Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Ne potpisujemo sporazum prije Radojkine ostavke * Novac uzeo da podmiti vještake, a ne Katnića * Prodavali i opasnu opremu za bebe * Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Oteo avion da bi predao pismo bivšoj ženi * „Božji prorok” u američkom Kongresu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
I 2012. godine projekat „Hiljadu plus stanova” pokrenut je uoči parlamentarnih izbora, a veliki broj siromašnih građana ostao je bez neriješenog stambenog pitanja nakon što su prethodno morali da glasaju za DPS.

Vic Dana :)

Čovjek gleda svjetsko prvenstvo u fudbalu. Dolazi dijete i kaže:
- Tata, tata, mamu su zgazila kola!
Čovjek ne pomjera pogled s televizora i kaže:
- Počni ti da plačeš, sad ću ja da dođem.

Prije mnogo godina, jedan mladić je pitao djevojku da se uda za njega.
Rekla je NE!
Tako je on dugo živio srećno!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Iza­bra­na Vla­ho­vić
Prav­nik Bran­ka Vla­ho­vić iza­bra­na je za čla­na Me­đu­re­sor­ske rad­ne gru­pe za iz­ra­du na­cr­ta ak­ci­o­nog pla­na za im­ple­men­ta­ci­ju re­zo­lu­ci­je Sa­vje­ta bez­bjed­no­sti Uje­di­nje­nih na­ci­ja 1325. Ona je iza­bra­na od­lu­kom mi­ni­stra od­bra­ne Mi­li­ce Pe­ja­no­vić, kao kan­di­dat sa naj­ve­ćim bro­jem pred­lo­ga ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja. Nju su pred­lo­ži­li NVO Spas i Udru­že­nje Po­vje­re­nje.
Na adre­su Mi­ni­star­stva od­bra­ne sti­gli su i pred­lo­zi Mi­ne Mu­ko­vić, ko­ju je pred­lo­žio In­sti­tut za jav­nu po­li­ti­ku Vla­di­mi­ra Be­be Po­po­vi­ća, i Na­de Ra­do­vić, kao pred­log Al­fa cen­tra Alek­san­dra De­do­vi­ća.A.T.

Kon­fe­ren­ci­ja o So­la­ni
Cen­tar za za­šti­tu i pro­u­ča­va­nje pti­ca (CZIP), u sa­rad­nji sa Op­šti­nom Ul­cinj i nje­mač­kom or­ga­ni­za­ci­jom Euro­Na­tur, or­ga­ni­zu­je Dru­gu me­đu­na­rod­nu kon­fe­ren­ci­ju o za­šti­ti Ul­cinj­ske so­la­ne ko­ja će se odr­ža­ti u Pod­go­ri­ci i Ul­ci­nju 7. i 8. apri­la. Ka­ko su ka­za­li iz te or­ga­ni­za­ci­je, raz­log po­nov­nog or­ga­ni­zo­va­nja kon­fe­ren­ci­je za za­šti­tu So­la­ne je nje­na na­ci­o­nal­na i me­đu­na­rod­na za­šti­ta ko­ja upr­kos do­go­vo­re­nim za­ključ­ci­ma sa Mi­ni­star­stvom odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma, na čijem je čelu Branimir Gvozdenović, do sa­da ni­je ostva­re­na.
– Iako je na­pre­dak u po­gle­du cje­lo­kup­ne za­šti­te ovog eko­si­ste­ma ostva­ren po­sta­vlja­njem pri­vre­me­nog upra­vlja­ča – Na­ci­o­nal­nih par­ko­va Cr­ne Go­re, te oprav­kom pump­nih po­stro­je­nja ko­je su od vi­tal­nog zna­ča­ja za hi­dro­lo­ški re­žim So­la­ne, do­go­vo­ren vre­men­ski okvir iz za­klju­ča­ka sa pret­hod­ne kon­fe­ren­ci­je ni­je is­po­što­van– ka­za­li su u CZIP-u.A.T.

Ne­za­po­sle­no 42.000 gra­đa­na
Na evi­den­ci­ji Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje Cr­ne Go­re ove sed­mi­ce se na­šlo 42.325 ne­za­po­sle­nih li­ca. Sto­pa ne­za­po­sle­no­sti iz­no­si­la je 18,24 od­sto.
U pe­ri­o­du od 1. ja­nu­a­ra do 28. mar­ta ras­pi­sa­na je po­tre­ba za 6.377 rad­nih mje­sta.A.T.

Tem­pe­ra­tu­ra do 21 ste­pen
U Pod­go­ri­ci će naj­vi­ša dnev­na ste­pe­na da­nas do­sti­za­ti 21 ste­pen, na­ja­vlje­no je iz Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju. U ju­tar­njim sa­ti­ma oče­ku­je se umje­re­na oblač­nost, a na sje­ve­ru po­ne­gdje ma­gla, a to­kom da­na pre­te­žno sun­ča­no.
– Vje­tar slab do umje­ren, ju­žnih smje­ro­va. Ju­tar­nja tem­pe­ra­tu­ra va­zdu­ha od je­dan do 11 ste­pe­ni, naj­vi­ša dnev­na od 11 do 21 ste­pen – sa­op­šte­no je iz ZHMSCG.
Od pet­ka se oče­ku­je pro­mjen­lji­va oblač­nost, a za vi­kend vje­tar sje­ve­ro­i­stoč­ni i is­toč­ni.A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"