Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kašćelana traže zbog ubistva advokata * Ne damo da DPS izigra plan izbornih reformi * „Prigušivač ili snajper će da radi” * Povučen plan za Porto Skadar lejk * Kilogram se udebljao * Kašćelana traže zbog ubistva advokata * Mi smo pravi rijaliti pobjednici
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 29-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Janković, koordinator Pravnog programa MANS-a:
–Najviše informacija kriju ministarstva zdravlja, ekonomije, unutrašnjih poslova i saobraćaja i pomorstva, koja pokrivaju višemilionske budžete.

Vic Dana :)

Dvoje zaposlenih u firmi razgovaraju i muškarac kaže:
- Mislim da bih se mogao malo odmoriti od posla.
- A kako misliš to izvesti? pita ga plavuša.
- Evo kako, reče on i popne se na ormar. Zatim se zakači nogama za vrh i objesi naglavačke.
Malo kasnije ulazi šef, vidi ovoga kako visi i pita ga:
- Što, za ime Boga, tu radiš?
- Ja sam sijalica! odgovori ovaj.
- A ja mislim da bi bolje bilo da uzmeš nekoliko dana slobodno. odgovori mu šef.
Tip se otkači s ormara i izađe iz kancelarije. Plavuša krene za njim prema vratima.
- A gdje ćeš ti? upita šef plavušu.
- Kući. Ne mogu raditi u mraku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-09-28 NOVA SEZONA ABA LIGE POČINJE DANAS
Podgoričani brane trofej Glavni kandidat za titulu je podgorički sastav, dok će šansu tražiti Crvena zvezda i Cedevita. I Mornar među ozbiljnim rivalima
Dan - novi portal
Utak­mi­com Olim­pi­ja – Mor­nar da­nas po­či­nje no­va se­zo­na ABA li­ge. Či­ni se da će lju­bi­te­lji ko­šar­ke mo­ći da uži­va­ju jer re­gi­o­nal­no tak­mi­če­nje odav­no ni­je bi­lo ova­ko ja­ko. Za raz­li­ku od pret­hod­nih se­zo­na, ka­da se na vr­hu sve re­ša­va­lo iz­me­đu Cr­ve­ne zve­zde, Ce­de­vi­te i Bu­duć­nost Vo­li, ove ima još ne­ko­li­ko ti­mo­va ka­drih da pro­mr­se ra­ču­ne fa­vo­ri­ti­ma. Ipak, glav­ni klan­di­dat da se do­ko­pa ti­tu­le, tj. da je od­bra­ni, su iza­bra­ni­ci Alek­san­dra Dži­ki­ća. Pod­go­ri­ča­ni su uspje­li da za­dr­že sve do­ma­će igra­če (tu se mi­sli i na Ne­ma­nju Gor­di­ća) i da se zna­čaj­no po­ja­ča­ju. Do­ve­de­ni su Ko­ti Klark, Edvin Džek­son, Erl Klark, Aron Kraft i Alen Omić, ta­ko da struč­ni štab na sva­koj po­zi­ci­ji ima po ne­ko­li­ko kva­li­tet­nih igra­ča. Isti­na, na Su­per­ku­pu u Lak­ta­ši­ma to ni­je iz­gle­da­lo bog zna ka­ko, ali ne tre­ba za­bo­ra­vi­ti da je Bu­duć­nost Vo­li u naj­o­sje­tlji­vi­jem di­je­lu pri­pre­ma osta­la bez se­dam re­pre­zen­ta­ti­va­ca. Ka­ko vri­je­me bu­de od­mi­ca­lo ta eki­pa bi tre­ba­lo da igra sve bo­lje. Či­ni se da je naj­ve­ći po­sao ovog lje­ta oba­vi­la Ce­de­vi­ta. Da se ne bi sve ne­slav­no za­vr­ši­lo kao pret­hod­nih go­di­na čel­ni­ci Za­grep­ča­na an­ga­žo­va­li su biv­šeg tre­ne­ra Bar­se­lo­ne Si­ta Alon­sa. Za­tim je pro­mi­je­njen sko­ro sav igrač­ki ka­dar. Osta­li su Sti­pa­no­vić, Kru­šlin, Žga­nec, Ra­mljak, a an­ga­žo­va­na su ozbilj­na po­ja­ča­nja: El­džin Kuk, Vi­tor Be­ni­te, Džoš Ma­ge­ti, Dža­stin Kobs, Augu­sto Li­ma, Pa­blo Agi­lar, Džejms Bel... Iako su pod­ba­ci­li na tur­ni­ru u Lak­ta­ši­ma bi­lo je vi­dlji­vo da će ove se­zo­ne igra­ti čvr­šću ko­šar­ku sa ja­čom od­bra­nom. Na­rav­no, tek će nji­ma tre­ba­ti vre­me­na za uigra­va­nje, ali ako Alon­so to po­slo­ži ka­ko tre­ba i stvo­ri tim­sku he­mi­ju ju­ri­ša­će na pr­vo mje­sto. Po­sli­je se­zo­ne za za­bo­rav u Cr­ve­noj zve­zdi su po­če­li no­vu eru. Klu­pa je po­vje­re­na Mi­la­nu To­mi­ću, ko­ji se ni­je li­bio da zah­ti­je­va do­vo­đe­nje is­ku­snih igra­ča. U Zve­zdu se vra­tio Ma­ik Cir­bes, sti­gli su Du­šan Ri­stić, Bi­li Be­ron, Stra­tos Per­pe­ro­glu, Mo­ha­med Fa­je i Džo Re­gland. Iz FMP-a su pre­ko­man­do­va­ni Majkl Odžo, Alek­sa Ra­da­nom, Bo­ri­ša Si­ma­nić i Ne­ma­nja Ne­na­dić. Uz sta­ro­sje­di­o­ce La­zi­ća, Do­bri­ća, Da­vi­dov­ca, Čo­vi­ća, Ke­še­lja... mo­gu da se umi­je­ša­ju u bor­bu za tro­fej. Na Su­per­ku­pu su dje­lo­va­li vr­lo moć­no, ali su ima­li i naj­bo­lje uslo­ve to­kom pri­pre­ma.
Objek­tiv­no, po­bjed­ni­ka tre­ba tra­ži­ti me­đu ove tri eki­pe. Me­đu­tim, sva­ki nji­hov kiks gle­da­će da is­ko­ri­sti pri­je svih Par­ti­zan. Cr­no-be­li ko­nač­no iz­gle­da­ju da zna­ju šta ho­će i na pla­nu lo­gi­sti­ke, pa se to od­ra­zi­lo i na eki­pu. Sa Ra­dem Za­gor­cem, Alek­se­jom Ni­ko­li­ćem, Mar­ku­som Pej­džom, Džo­kom Len­dej­lom... is­ku­snim Ve­lič­ko­vi­ćem, Si­jem i Ga­gi­ćem, sa­zre­lim Ma­rin­ko­vi­ćem i ta­len­to­va­nim Pe­car­skim pred­sta­vlja­će tvrd orah za sve u ovoj kon­ku­ren­ci­ji. Mor­nar će po­sli­je iz­van­red­ne pro­šle se­zo­ne ove ima­ti te­ži po­sao. Već su lu­ta­li u pre­la­znom ro­ku, po­što su ot­pu­sti­li En­drua Spaj­ta i Vin­sto­na Še­far­da. Me­đu­tim, Ka­din Ke­ring­ton, Đor­đe Dre­no­vac, Bron­son Ke­nig, Ni­ko­la Re­bić i Ma­rin Mor­nar dje­lu­ju kao pri­stoj­na po­ja­ča­nja. Tre­ba oče­ki­va­ti još do­la­za­ka, pa će Ba­ra­ni sa Lu­ko­vi­ćem, Vra­nje­šom, Mi­ćo­vi­ćem... i ove se­zo­ne igra­ti zna­čaj­nu ulo­gu. Ne tre­ba za­bo­ra­vi­ti da su oni i pro­šle po­la­ko star­to­va­li i tek u fi­ni­šu raz­vi­li pu­nu sna­gu. Krug eki­pa ko­je će kon­ku­ri­sa­ti za mje­sto me­đu če­ti­ri za­vr­ša­va se sa Olim­pi­jom i Igo­ke­om. Lju­bljan­ča­ni su iz­vr­ši­li fi­nan­sij­sku kon­so­li­da­ci­ju, ta­ko da su ovog lje­ta na­pra­vi­li do­bar tim. An­ga­žo­va­li su Mar­vi­na Džon­sa, Mar­ka Si­mo­no­vi­ća, Mi­hu La­por­ni­ka, Dže­le­ka Fel­to­na, Alek­san­dra La­zi­ća, Bla­ža Me­si­če­ka... Osta­li su Be­gić, Ba­džim, Bub­nić, Špan... pa će tre­ner Mar­tić ima­ti sa čim da ra­di. I Igo­kea je od­ra­di­la do­bar po­sao lje­tos. Eki­pa je po­vje­re­na Ne­na­du Traj­ko­vi­ću, a do­ve­de­ni Trej Kel, Sa­va Le­šić, Dži­mi Ge­vin, Do­men Lor­bek, To­mi­slav Zup­čić, Or­lan­do Džon­son... Bi­će ne­zgo­dan ri­val svim pro­tiv­ni­ci­ma. Ne tre­ba za­bo­ra­vi­ti da Me­ga Be­maks i FMP sva­ke se­zo­ne na­pra­ve re­spek­ta­bi­lan sa­stav, da se ni Ci­bo­na ne od­ri­če bor­be za vi­sok pla­sman... Uglav­nom, če­ka nas uz­bu­dlji­va i kva­li­tet­na se­zo­na re­gi­o­nal­nog tak­mi­če­nja. N.Z.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"