Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Premijer građane proglasio za špijune * Đukanović i Brajović spremaju novu prevaru * ​Pokušao da zapali tetku i kuću * Filipu dodijelili devet tjelohranitelja * Premijer građane proglasio za špijune * Javna kuća * Himnotres
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mira Popović, CGO:
– Licenca za provjeru radova ističe i plagijatori su mirni. Zabrinjava i to što nema javno dostupnog podatka čiji su radovi provjeravani, već imamo samo zbirni podatak Univerziteta Crne Gore.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-10-10 IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO STUDENTSKOG PARLAMENTA UCG Jelovac umjesto Serhatlić
Dan - novi portal
U Rek­to­ra­tu Uni­ver­zi­te­ta Cr­ne Go­re odr­ža­na je kon­sti­tu­tiv­na sjed­ni­ca no­vog sa­zi­va Skup­šti­ne Stu­dent­skog par­la­men­ta, na ko­joj je za no­vog pred­sjed­ni­ka ime­no­van Da­ni­lo Je­lo­vac, stu­dent Gra­đe­vin­skog fa­kul­te­ta. Iz SPUCG na­vo­de da je Je­lo­vac bio član Skup­šti­ne SPUCG u pret­hod­nom man­da­tu, od 2016. do 2018. go­di­ne, a bio je i pred­stav­nik stu­de­na­ta u Uprav­nom od­bo­ru. U pret­hod­nom man­da­tu pred­sjed­ni­ca SPUCG bi­la je Sa­ra Ari­a­na Ser­ha­tlić.
Na kon­sti­tu­tiv­noj sjed­ni­ci za stu­den­ta po­vje­re­ni­ka UCG iza­bran je Va­si­li­je Iva­no­vić, stu­dent Eko­nom­skog fa­kul­te­ta. Stu­dent­ske in­te­re­se u Se­na­tu Uni­ver­zi­te­ta, po­red pred­sjed­ni­ka, za­stu­pa­će i Alek­san­dar Šip­čić (Fa­kul­tet po­li­tič­kih na­u­ka), Pa­vle Ma­lo­vić (Fa­kul­tet za sport i fi­zič­ko vas­pi­ta­nje), Mar­ko Po­po­vić (Fi­lo­zof­ski fa­kul­tet), Živ­ko Bra­jo­vić (Prav­ni fa­kul­tet), Jo­van Bar­ja­mo­vić (Po­mor­ski fa­kul­tet), Ra­do­van La­lo­vić (Ma­šin­ski fa­kul­tet) i Sa­ša Ro­ćen (Bi­o­teh­nič­ki fa­kul­tet). U Uprav­nom od­bo­ru UCG stu­dent­ski pred­stav­ni­ci bi­će Va­si­li­je Iva­no­vić (Eko­nom­ski fa­kul­tet), Amar Ras­to­der (Fa­kul­tet za tu­ri­zam i ho­te­li­jer­stvo) i Se­id Kr­šić (Pri­rod­no-ma­te­ma­tič­ki fa­kul­tet). Stu­dent­ski om­bud­sman u na­red­ne dvi­je go­di­ne bi­će Alek­san­dar Šip­čić, stu­dent­ski glas u Su­du ča­sti Uni­ver­zi­te­ta bi­će Bo­jan Dr­lje­vić sa Ar­hi­tek­ton­skog fa­kul­te­ta, dok je stu­dent Elek­tro­teh­nič­kog fa­kul­te­ta Ne­ma­nja Voj­vo­dić de­le­gi­ran za pred­stav­ni­ka u Od­bo­ru za upra­vlja­nje si­ste­mom kva­li­te­ta na UCG. Skup­šti­na Stu­dent­skog par­la­men­ta za stu­dent­skog pred­stav­ni­ka u Sa­vje­tu za vi­so­ko obra­zo­va­nje pred­lo­ži­la je Ala­na Mu­ra­to­vi­ća, pred­stav­ni­ka Me­di­cin­skog fa­kul­te­ta.
Je­lo­vac je po­že­lio da uz za­jed­nič­ki rad do­pri­ne­se po­bolj­ša­nju sta­tu­sa stu­de­na­ta, re­a­li­zu­je ve­li­ki broj kul­tur­nih i sport­skih de­ša­va­nja, te na­sta­ve sa tra­di­ci­o­nal­nim pro­jek­ti­ma krov­ne or­ga­ni­za­ci­je stu­de­na­ta.
D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"