Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kašćelana traže zbog ubistva advokata * Ne damo da DPS izigra plan izbornih reformi * „Prigušivač ili snajper će da radi” * Povučen plan za Porto Skadar lejk * Kilogram se udebljao * Kašćelana traže zbog ubistva advokata * Mi smo pravi rijaliti pobjednici
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 29-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Janković, koordinator Pravnog programa MANS-a:
–Najviše informacija kriju ministarstva zdravlja, ekonomije, unutrašnjih poslova i saobraćaja i pomorstva, koja pokrivaju višemilionske budžete.

Vic Dana :)

Dvoje zaposlenih u firmi razgovaraju i muškarac kaže:
- Mislim da bih se mogao malo odmoriti od posla.
- A kako misliš to izvesti? pita ga plavuša.
- Evo kako, reče on i popne se na ormar. Zatim se zakači nogama za vrh i objesi naglavačke.
Malo kasnije ulazi šef, vidi ovoga kako visi i pita ga:
- Što, za ime Boga, tu radiš?
- Ja sam sijalica! odgovori ovaj.
- A ja mislim da bi bolje bilo da uzmeš nekoliko dana slobodno. odgovori mu šef.
Tip se otkači s ormara i izađe iz kancelarije. Plavuša krene za njim prema vratima.
- A gdje ćeš ti? upita šef plavušu.
- Kući. Ne mogu raditi u mraku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-09-28 KOŠARKAŠI MORNARA NA STARTU ABA LIGE DANAS (18) GOSTUJE OLIMPIJI
Luković: Idemo da pobijedimo
Dan - novi portal
Svo­ju tre­ću se­zo­nu u ABA li­gi ko­šar­ka­ši Mor­na­ra otva­ra­ju go­sto­va­njem u Slo­ve­ni­ji. Za raz­li­ku od pret­hod­nih ove se od Ba­ra­na oče­ku­je mno­go vi­še, jer su od­lič­nim par­ti­ja­ma raz­ma­zi­li na­vi­ja­če i lju­bi­te­lje ko­šar­ker. Tre­ner Mi­ha­i­lo Pa­vi­će­vić ima do­sta bri­ga pred start li­ge.
- U cajt­no­tu smo. Pr­vi za­jed­nič­ki tre­ning ima­li smo u su­bo­tu 22. sep­tem­bra. Isti­na, ne­ma­mo pra­vo da ja­di­ku­je­mo, po­što je ve­ći­na aba­li­ga­ša bi­la ne­kom­plet­na zbog re­pre­zen­ta­tiv­nih oba­ve­za igra­ča i dru­gih raz­lo­ga. Ali, na­ma su tre­nin­zi na­su­šna po­tre­ba, jer smo do­ve­li do­sta no­vih igra­ča, od ko­jih je, re­ci­mo, Ni­ko­la Re­bić od­i­grao sve­ga de­se­tak mi­nu­ta u dre­su Mor­na­ra, i to u dru­goj kon­trol­noj utak­mi­ci sa FMP-om. Jed­no­stav­no, mo­ra­mo da ko­ri­sti­mo sva­ki tre­ning za po­di­za­nje for­me i sa­mo­po­u­zda­nja. Na­pra­vi­li smo ve­li­ke pro­mje­ne u igrač­kom ka­dru i bi­će po­treb­no vre­me­na i str­plje­nja da Mor­nar bu­de ona­kav ka­kav že­li­mo, re­kao je Pa­vi­će­vić, na­gla­ša­va­ju­ći da će ABA li­ga ove go­di­ne bi­ti iz­u­zet­no za­ni­mlji­va.
Že­lja ko­šar­ka­ša Mor­na­ra je da po­no­ve pro­šlo­go­di­šnji sce­na­rio. Me­đu­tim, ima­li su pro­ble­ma u pri­prem­nom pe­ri­o­du. Ne­ki igra­či su ima­li oba­ve­ze pre­ma re­pre­zen­ta­ci­ja­ma Cr­ne Go­re i Sr­bi­je. Ma­lo je ura­đe­no za­jed­nič­kih tre­nin­ga, što je uti­ca­lo na uigra­nost, a naj­bo­lje se da­lo vi­dje­ti u me­če­vi­ma protv FMP-a i na Su­per­ku­pu u Lak­ta­ši­ma.
Je­dan od naj­bo­ljih igra­ča Mor­na­ra u pro­šloj, iz­u­zet­no uspje­šnoj go­di­ni, Uroš Lu­ko­vić, re­kao je da će im tre­ba­ti još vre­me­na za uigra­va­nje eki­pe.
- Ni­smo još skroz uigra­ni. To se da­lo vi­dje­ti na utak­mi­ca­ma Su­per­ku­pa ABA li­ge, ko­ji je oid­gran u Lak­ta­ši­ma. Za bo­lje uigra­va­nje po­treb­no je još vre­me­na. Ali ne­ma se ka­da vi­še če­ka­ti, ide­mo na meg­dan ri­va­li­ma i ne pre­da­je­mo se. Što se ti­če me­ča u Lju­blja­ni ide­mo da po­bi­je­di­mo.
U ro­ste­ru bar­skog aba­li­ga­ša i šam­pi­o­na Cr­ne Go­re ne­će bi­ti Ame­ri­kan­ca Vin­sto­na Še­par­da, za ko­jeg su u Mor­na­ru pro­ci­je­ni­li da ni­je tip igra­ča ko­ji im je po­tre­ban u ovom tre­nut­ku. U eki­pu se vra­ća opo­ra­vlje­ni Stra­hi­nja Mi­ćo­vić, a igra­će i Ame­ri­ka­nac Bron­son Kej­nig, ko­ji je pa­u­zi­rao na jed­nom tre­nin­gu zbog sto­mač­nih te­go­ba. Pre­mi­jer­ni meč ovo­go­di­šnje ABA li­ge iz­me­đu Pe­trol Olim­pi­je i Mor­na­ra igra se ve­če­ras od 18 ča­so­va.
D.S

Vo­ler se vra­ća

Ame­ri­ka­nac An­ta­bi­ja Taj Vo­ler, bek vi­sok 188 cm, mo­gao bi da se vra­ti me­đu ko­šar­ka­še Mor­na­ra na­kon go­di­nu da­na. Za eki­pu Mor­na­ra igrao je u se­zo­ni 2016-17 i osta­vio od­li­čan uti­sak. Na 50 utak­mi­ca u dre­su Ba­ra­na u toj se­zo­ni bi­lje­žio je 13,6 po­e­na u pro­sje­ku. Bio je i igrač tur­skog Ga­zi­jan­te­pa, ko­sov­skih Si­ga­la i Ba­ški­mi­ja, a pro­šle se­zo­ne igrao je za ita­li­jan­ski Va­re­ze, gdje je imao od­lič­nu se­zo­nu. Uba­ci­vao je po 11,3 po­e­na, uz 3,4 sko­ka u Se­ri­ji A.


Pa­ro­vi 1. ko­la: (pe­tak) Olim­pi­ja – Mor­nar (18.00), Cr­ve­na zve­zda – Ci­bo­na (20.00). (su­bo­ta) Ce­de­vi­ta – Par­ti­zan (20.00). (ne­dje­lja) Igo­kea – Me­ga Be­maks (17.00). (po­ne­dje­ljak) FMP – Za­dar (18.00), Bu­duć­nost Vo­li – Kr­ka (21.00)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"