Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Milo pobjegao od mene, ali od tužilaštva neće * Nedi Bogavac socijalna i dječja zaštita * Pucao mu u glavu dok je ležao na pločniku * Katniću pakovali psihijatrijsku dijagnozu * Iranski mudžahedini prijetnja Evropi * Bivšem diktatoru doživotna kazna zatvora
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Иду дви­је краф­не ули­цом и срет­ну пи­цу. На­кон што су про­шле, јед­на краф­на ка­же дру­гој:
- Је­си ви­дје­ла се­љан­ку ко­ли­ко се на­шмин­ка­ла?

Ка­ко је на­стао То­чак..?
- Чак Норис је пра­вио ко­лу­то­ве а љу­ди су ви­ка­ли То Чак, то­чак...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Uslo­vi ra­da u me­di­ji­ma
Sin­di­kat me­di­ja Cr­ne Go­re or­ga­ni­zu­je da­nas okru­gli sto na te­mu „Uslo­vi ra­da u pri­vat­nim me­di­ji­ma”. Ka­ko su ka­za­li, ogru­gli sto se or­ga­ni­zu­je u sa­rad­nji sa Fon­da­ci­jom „Fri­drih Ebert”.
– O uslo­vi­ma ra­da u me­di­ji­ma u Cr­noj Go­ri go­vo­ri­će pred­sjed­ni­ca i pot­pred­sjed­nik SMCG Ma­ri­ja­na Ca­mo­vić i Ra­do­mir Krač­ko­vić. Svo­ja is­ku­stva sa uče­sni­ci­ma sku­pa po­di­je­li­će pot­pred­sjed­ni­ca Me­đu­na­rod­ne fe­de­ra­ci­je no­vi­na­ra Ja­smi­na Po­po­vić, ge­ne­ral­ni se­kre­tar Evrop­ske fe­de­ra­ci­je no­vi­na­ra Ri­kar­do Gu­ti­e­rez, kao i ko­le­ge iz Sr­bi­je, ana­li­ti­čar­ka Ta­nja Ja­ko­bi i član iz­vr­šnog od­bo­ra Sin­di­ka­ta no­vi­na­ra Sr­bi­je De­jan Gli­go­ri­je­vić – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.A.O.

Na­sta­vak sa­rad­nje
Vla­da Ko­so­va na­sto­ja­će da obez­bi­je­di nov­ča­na sred­stva za po­vra­tak 16 po­ro­di­ca u op­šti­nu Đa­ko­vi­ca, sa­op­šte­no je na sa­stan­ku mi­ni­stra ra­da i so­ci­jal­nog sta­ra­nja Bo­ri­sa Ma­ri­ća sa mi­ni­strom za za­jed­ni­ce i po­vr­tak u Vla­di Ko­so­va Da­li­bo­rom Jev­ti­ćem. Iz Mi­ni­star­stva ra­da je sa­op­šte­no da je na sa­stan­ku bi­lo ri­je­či o una­pre­đe­nju po­lo­ža­ja in­ter­no ra­se­lje­nih li­ca ko­ja bo­ra­ve u Cr­noj Go­ri, ostva­ri­va­nju pra­va na do­bro­volj­ni po­vra­tak, re­gu­li­sa­nju lič­ne do­ku­men­ta­ci­je i po­bolj­ša­nju uslo­va sta­no­va­nja.
U okvi­ru re­gi­o­nal­ne ini­ci­ja­ti­ve vla­de dvi­je dr­ža­ve na­sta­vi­će sa pru­ža­njem po­mo­ći ovim li­ci­ma. U ovoj go­di­ni Vla­da Ko­so­va na­sto­ja­će da obez­bi­je­di nov­ča­na sred­stva za po­vra­tak 16 po­ro­di­ca u op­šti­nu Đa­ko­vi­ca. Ta­ko­đe, do­go­vo­ren je na­sta­vak sa­rad­nje u obla­sti re­gu­li­sa­nja lič­nih do­ku­men­ta ko­je obez­bje­đu­ju mo­bil­ni ti­mo­vi Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va Vla­de Re­pu­bli­ke Ko­so­va.A.O.

Pred­sta­vlja­ju opre­mu
Di­rek­to­rat za van­red­ne si­tu­a­ci­je MUP-a Cr­ne Go­re pred­sta­vi­će da­nas opre­mu za za­šti­tu i spa­sa­va­nje od po­ža­ra. Opre­ma je, ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju MUP-a, na­ba­vlje­na u okvi­ru pro­jek­ta „Pre­ko­gra­nič­na za­šti­ta od po­ža­ra” za Di­rek­to­rat za van­red­ne si­tu­a­ci­je MUP-a, op­štin­ske slu­žbe za­šti­te i spa­sa­va­nja iz Nik­ši­ća, Plje­va­lja, Plu­ži­na, Šav­ni­ka i Ža­blja­ka i do­bro­volj­na va­tro­ga­sna dru­štva „Tru­bje­la” i „Bre­zni­ca”, u vri­jed­no­sti od 95.675 eura.A.O.

Spa­si­li pe­li­ka­na
Za­jed­nič­kom ak­ci­jom fran­cu­ske or­ga­ni­za­ci­je Noe Con­ser­va­tion, Cen­tra za za­šti­tu i pro­u­ča­va­nje pti­ca (CZIP) i Na­ci­o­nal­nog par­ka Ska­dar­sko je­ze­ro, u pe­tak, 27. ma­ja, spa­sen je po­vri­je­đe­ni mla­di ku­dra­vi pe­li­kan. U CZIP-u ka­žu da je ak­ci­ja spa­sa­va­nja spro­ve­de­na na Ska­dar­skom je­ze­ru.
– Ovaj slu­čaj sa­mo je je­dan u ni­zu po­ka­za­te­lja osje­tlji­vo­sti ove vr­ste, ali i do­bre i or­ga­ni­zo­va­ne re­ak­ci­je pro­jekt­nih part­ne­ra ko­ji već če­tvr­tu go­di­nu za­re­dom ra­de na oču­va­nju i opo­rav­ku po­pu­la­ci­je ove vr­ste – sa­op­šte­no je iz CZIP-a.
A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"