Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
O Veljoviću na sedam, o Bečiću na 116 strana * Tamo gdje je Migo uzeo kovertu Milo je uzeo torbu * Njemačka da opomene Đukanovića * Ne dozvoliti da Vladina agenija radi korumpirano * Ujedinjenje Krima sa Rusijom do zatvaranja starog poglavlja * Saradnja dovodi do integracije Zapadnog Balkana * Ruski rulet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Lazar Grdinić, MANS:
– Vodeća antikorupcijska institucija na čelu sa partijskim vojnikom Sretenom Radonjićem odbacuje sve predstavke MANS-a koje se tiču nezakonitog bogaćenja javnih funkcionera.

Vic Dana :)

Što je sreća u nesreći?
Kad te pregazi kamion pun djetelina s četiri lista.

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
– Uf, užasna je ova kafa!
– Ma, nije to kafa, to je čaj!
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita:
– Hoće li neko ovdje još supe?

Pita učiteljica Pericu kad se beru jabuke, a on kao iz topa:
– Kad komšija ode iz dvorišta!’Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2019-03-19 KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI U 27. KOLU EVROLIGE VEČERAS (18.45) GOSTUJU FENERBAHČEU
Biće teško Da pruže jak otpor
Dan - novi portal
Ja­sno je da sa ova­kvim ras­po­re­dom ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li te­ško da mo­gu na­ći vre­me­na da se spre­me za plej-of ABA li­ge. Čim su od­ra­di­li po­sao sa Ci­bo­nom pla­vi su ot­pu­to­va­li za Is­tan­bul, gdje ve­če­ras u Evro­li­gi iz­la­ze na meg­dan Fe­ner­bah­čeu. Na­rav­no, i da su u pu­no bo­ljoj for­mi objek­tiv­no ne bi ima­li šta da tra­že pro­tiv Ob­ra­do­vi­će­vih iza­bra­ni­ka, ta­ko da tre­ba da po­ku­ša­ju da se pred­sta­ve u što ljep­šem svi­je­tlu.
- Fe­ner­bah­če je jed­na od tri naj­bo­lje eki­pe u Evro­pi. Eki­pa je pra­vlje­na da ide na faj­nal for i da osvo­ji tak­mi­če­nje. Do sa­da su ne­po­ra­že­ni kod ku­će, ta­ko­đe su i li­de­ri u Evro­li­gi. Pred­sto­je­ća utak­mi­ca će bi­ti li­jep iza­zov i šan­sa da po­ka­že­mo da smo na pra­vom pu­tu pred plej-of. Oče­ku­je­mo ve­o­ma tvr­du i te­šku utak­mi­cu i zna­mo da će­mo mo­ra­ti že­sto­ko da se po­tru­di­mo za sva­ki po­sjed. Ide­mo u Is­tan­bul da pro­ba­mo da od­i­gra­mo do­bru utak­mi­cu i da se ne pre­da­mo do po­sled­njeg mi­nu­ta, re­kao je tre­ner Bu­duć­nost Vo­li Ja­smin Re­pe­ša.
I Ko­ti Klark je svje­stan šta ih če­ka u Is­tan­bu­lu i da je ovo pri­li­ka de se ogle­da­ju sa jed­nom od naj­bo­ljih eki­pa u Evro­pi.

- Ovo je kru­ci­jal­ni dio se­zo­ne i oče­ku­je nas te­ška du­pla ne­dje­lja u Evro­li­gi. Igra­će­mo pro­tiv jed­ne od naj­bo­ljih eki­pa u Evro­li­gi i mo­ra­mo se po­tru­di­ti da im pa­ri­ra­mo na naj­ve­ćem mo­gu­ćem ni­vou. Mo­ra­mo bi­ti i fi­zič­ki i men­tal­no ja­ki da bi po­ka­za­li naj­vi­še što mo­že­mo pro­tiv eki­pe kao što je Fe­ner­bah­če. Že­li­mo da pred­sta­vi­mo se­be i klub u naj­bo­ljem mo­gu­ćem sv­je­tlu u jed­noj od naj­te­žih dvo­ra­na u Evro­li­gi.
Fe­ner­bah­če je go­to­vo obez­bi­je­dio pr­vo mje­sto pred Top 8, ali tro­fej­ni tre­ner Želj­ko Ob­ra­do­vić tra­ži mak­si­mal­no ozbi­ljan pri­stup.
- Oči­gled­no je da mo­ra­mo da mi­sli­mo o sva­koj sle­de­ćoj utak­mi­ci, a ovaj put je to Bu­duć­nost. Oni ima­ju no­ve igra­če, no­vog tre­ne­ra i mo­ra­mo da re­spek­tu­je­mo sva­ki tim, ali i se­be. Na­da­mo se da će­mo kao i uvi­jek ima­ti po­dr­šku na­ših na­vi­ja­ća i od­i­gra­ti još jed­nu do­bru utak­mi­cu u Evro­li­gi.N.Z.


Ula­zni­ce za Efes u pro­da­ji

Ula­zni­ce za meč 28. ko­la Evro­li­ge sa Ana­do­lu Efe­som, ko­ji se igra već u če­tvr­tak (20), pro­da­va­će se na bi­le­tar­ni­ca­ma SC Mo­ra­ča u uto­rak, sri­je­du i če­tvr­tak od 12 do 19 ča­so­va. Ci­je­ne ka­ra­ta su se­dam, 10 i 15 evra, a u klu­bu se na­da­ju da će na­vi­ja­či do­ći u što ve­ćem bro­ju na opro­šta­ju od Evro­li­ge ove se­zo­ne.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"