Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Za ubice iznajmili stanove * Bojkot do novih izbora * Tužilaštvo ohrabruje političku korupciju * Milo otima milione, dok Katnić prevodi * Pretvorio noć u dan * Umjetnici zavičaju * „Žena” protiv predrasuda
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-12-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR VULIN, MINISTAR RADA I SOCIJALNOG STARANjA:
Teško je naći ružniji primjer mržnje prema jednom narodu od reakcije hrvatske predsjednice na srpsku čokoladicu.

Vic Dana :)

Kaže zeka zmiji:
- Izvini što sam te zafrkavao što nemaš noge.
- Ma nema veze, bilo pa prošlo.
- Dobro, evo ruka!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Po­tres u Cr­noj Go­ri
Ze­mljo­tres ja­či­ne 5,1 ste­pe­na po Rih­te­ru po­go­dio je pod­ruč­je oko Spli­ta u 14 sa­ti. Po­tres se osje­tio u ve­ćem di­je­lu Bal­ka­na, uklju­ču­ju­ći i Cr­nu Go­ru.
Epi­cen­tar ze­mljo­tre­sa je bio na ostr­vu Či­o­vu, osam ki­lo­me­ta­ra za­pad­no od Spli­ta. Ža­ri­šte po­tre­sa je bi­lo de­set ki­lo­me­ta­ra is­pod po­vr­ši­ne tla. A.O.

Po­sve­će­ni sa­rad­nji
Cr­na Go­ra je po­sve­će­na re­gi­o­nal­noj sa­rad­nji u obla­sti od­bra­ne, sa­op­štio je mi­ni­star Pre­drag Bo­ško­vić na sa­stan­ku mi­ni­sta­ra od­bra­ne Ame­rič­ko-ja­dran­ske po­ve­lje (A-5), ko­ji je odr­žan u Tra­ko­šća­nu kod Va­ra­ždi­na. On je na­gla­sio da će Cr­na Go­ra osta­ti kre­di­bi­lan part­ner re­gi­o­nal­nim ak­tiv­no­sti­ma ko­je ima­ju za cilj ja­ča­nje sta­bil­no­sti, ka­ko unu­tar, ta­ko i van gra­ni­ca re­gi­o­na.
– Bo­ško­vić je ka­zao da su ze­mlje čla­ni­ce A5, u okvi­ru vi­še­go­di­šnjeg za­jed­nič­kog uče­šća u me­đu­na­rod­nim mi­si­ja­ma, kao što je „Od­luč­na po­dr­ška” u Av­ga­ni­sta­nu, po­ka­za­le is­traj­nost u po­dr­šci na­po­ri­ma Ali­jan­se, zna­čaj­no do­pri­no­se­ći i raz­vo­ju in­ter­o­pe­ra­bil­no­sti sop­stve­nih oru­ža­nih sna­ga. Bo­ško­vić je do­dao da će Cr­na Go­ra, u skla­du sa svo­jim mo­guć­no­sti­ma, po­dr­ža­ti i sve bu­du­će re­gi­o­nal­ne ini­ci­ja­ti­ve ko­je bu­du ima­le za cilj udru­ži­va­nje ka­pa­ci­te­ta ra­di odr­ža­va­nja mi­ra i bez­bjed­no­sti – na­vo­di se u sa­op­šte­nju Mi­ni­star­stva od­bra­ne. A.O.

Mo­ni­to­ring po­gla­vlja 27
Dvo­dnev­na ra­di­o­ni­ca „Mo­ni­to­ring po­gla­vlja 27 – ala­ti i teh­ni­ke pra­će­nja” po­če­će u po­ne­dje­ljak u Pod­go­ri­ci, na­ja­vlje­no je iz Cen­tra za za­šti­tu i pro­u­ča­va­nje pti­ca (CZIP).
– Ova ra­di­o­ni­ca je dio pro­jek­ta „Ja­ča­nje ka­pa­ci­te­ta za bo­lju ži­vot­nu sre­di­nu u Cr­noj Go­ri”, ko­ji Cen­tar za za­šti­tu i pro­u­ča­va­nje pti­ca re­a­li­zu­je u sa­rad­nji sa ne­vla­di­nom or­ga­ni­za­ci­jom Grin ho­um, Dru­štvom mla­dih eko­lo­ga Nik­šić, Sje­ver­nom ze­mljom i Ze­le­nom ak­ci­jom iz Hr­vat­ske, a ko­ji je po­dr­ža­la De­le­ga­ci­ja Evrop­ske uni­je kroz IPA CSF pro­gram – na­ve­li su iz CZIP-a. A.O.

Ise­lje­ni­ci do­pri­no­se raz­vo­ju
Ise­lje­ni­ci sve vi­še po­sta­ju fak­tor raz­vo­ja Cr­ne Go­re i na nje­ga tre­ba ozbilj­no ra­ču­na­ti, ne sa­mo ka­da su u pi­ta­nju pro­jek­ti oču­va­nja tra­di­ci­je, kul­tu­re i je­zi­ka, već sve vi­še i zna­čaj­ne in­ve­sti­ci­je u pri­vre­du, po­ru­čio je Zo­ran Đu­ka­no­vić iz Upra­ve za di­ja­spo­ru. On je na­kon sjed­ni­ce Vla­de, na ko­joj je usvo­jen ak­ci­o­ni plan re­a­li­za­ci­je stra­te­gi­je sa­rad­nje sa ise­lje­ni­ci­ma, ko­ji se od­no­si na pe­ri­od do 2018. go­di­ne, ka­zao da je taj do­ku­ment na­sta­vak pro­šlo­go­di­šnjeg, i da oba pra­te stra­te­gi­ju.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"