Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milov kum težak 15 miliona eura * U junu zakazuju preglede za decembar * Radulović organizovao prenos tri pištolja * Prijava odbačena, a Knežević jedva preživio * Milov kum težak 15 miliona eura * Vučić: Hrabro idemo iz mitologije u budućnost * Duo Mind Against i DJ Squire na Jazu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore:
– Vlada ne odustaje od partijskog zapošljavanja.

Vic Dana :)


- Koja je razlika između pametnih i glupih frajera.
- Glupi pričaju viceve o plavušama a pametni ljubave sa njima.


Idu Mujo i Haso ulicom i gledaju ženske. Utom naiđu na jednojajčane bliznakinje. Pita Mujo Hasu:
- Bolan, Haso, koju ćeš?
Haso odgovori:
- Ja bih onu ljepšu.


Šta je brže od Cige koji bježi sa televizorom u rukama?
Njegov sin sa DVD-om.

Kako se zagrijeva crnogorska fudbalska reprezentacija?
Tri kruga oko Crne Gore!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
vTe­sti­ra­nje in­te­li­gen­ci­je
Men­sa Cr­ne Go­re će u ne­dje­lju, 2. ju­la, or­ga­ni­zo­va­ti te­sti­ra­nje ba­zič­ne in­te­li­gen­ci­je u Pod­go­ri­ci, u nji­ho­voj kan­ce­la­ri­ji na Sta­rom aero­dro­mu. Pri­ja­va za te­sti­ra­nje je oba­ve­zna, a rok je otvo­ren do pet­ka 30. ju­na do 12 ča­so­va.
– Pri­ja­va pod­ra­zu­mi­je­va sla­nje po­da­ta­ka: ime i pre­zi­me kan­di­da­ta, JMBG i te­le­fon za kon­takt na mejl te­sti­ra­nje­@men­sa.me. Po pri­je­mu sa­op­šti­će­mo ta­čan ter­min te­sti­ra­nja. Ci­je­na je 10 eura, dok je za đa­ke i stu­den­te obez­bi­je­đen po­pust od 25 od­sto. Pra­vo na te­sti­ra­nje ima­ju svi kan­di­da­ti ko­ji na dan te­sti­ra­nja ima­ju naj­ma­nje 18 go­di­na – sa­op­šte­no je iz Men­se.
M.S.

Po­no­sni na re­for­me
Šef pred­stav­ni­štva Uni­ce­fa za Cr­nu Go­ru Ben­dža­min Perks, u okvi­ru svo­je opro­štaj­ne po­sje­te Mi­ni­star­stvu ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja, sa­stao se sa mi­ni­strom Ke­ma­lom Pu­ri­ši­ćem. Perks je ka­zao da je po­seb­no po­no­san na či­nje­ni­cu da je kroz re­for­mu si­ste­ma so­ci­jal­ne i dječ­je za­šti­te Cr­na Go­ra pr­va ze­mlja u re­gi­o­nu ko­ja je za dje­cu bez ro­di­telj­skog sta­ra­nja, uz­ra­sta do tri go­di­ne, obez­bi­je­di­la smje­štaj u hra­ni­telj­skim po­ro­di­ca­ma. Pu­ri­šić je is­ta­kao da je sa­rad­nja sa Uni­ce­fom ja­ko zna­čaj­na.
– Nji­ho­va sprem­nost, otvo­re­nost, upor­nost i po­dr­ška za re­a­li­za­ci­ju broj­nih pro­je­ka­ta, ali i pre­po­zna­va­nje ključ­nih pro­ble­ma, do­ve­li su do rje­ša­va­nja istih i ostva­ri­va­nja zna­čaj­nih re­zul­ta­ta – sa­op­šte­no je iz mi­ni­star­stva.M.S.

Tra­že su­di­ju za Stra­zbur
Mi­ni­star­stvo prav­de ob­ja­vi­lo je jav­ni po­ziv za utvr­đi­va­nje li­ste od tri kan­di­da­ta za iz­bor jed­nog su­di­je Evrop­skog su­da za ljud­ska pra­va. Kan­di­dat tre­ba da ima za­vr­šen prav­ni fa­kul­tet, po­lo­žen pra­vo­sud­ni is­pit, naj­ma­nje 15 go­di­na sta­ža u prav­noj stru­ci, kao i ma­nje od 65 go­di­na. Rok za pod­no­še­nje pri­ja­va je 15 da­na.
Vla­da je na po­sled­njoj sjed­ni­ci for­mi­ra­la ko­mi­si­ju ko­ja će iza­bra­ti tri kan­di­da­ta za su­di­ju Evrop­skog su­da za ljud­ska pra­va u Stra­zbu­ru. Na če­lu ko­mi­si­je je mi­ni­star prav­de Zo­ran Pa­žin.M.S.

Is­pit za lo­bi­ste
Agen­ci­ja za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je (ASK) za­ka­za­la je za 24. jul po­la­ga­nje is­pi­ta za oba­vlja­nje po­slo­va lo­bi­ra­nja. Pri­ja­va za po­la­ga­nje is­pi­ta pod­no­si se Agen­ci­ji, naj­ka­sni­je do 14. ju­la. Spi­sak kan­di­da­ta ko­ji is­pu­nja­va­ju uslo­ve bi­će ob­ja­vljen na in­ter­net stra­ni­ci Agen­ci­je za spre­ča­va­nje ko­rup­ci­je. M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"