Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ubio djevojku, pa presudio sebi * Neistomišljenike prijavljuje policiji * Funkcioneri DPS-a kupovali glasove za Brajovića * Ako DPS ne podrži smjene, raskinućemo koaliciju * Zablistali na pet jezika * Čovjek u plamenu ispao iz auta * Ubio djevojku, pa presudio sebi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-06-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije:
Dok su drugi trgovali i pogađali se sa Milom Đukanovićem, srpski narod je nepokolebljivo stajao u opoziciji nakaradnom, kriminalizovanom i korumpiranom režimu.

Vic Dana :)

Razgovaraju dva ludaka od kojih jedan plete džemper:
- Šta to radiš?
- Pletem džemper.
- Koje će boje da bude?
- Je l’ znaš onu boju trula višnja?
- Znam.
- E, isti takav samo zelen.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo FLEŠ
Dan - novi portal
Mo­gu­ća ki­ša
Me­te­o­ro­lo­zi za da­nas na­ja­vlju­ju uglav­nom sun­ča­no vri­je­me uz mo­guć­nost vre­men­skih ne­po­go­da u kon­ti­nen­tal­nim pod­ruč­ji­ma.
– Da­nas će bi­ti ma­lo do umje­re­no oblač­no sa du­žim sun­ča­nim in­ter­va­li­ma, a uglav­nom od sre­di­ne da­na uz umje­ren do po­ja­čan raz­voj oblač­no­sti lo­kal­no se oče­ku­je krat­ko­traj­na ki­ša ili plju­sak pra­ćen gr­mlja­vi­nom, pr­ven­stve­no u sje­ver­nim i cen­tral­nim pred­je­li­ma. Po­ne­gdje su mo­gu­će i krat­ko­traj­ne vre­men­ske ne­po­go­de. Od pet­ka do po­ne­djelj­ka pre­te­žno sun­ča­no i ve­o­ma to­plo, uz slab do umje­ren raz­voj dnev­ne oblač­no­sti. Na sje­ve­ru, uju­tru po ko­tli­na­ma ma­gla, to­kom da­na uz umje­ren raz­voj oblač­no­sti u po­po­dnev­nim sa­ti­ma, lo­kal­no je mo­gu­ća krat­ko­traj­na ne­sta­bil­nost, uglav­nom to­kom pet­ka – sa­op­šte­no je iz Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju. A.T.

Lo­pi­čić u An­ka­ri
Pred­sjed­nik i su­di­ja Ustav­nog su­da De­san­ka Lo­pi­čić i Ham­di­ja Šar­ki­no­vić pri­su­stvu­ju me­đu­na­rod­nom sim­po­zi­ju­mu po­vo­dom obi­lje­ža­va­nja 70 go­di­na Su­da prav­nih spo­ro­va Tur­ske, ko­ji se do pet­ka odr­ža­va u An­ka­ri.
Iz Ustav­nog su­da je sa­op­šte­no da će sim­po­zi­jum oku­pi­ti de­le­ga­ci­je ustav­nih i re­dov­nih su­do­va ši­rom svi­je­ta.
– Tom pri­li­kom pred­sjed­ni­ca Lo­pi­čić će upo­zna­ti uče­sni­ke o ra­du i na­či­nu od­lu­či­va­nja Ustav­nog su­da Cr­ne Go­re – na­vo­di se u sa­op­šte­nju. A.T.

Emi­te­ri­ma di­je­le 130.000
Sa­vjet Agen­ci­je za elek­tron­ske me­di­je (AEM) usvo­jio je od­lu­ku o ras­pi­si­va­nju jav­nog kon­kur­sa za ras­po­dje­lu sred­sta­va iz fon­da Agen­ci­je za po­moć ko­mer­ci­jal­nim ra­dio- emi­te­ri­ma, kao i od­lu­ku o kri­te­ri­ju­mi­ma i me­to­do­lo­gi­ji bo­do­va­nja pri­ja­va.
Pod­sje­ća­ju da je iz­mje­na­ma Za­ko­na o bez­bjed­no­sti sa­o­bra­ća­ja uve­de­na oba­ve­za pla­ća­nja na­kna­de za ko­ri­šće­nje ra­dij­skih pri­jem­ni­ka u vo­zi­lu, za po­moć ko­mer­ci­jal­nim ra­dio- emi­te­ri­ma. A.T.

Ukra­ji­na glo­bal­na pri­jet­nja
Na­čel­nik Ge­ne­ral­šta­ba Voj­ske Cr­ne Go­re ad­mi­ral Dra­gan Sa­mar­džić uče­stvu­je na stra­te­gij­skoj part­ner­skoj kon­fe­ren­ci­ji, ko­ju or­ga­ni­zu­je NA­TO ko­man­da za tran­sfor­ma­ci­ju u Tbi­li­si­ju, a ko­ja je oku­pi­la de­le­ga­ci­je iz 50 NA­TO i part­ner­skih ze­ma­lja sa pet kon­ti­ne­na­ta. Ka­ko je sa­op­šte­no iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne, glav­na te­ma je „Part­ner­stvo u su­sret sa­mi­tu u Var­ša­vi i na­kon to­ga“.
– Jed­na od naj­va­žni­jih po­ru­ka sa kon­fe­ren­ci­je je da u uslo­vi­ma ka­da se bez­bjed­no­sno okru­že­nje vr­lo br­zo mi­je­nja a glo­bal­na bez­bjed­nost po­sta­je ne­pred­vi­di­va, NA­TO i part­ne­ri mo­ra­ju in­ten­ziv­no sa­ra­đi­va­ti i iz­gra­đi­va­ti ka­pa­ci­te­te za od­go­vor na ri­zi­ke ko­ji mo­gu bi­ti iz­ne­na­đu­ju­ći – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"