Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
O Veljoviću na sedam, o Bečiću na 116 strana * Tamo gdje je Migo uzeo kovertu Milo je uzeo torbu * Njemačka da opomene Đukanovića * Ne dozvoliti da Vladina agenija radi korumpirano * Ujedinjenje Krima sa Rusijom do zatvaranja starog poglavlja * Saradnja dovodi do integracije Zapadnog Balkana * Ruski rulet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Lazar Grdinić, MANS:
– Vodeća antikorupcijska institucija na čelu sa partijskim vojnikom Sretenom Radonjićem odbacuje sve predstavke MANS-a koje se tiču nezakonitog bogaćenja javnih funkcionera.

Vic Dana :)

Što je sreća u nesreći?
Kad te pregazi kamion pun djetelina s četiri lista.

Razgovaraju dva pacijenta u bolnici:
– Uf, užasna je ova kafa!
– Ma, nije to kafa, to je čaj!
U tom trenutku ulazi sestra u sobu i pita:
– Hoće li neko ovdje još supe?

Pita učiteljica Pericu kad se beru jabuke, a on kao iz topa:
– Kad komšija ode iz dvorišta!’Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2019-03-19 REPREZENTACIJA SRBIJE SE OKUPILA U STAROJ PAZOVI, SELEKTOR KRSTAJIĆ IMA DOSTA PROBLEMA
Sa jučerašnje konferencije za novinare Povrijeđeno pola ekipe
Dan - novi portal
Fud­bal­ska re­pre­zen­ta­ci­ja Sr­bi­je oku­pi­la se ju­če u Sta­roj Pa­zo­vi, pred no­vi ci­klus kva­li­fi­ka­ci­ja za pla­sman na Evrop­sko pr­ven­stvo i pre­mi­jer­ni du­el sa Por­tu­ga­li­jom u Li­sa­bo­nu (25. mart). Me­đu­tim, pri­je to­ga iza­bra­ni­ci se­lek­to­ra Mla­de­na Kr­sta­ji­ća ima­će pri­ja­telj­sku pro­vje­ru u Volf­sbur­gu, pro­tiv Nje­mač­ke (20.mart).
Se­lek­tor Kr­sta­jić na ju­če­ra­šnjoj kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re u Ku­ći fud­ba­la ka­zao da ga naj­vi­še bri­ne zdrav­stve­ni bil­ten re­pre­zen­ta­ti­va­ca.
– Si­tu­a­ci­ja sa igrač­kim ka­drom ni­je naj­bo­lja, jer ne­ko­li­ko igra­ča ima pro­ble­ma sa po­vre­da­ma. Ka­pi­ten Ko­la­rov ne­će mo­ći da igra pro­tiv Nje­mač­ke, Ne­ma­nja Ma­tić ne­će igra­ti ni u Volf­sbur­gu, ali ni u Li­sa­bo­nu. Igrao je po­sled­nju utak­mi­cu u klu­bu ali ni­je ostao na te­re­nu do kra­ja. Pro­ble­ma sa po­vre­dom pri­mi­ca­ča ima Ta­dić, Ko­sti­ća mu­či zad­nja lo­ža, a Fej­sa će nas sa­če­ka­ti u Li­sa­bo­nu i on­da će­mo da vi­di­mo ka­kva je si­tu­a­ci­ja. I Mi­tro­vić vu­če po­vre­du ne­ko­li­ko ne­dje­lja. Ne­će­mo, ipak, da ku­ka­mo, po­vre­de su sa­stav­ni dio fud­ba­la. Ima­mo na spi­sku 27 igra­ča, ako iz­u­zme­mo ne­ko­li­ko njih ko­ji ima­ju pro­ble­ma sa po­vre­da­ma, osta­je do­vo­ljan broj onih na ko­je ra­ču­na­mo za du­el sa Nje­mač­kom. Ne­ma­mo mno­go vre­me­na da se spre­mi­mo, ov­dje ima­mo je­dan tre­ning, u Volf­sbur­gu još je­dan i on­da igra­mo utak­mi­cu – re­kao je se­lek­tor Mla­den Kr­sta­jić, a pre­no­si zva­nič­ni sajt FS Sr­bi­je.
Ka­da je u pi­ta­nju du­el sa Njem­ci­ma, srp­ski se­lek­tor je ka­zao:
– Do­bro zna­mo ko­li­ko tre­ba da po­štu­je­mo Nje­mač­ku. Ne mo­že nas po­lju­lja­ti ni to ka­ko su igra­li u po­sled­nja dva tak­mi­če­nja, ima­ju 50 igra­ča, oni su re­pre­zen­ta­ci­ja ko­ja ima svoj si­stem ra­da i mo­ra­mo da ih po­štu­je­mo. Vje­ru­jem u na­še mom­ke i da­će­mo mak­si­mum. Što se ti­če sa­me utak­mi­ce, re­zul­tat je bi­tan, ali je va­žni­ja utak­mi­ca pro­tiv Por­tu­ga­li­je.
Kr­sta­jić je po­znat po to­me da ni­jed­nom do sa­da ot­ka­ko je na klu­pi ni­je iz­veo isti sa­stav. Sa tom prak­som će i na­sta­vi­ti.
– Sa­stav si­gur­no ne­će bi­ti isti. Ni­jed­nom ni­sam iz­veo isti tim na te­ren, ta­ko da ne­će bi­ti ta­ko ni pro­tiv Por­tu­ga­li­je i Nje­mač­ke – is­ta­kao je Kr­sta­jić.
Na kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re bio je i Alek­san­dar Ko­la­rov, ko­ji ne­će igra­ti pro­tiv Nje­mač­ke.
– Pri­čao sam sa igra­či­ma iz Ba­jer­na, igrao sam sa mno­gi­ma iz Nje­mač­ke, oni će tra­ži­ti vje­tar u le­đa i mi će­mo pro­ba­ti to da is­ko­ri­sti­mo. Oni su kva­li­tet­ni­ji od nas, mo­ra­mo da bu­de­mo do­bri i da is­ko­ri­sti­mo na­še pri­li­ke. Sve za­vi­si ka­ko od­i­gra­mo, ako iz­gu­biš i od­i­graš lo­še mo­že da uti­če na sa­mo­po­u­zda­nje, ali i ako iz­gu­biš i od­i­graš do­bro, to je plus – re­kao je ka­pi­ten Sr­bi­je.
Re­pre­zen­ta­ci­ja Sr­bi­je če­ka pla­sman EURO još od 2000. go­di­ne.
– Bio sam još kli­nac kad smo igra­li na po­sled­njem Evrop­skom pr­ven­stvu, ne­u­spjeh je što ni­smo du­go igra­li. Ne­u­spje­šni smo bi­li u nji­ma, bi­lo je pro­ble­ma i van, ali je uvi­jek bi­la na­ša kri­vi­ca. Ne po­sto­ji po­se­ban pri­ti­sak, igra­mo za pro­la­zak na naj­ve­ća tak­mi­če­nja i mi sta­ri­ji na­me­će­mo taj pri­ti­sak zbog re­zul­ta­ta, to je sa­svim nor­mal­no.
Po nje­go­vim ri­je­či­ma, start u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma ve­o­ma va­žan.
– Por­tu­gal je naj­va­žni­ja utak­mi­ca u ovim kva­li­fi­ka­ci­ja­ma, po­tom i Ukra­ji­na, ta­ko da sa dva do­bra re­zul­ta­ta mo­že­mo da na­pra­vi­mo do­bru si­tu­a­ci­ju. Isto ta­ko sa dva lo­ša mo­že sve da se za­kom­pli­ku­je – po­ru­čio je Alek­san­dar Ko­la­rov.
D.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"