Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Roganović osumnjičen za lažne dojave * Damjanović: Neću vratiti mandat SNP: Ne valja mu partija, ali valjaju mandat i Prva banka * Cetinjanin ranjen u vrat * Čudotvorac sabrao hiljade vjernika * Mlađi smo nego što smo mislili * Roganović osumnjičen za lažne dojave * Krst Svetog Jovana Vladimira štiti Crnu Goru
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik URA :
Ni nakon dvije godine gradnje nemamo nijedan metar autoputa. Svaki treći euro u budžetu je pozajmljen, a tek nas čeka zaduživanje za autoput jer je dosad povučeno 200 miliona eura.

Vic Dana :)

Potrošnja
Prodavac automobila objašnjava plavuši:
- Ovaj automobil troši u gradu 8 litara, a na otvorenom troši 6 litara.
Ova ga iznenađeno upita:
- Molim Vas, pa kako auto zna da li je u gradu ?!

Fata: Šta bi ti, bolan, volio da sam ja?Mujo: Kalendar.Fata: Što, je l‘ da me gledaš svaki dan?Mujo: Ne, nego da te mijenjam svake godine!

Sjedi baba u autobusu preko puta nekog momka. On žvaće žvaku, a baba će: - Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem..Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Po­dr­ška za ro­di­te­lje
Ne­vla­di­na or­ga­ni­za­ci­ja (NVO) „Na­ra­tiv“ or­ga­ni­zo­va­će sa­vje­to­dav­nu – grup­nu i in­di­vi­du­al­nu po­dr­šlu za ro­di­te­lje LGBT oso­ba. Ka­ko su na­ve­li, pro­je­kat re­a­li­zu­ju u sa­rad­nji sa NVO Ro­di­te­lji.
– Sa­vjet­ni­ci na ro­di­telj­skoj SOS li­ni­ji 080-888-888 do­stup­ni su za sa­vje­to­dav­ne raz­go­vo­re, in­for­mi­sa­nje i upu­ći­va­nje o svim va­žnim te­ma­ma ko­je se ti­ču vas­pi­ta­nja, ro­di­telj­stva i od­no­sa u po­ro­di­ci, sva­kog rad­nog da­na od 16 do 20 sa­ti. Pro­jek­tom je pla­ni­ra­no i us­po­sta­vlja­nje vr­šnjač­ke gru­pe po­dr­ške, pa po­zi­va­mo sve ro­di­te­lje, ali i osta­le čla­no­ve po­ro­di­ca LGBT oso­ba – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.O.

Ja­ča­ti po­vje­re­nje
Cr­na Go­ra će i u bu­duć­no­sti ula­ga­ti ve­li­ke na­po­re i da­ti pu­ni do­pri­nos da­ljem ja­ča­nju po­vje­re­nja u od­no­si­ma sa su­sjed­nim ze­mlja­ma, po­ru­čio je ge­ne­ral­ni di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za po­li­ti­ku od­bra­ne Ivi­ca Iva­no­vić na sa­stan­ku sa vr­ši­o­cem du­žno­sti po­moć­ni­ka mi­ni­stra za po­li­ti­ku od­bra­ne Sr­bi­je, ge­ne­ral-ma­jo­rom Mi­la­nom Moj­si­lo­vi­ćem.
Iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne su ka­za­li da je Iva­no­vić to­kom su­sre­ta na­gla­sio zna­čaj do­brih i sta­bil­nih sve­u­kup­nih od­no­sa Cr­ne Go­re i Sr­bi­je, u ko­ji­ma zna­čaj­no mje­sto ima i kva­li­tet­na sa­rad­nja u do­me­nu od­bra­ne i bez­bjed­no­sti.
– Moj­si­lo­vić je ka­zao da se bi­la­te­ral­na od­bram­be­na sa­rad­nja Sr­bi­je i Cr­ne Go­re te­me­lji pr­ven­stve­no na me­đu­sob­nom po­što­va­nju u do­me­nu spolj­no­po­li­tič­kih pri­o­ri­te­ta, ali i na kon­ti­nu­i­ra­nom ra­du na pro­jek­ti­ma od za­jed­nič­kog in­te­re­sa – pi­še u sa­op­šte­nju.
A.O.

Po­če­la vak­ci­na­ci­ja
Vak­ci­na­ci­ja ova­ca pro­tiv bo­le­sti pla­vi je­zik po­če­la je na ci­je­loj te­ri­to­ri­ji Cr­ne Go­re, a isto­vre­me­no se za­po­če­la i re­vak­ci­na­ci­ja go­ve­da pro­tiv te za­ra­zne bo­le­sti, sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva po­ljo­pri­vre­de i ru­ral­nog raz­vo­ja. Iz tog re­so­ra su ka­za­li da se vak­ci­ni­šu ov­ce i jag­njad sta­ri­ji od mje­sec i sva go­ve­da sta­ri­ja od tri mje­se­ca.
Iz mi­ni­star­stva su na­ja­vi­li da će na­kon za­vr­šet­ka vak­ci­na­ci­je pro­tiv bo­le­sti pla­vog je­zi­ka ot­po­če­ti vak­ci­na­ci­ja go­ve­da pro­tiv bo­le­sti kvr­ga­ve ko­že.
A.O.

Do­dje­la na­gra­da
Za­vod za za­po­šlja­va­nje Cr­ne Go­re (ZZZCG) do­di­je­li­će na­gra­de po­vo­dom kon­kur­sa za naj­bo­lji li­te­rar­ni i li­kov­ni rad na te­mu iz­bo­ra bu­du­ćeg za­ni­ma­nja za 2017. go­di­nu. U sa­op­šte­nju ZZZ se na­vo­di da ob­ja­vlju­ju dva kon­kur­sa – za naj­bo­lje li­te­rar­ne ra­do­ve i za li­kov­ne ra­do­ve, sa te­mom iz pro­fe­si­o­nal­ne ori­jen­ta­ci­je.
– Cilj ovih kon­kur­sa je da se uče­ni­ci pod­stak­nu na raz­mi­šlja­nje o iz­bo­ru prav­ca da­ljeg pro­fe­si­o­nal­nog pu­ta, kao i vred­no­va­nje nji­ho­vih do­sa­da­šnjih sa­zna­nja o zna­ča­ju pra­vil­nog iz­bo­ra za­ni­ma­nja – na­vo­di se u sa­op­šte­nju i do­da­je da će se sve­ča­na do­dje­la na­gra­da odr­ža­ti 16. ma­ja.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"