Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Ne­za­po­sle­na 40.452 li­ca
Na evi­den­ci­ji Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje ove sed­mi­ce na­la­ze se 40.452 ne­za­po­sle­na li­ca. Sto­pa ne­za­po­sle­no­sti iz­no­si 17,44 od­sto.
Za­vod je od po­čet­ka go­di­ne ras­pi­sao ogla­se za 14.856 slo­bod­nih rad­nih mje­sta.A.O.

Za­šti­tu pru­ža 140 NVO
Uslu­ge so­ci­jal­ne za­šti­te u Cr­noj Go­ri obez­bje­đu­ju 173 pru­ža­o­ca uslu­ga, me­đu ko­ji­ma su naj­broj­ni­je ne­vla­di­ne or­ga­ni­za­ci­je, ko­jih je 140, po­ka­za­la je Kost-be­ne­fit ana­li­za pru­ža­nja so­ci­jal­nih ser­vi­sa ra­nji­vim po­pu­la­ci­ja­ma, ko­ju su spro­ve­le NVO CA­ZAS i Cr­no­gor­ska HIV fon­da­ci­ja (MHF).
Iz­vr­šni di­rek­tor CA­ZAS-a i autor ana­li­ze Vla­dan Go­lu­bo­vić ka­zao je da je cilj ana­li­ze do­pri­nos po­bolj­ša­nju re­gu­la­tor­nog okvi­ra za bo­lji pri­stup i spro­vo­đe­nje so­ci­jal­nih uslu­ga na­mi­je­nje­nih ra­nji­vim po­pu­la­ci­ja­ma.A.O.

Iza­bra­ne Ze­ko­vić i Ra­i­če­vić
NVO ak­ti­vi­sti Bi­lja­na Ze­ko­vić i Ma­ja Ra­i­če­vić iza­bra­ne su za čla­no­ve Sa­vje­ta za rod­nu rav­no­prav­nost. Ka­ko je ob­ja­vi­lo Mi­ni­star­stvo za ljud­ska i ma­njin­ska pra­va, one su iza­bra­ne po va­lid­nim pred­lo­zi­ma NVO SOS te­le­fon za že­ne i dje­cu žr­tve na­si­lja Pod­go­ri­ca i Cen­tra za žen­ska pra­va.
Jav­nim po­zi­vom ras­pi­sa­nim 26. apri­la bi­lo je pred­vi­đe­no da ne­vla­di­ne or­ga­ni­za­ci­je u Sa­vje­tu ima­ju tri svo­ja pred­stav­ni­ka.A.O.

Pro­gla­še­nje po­bjed­ni­ka
Sve­ča­nost po­vo­dom pro­gla­še­nja po­bjed­ni­ka tak­mi­če­nja „Si­gur­na bu­duć­nost” odr­ža­će se da­nas u ka­sar­ni „Mi­lo­van Ša­ra­no­vić” u Da­ni­lov­gra­du. Tak­mi­če­nje or­ga­ni­zu­ju NVO AL­FA cen­tar u sa­rad­nji sa Ko­mu­ni­ka­ci­o­nim ti­mom Sa­vje­ta za član­stvo u NA­TO i Voj­skom Cr­ne Go­re. Na­mi­je­nje­no je mla­di­ma uz­ra­sta od 15 do 19 go­di­na.
– Ta­mi­če­nje je od­lič­na pri­li­ka da se mla­di iz svih cr­no­gor­skih gra­do­va upo­zna­ju sa osnov­nim in­for­ma­ci­ja­ma o Sje­ver­la­no­a­tlant­skom sa­ve­zu i pro­ce­som evro­tlant­ske in­te­gra­ci­je Cr­ne Go­re – sa­op­šte­no je iz Ko­mu­ni­ka­ci­o­nog ti­ma.A.O.

Ja­ča po­dr­ška Ita­li­je
Cr­na Go­ra će u pro­ce­su us­po­sta­vlja­nja funk­ci­o­nal­nog si­ste­ma bez­bjed­no­sti hra­ne i pri­mje­ne stan­dar­da Evrop­ske uni­je u na­red­nom pe­ri­o­du ima­ti još ja­ču po­dr­šku Ita­li­je, sa­op­šte­no je to­kom pot­pi­si­va­nja spo­ra­zu­ma o sa­rad­nji u obla­sti ve­te­ri­ne i bez­bjed­no­sti hra­ne iz­me­đu Mi­ni­star­stva po­ljo­pri­vre­de i ru­ral­nog raz­vo­ja i nad­le­žnih in­sti­tu­ci­ja Ita­li­je. Spo­ra­zum su pot­pi­sa­li di­rek­tor Upra­ve za bez­bjed­nost hra­ne, ve­te­ri­nu i fi­to­sa­ni­tar­ne po­slo­ve Ve­sna Da­ko­vić i ge­ne­ral­ni di­rek­tor za bez­bjed­nost hra­ne Ita­li­je Đu­ze­pe Ru­o­ko i pred­stav­nik Mi­ni­star­stva zdra­vlja za ve­te­ri­nar­sku me­di­ci­nu Sil­vio Bo­re­lo.A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"