Ka­da su svi oni pro­šli ka­ko su pro­šli, na red su do­šli i lo­kal­ni eks­po­nen­ti, ma­da i da­lje one­svi­je­šće­ni usled či­nje­ni­ce da je u Ko­to­ru da­nas opo­zi­ci­ja i da će bi­ti u de­ce­ni­ji pred na­ma, ka­zao je pred­sjed­nik op­šti­ne Ko­tor Vla­di­mir Jo­kić. On je to ka­zao od­go­va­ra­ju­ći na op­tu­žbe DPS-a da ima dr­ža­vljan­stvo Sr­bi­je i da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo.
– Ću­ta­li ste i ću­ti­te ka­da se go­vo­ri o Une­sko sta­tu­su, ću­ta­li ste i ću­ti­te ka­da go­vo­ri­mo o Lu­ci Ko­tor, ću­ta­li ste i ću­ti­te dok se po­ku­ša­va­ju uni­šti­ti kul­tur­ni sa­dr­ža­ji Ko­to­ra. Ni­je­ste se usu­di­li da ba­rem ša­pa­tom re­a­gu­je­te na uni­šta­va­nje oba­le, ak­tiv­no ste ću­ta­li ka­da je ko­tor­ski Ju­go­pe­trol, uz amin cen­tra­le DPS, pre­ba­čen u Pod­go­ri­cu. Va­še be­stid­no ću­ta­nje i sra­mot­no či­nje­nje nas je do­ve­lo do to­ga da bu­de­mo pre­po­zna­ti po to­me što nam rod­bi­na i pri­ja­te­lji va­ših še­fo­va ra­za­ra­ju pro­stor, oti­ma­ju sa­da­šnjost i je­du bu­duć­nost – re­kao je Jo­kić.
Na­vo­di „za vri­je­me od ka­da je for­mi­ra­na no­va upra­va sa svo­jim sa­rad­ni­ci­ma či­stio sam ha­os ko­ji ste osta­vi­li i o sve­mu oba­vje­šta­vao jav­nost”.
– Nad­le­žnim or­ga­ni­ma će­mo na­sta­vi­ti da do­sta­vlja­mo svu do­ku­men­ta­ci­ju na ko­ju na­i­đe­mo, a ni­je je ma­lo i ni­je ne­in­te­re­sant­na, ni ov­dje, ni u Bu­dvi, a ni u Her­ceg No­vom. Ba­rem zna­mo šta je to što vas bo­li do mje­re hi­ste­rič­nih sa­op­šte­nja. Bo­li vas Ko­tor, bo­li vas Bu­dva, bo­li vas Her­ceg No­vi, a ubr­zo će vas bo­lje­ti ci­je­la Cr­na Go­ra. Bo­lje da ste osta­li da ću­ti­te ne­go što po­ku­ša­va­te da me pro­gla­si­te stran­cem u gra­du u ko­jem sam ro­đen. Ko­tor­ski na­rod vas je ka­znio olov­kom, sa­da gle­daj­te na­sta­vak. Pi­še­mo ga istom tom olov­kom, is­pra­vlja­mo br­ljo­ti­ne. Na­kon što su mi­ni­stri pro­ba­li na je­dan na­čin da za­u­sta­ve pro­mje­ne, vi po­ku­šaj­te na dru­gi na­čin. Isto će­te pro­ći – re­kao je Jo­kić.
On je na­gla­sio „po­zi­vam vas da za sve va­še tvrd­nje po­kre­ne­te po­stup­ke kod nad­le­žnih dr­žav­nih or­ga­na”.
– Za raz­li­ku od va­ših Sve­ta i Mi­lo­ša ko­ji se iz Be­o­gra­da ru­ga­ju dr­ža­vi Cr­noj Go­ri, ja sam u Ko­to­ru, u zgra­di Op­šti­ne sva­kog da­na, bez stra­ha i od ko­ga, a po­naj­ma­nje od vas i va­ših na­mje­ra da sva­ko­ga ko po­bi­je­di na iz­bo­ri­ma i raz­vla­sti kri­mi­nal­nu ho­bot­ni­cu pro­tje­ra­te iz Cr­ne Go­re, pro­gla­si­te iz­daj­ni­kom i kri­mi­nal­cem – oci­je­nio je Jo­kić.
M.V.


Sa­krio da ima dva dr­ža­vljan­stva

Iz OO DPS Ko­tor tvr­de da je Vla­di­mir Jo­kić sa­krio od jav­no­sti da je dr­ža­vlja­nin dvi­je dr­ža­ve – Cr­ne Go­re i Sr­bi­je. Pri­je­mom u dr­ža­vljan­stvo dru­ge dr­ža­ve bez is­pi­sa iz cr­no­gor­skog dr­ža­vljan­stva, Jo­kić je, ka­ko su ka­za­li iz DPS-a, po­či­nio kri­vič­no dje­lo po­vre­de Za­ko­na o cr­no­gor­skom dr­ža­vljan­stvu.
– Mo­ra­li­šu­ći i di­žu­ći za­glu­šu­ju­ću bu­ku već mje­se­ci­ma o tu­đim dr­ža­vljan­stvi­ma, o tu­đim pre­su­da­ma i kri­vič­nim dje­li­ma, De­mo­kra­te za­pra­vo sa­mo pri­kri­va­ju kri­mi­nal u sop­stve­nim re­do­vi­ma. Kao što smo im odav­no po­ru­či­li, po­la­ko do­la­zi vri­je­me pot­pu­nog ogo­lja­va­nja nji­ho­ve de­ma­go­ške i is­pra­zne po­li­ti­ke, ute­me­lje­ne is­klju­či­vo na fra­ze­ti­na­ma i pri­jet­nja­ma – is­ti­ču u DPS-u.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"