Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ostavio depozit, zaradio 135.000 * Presuda dokaz neprijateljstva * Od Vlade dobila 40.000 iako ima stan * Stigli nalazi DNK, izvještaj odbačen * Austrija dobila prelaznu vladu sa ekspertima * Tači će od Makrona da traži Preševo, Bujanovac i Medveđu * Pribilović da se izjasni o izboru gradonačelnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 23-05-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Branka Bošnjak, poslanik DF-a i funckcioner PzP-a :
– Ukoliko se ne saberemo kao alternativa i ne prevaziđemo sujete i sitni partijski šićar, ovakva nakaradna privatna država će se ustaliti na duži period, možda i trajno.

Vic Dana :)

- Zašto je Čak Noris najjači?
- Zato što vježba dva dana dnevno.

Doktor se nakon pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršen mir. Prepisaću vam ove tablete za živce. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi.

- Zašto od svih žena plavuše imaju daleko najljepše noge?
- Pa, ko nema u glavi ima u nogama!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2019-05-21 KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI U PRVOJ UTAKMICI FINALA ERSTE LIGE VEČERAS (19) DOČEKUJU MORNAR
Detalj iz prošlog duela Podgoričana i Barana Ne bježe od uloge favorita
Dan - novi portal
Kao što se i oče­ki­va­lo o ti­tu­li šam­pi­o­na Cr­ne Go­re od­lu­či­va­će ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li i Mor­na­ra. Po­sli­je neo­če­ki­va­nog po­sr­ta­nja u pro­šlo­go­di­šnjem fi­na­lu Pod­go­ri­ča­ni će ima­ti do­dat­ni mo­tiv da se vra­te na tron. Ima­ju pred­nost do­ma­ćeg par­ke­ta, dan od­mo­ra vi­še i kva­li­tet­ni­ji sa­stav, ta­ko da im pri­pa­da ulo­ga fa­vo­ri­ta. Me­đu­tim, pro­tiv Ba­ra­na mo­ra­ju bi­ti na vi­si­ni za­dat­ka, jer bi sva­ko opu­šta­nje mo­glo bi­ti sku­po pla­će­no.
- Re­al­no, ovo je oče­ki­va­no fi­na­le. O ti­tu­li će od­lu­či­va­ti dvi­je objek­tiv­no naj­bo­lje eki­pe. Na­rav­no, u ovu se­ri­ju mo­ra­mo ući mak­si­mal­no ozbilj­no. Mi­slim da je va­žno što smo do­bi­li Lov­ćen sa 2-0 i ima­li za pri­pre­me taj dan vi­še. Po­zna­je­mo se do­bro, ma­da smo u ovim sa­sta­vi­ma od­i­gra­li sa­mo dvi­je utak­mi­ce. Ina­če, u ova­kvom si­ste­mu tak­mi­če­nja ne­ma vre­me­na da se ne­što mi­je­nja i even­tu­al­no iz­ne­na­di pro­tiv­nik. Fi­na­le će od­lu­či­ti ener­gi­ja, kon­cen­tra­ci­ja i čvr­sti­na. Mi ima­mo kva­li­tet­ni­ji igrač­ki ka­dar i ne bje­ži­mo od ulo­ge fa­vo­ri­ta. Me­đu­tim, ako ne bu­de­mo ima­li pra­vi de­fan­ziv­ni pri­stup Mor­nar ima kva­li­tet da nam na­pra­vi pro­ble­me, re­kao je tre­ner Bu­duć­nost Vo­li Pe­tar Mi­jo­vić.
Za pr­vi meč se­ri­je, ko­ja se igra na tri po­bje­de, ne­iz­vje­stan je na­stup Pe­tra Po­po­vi­ća i Fi­li­pa Ba­ro­vi­ća. Po­po­vić je ob­no­vio po­vre­du, a Ba­ro­vić po­vri­je­dio mi­šić pro­tiv Lov­će­na.N.Z.

U fi­na­le bez tre­nin­ga
Po­sli­je po­bje­de nad Su­tje­skom u „To­po­li­ci“ šef struč­nog šta­ba Mi­ha­i­lo Pa­vi­će­vić dao je dan od­mo­ra svo­jim ko­šar­ka­ši­ma da se, ko­li­ko to­li­ko, opo­ra­ve pred po­če­tak fi­nal­ne se­ri­je. On is­ti­če da u fi­na­le ula­ze bez tre­nin­ga uz, do­dat­no, skra­će­nu ro­ta­ci­ju.
- Umor či­ni svo­je kao i ovi me­če­vi na­kon sva­ka dva da­na. Zad­nji u ni­zu po­vri­je­đe­nih je i Mar­ko Mi­jo­vić ko­ji je is­te­gao te­ti­vu u Nik­ši­ću, a to ni­je neo­če­ki­va­no s ob­zi­rom na ta­ko če­sta igra­nja. Sa ova­ko skra­će­nom ro­ta­ci­jom mi u fi­na­le ide­mo na Gor­di­ća, Džek­so­na, Be­la, bra­ću Še­ho­vić. Bi­će nam vr­lo, vr­lo te­ško i tre­ba­će nam mno­go sre­će da sa­ču­va­mo ti­tu­lu pr­va­ka Cr­ne Go­re, re­kao je Pa­vi­će­vić.
Za raz­li­ku od po­lu­fi­nal­ne ova, fi­nal­na, se­ri­ja se igra na tri do­bi­je­ne utak­mi­ce, a Bu­duć­nost je ve­če­ras od 19 ča­so­va do­ma­ćin pr­vog me­ča. Ovo će bi­ti tri­na­e­sto fi­na­le plej-ofa Cr­ne Go­re za ko­šar­ka­še, a po­red Bu­duć­no­sti ko­ja je 12 pu­ta osva­ja­la tro­fej još se je­di­no Mor­nar oki­tio na­slo­vom pr­va­ka pr­o­šle go­di­ne. D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"