Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vozač otkrio šemu šverca duvana * Umjesto dječaka, dali im djevojčicu * Nema vanrednih parlamentarnih izbora * Venecijanci sahranili vladin zakon * Vozač otkrio šemu šverca duvana * U ratu poginulo 360.000 ljudi * Štulić i njegove pjesme tema doktorata
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Zarija Franović, izvršni direktor Luke Bar:
- Ne pada mi na pamet da podnesem ostavku.

Vic Dana :)

Ruski arheolozi iskopali telefonski kabl star hiljadu godina i zaključili da je još tada u Rusiji moglo da se telefonira. Američki arheolozi pronašli optički kabl star dvije hiljade godina i zaključili da je još tada u Americi postojao internet. Čuli to crnogorski arheolozi pa počeše i oni da kopaju neku rupetinu na Cetinju. Pošto nijesu ništa našli, zaključili su da su još prije 5.000 godina Crnogorci imali mobilne telefone!
– Zašto Crnogorac živi u jednosmjernoj ulici?
– Da ne bi morao da okreće glavu na obje strane dok prelazi ulicu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-09-13 MIJAT GAĆINOVIĆ NJEMAČKIM MEDIJIMA GOVORIO O NEODLASKU NA MUNDIJAL U RUSIJU Krstajić mi nije saopštio odluku
Dan - novi portal
Lu­ka Mi­li­vo­je­vić i Ma­ti­ja Na­sta­sić su pro­šle sed­mi­ce po­ru­či­li da ne­će igra­ti za na­ci­o­nal­ni tim Sr­bi­je dok je Mla­den Kr­sta­jić na klu­pi, a ju­če se jav­no­sti obra­tio i Mi­jat Ga­ći­no­vić. Srp­ski re­pre­zen­ta­ti­vac i fud­ba­ler Ajn­trah­ta iz Frank­fur­ta Mi­jat Ga­ći­no­vić re­kao je da ni­je oče­ki­vao da će bi­ti iz­o­sta­vljen sa spi­ska igra­ča ko­ji su ot­pu­to­va­li na Svjet­sko pr­ven­stvo u Ru­si­ju i da ne zna pra­vi raz­log zbog ko­jeg je to bi­lo ta­ko, pre­no­se nje­mač­ki me­di­ji.
– Ni­sam to oče­ki­vao. Svi su mi­sli­li da ću ići u Ru­si­ju. Igrao sam če­sto u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma i to do­bro. Mi­slim da sam za­slu­žio da idem u Ru­si­ju, ali to je bi­la nji­ho­va od­lu­ka i ja tu ni­šta ni­sam mo­gao da ura­dim – pri­znao je Ga­ći­no­vić za nje­mač­ke me­di­je.
Pod­sje­ća­mo, Ga­ći­no­vić se od­lič­nim igra­ma u klu­bu, sa ko­jim je osvo­jio Kup Nje­mač­ke, ali i re­pre­zen­ta­ci­ji, na­met­nuo se­lek­to­ru Mla­de­nu Kr­sta­ji­ću i bio je me­đu već vi­đe­nim put­ni­ci­ma za Ru­si­ju. Me­đu­tim, ni mla­di srp­ski fud­ba­ler ni­je oče­ki­vao da će se na­ći me­đu ,,pre­cr­ta­ni­ma” sa spi­ska. Raz­log zbog ko­jeg je to bi­lo ta­ko ni nje­mu ni­je po­znat.
– Ni­ko ni­je raz­go­va­rao sa mnom u tim tre­nu­ci­ma. Još tri igra­ča su bi­la iz­o­sta­vlje­na sa spi­ska. Mi smo sa­mo do­bi­li in­for­ma­ci­ju od tim me­na­dže­ra, ali ne i od se­lek­to­ra Kr­sta­ji­ća.
Na­kon či­ta­ve sa­ge, mla­di srp­ski fud­ba­ler ri­je­šio je da uzme du­ži od­mor.
– Oti­šao sam na od­mor od­mah po­sle to­ga i ni­kad u ži­vo­tu ni­sam imao du­ži od­mor. Mo­ram pri­zna­ti da mi je baš to bi­lo po­treb­no. Usko­ro sam po­čeo sa tre­nin­zi­ma u kon­sul­ta­ci­ji sa klup­skim tre­ne­ri­ma i u Ajn­traht sam se vra­tio pot­pu­no spre­man – re­kao je Ga­ći­no­vić.
D.P.

Ta­dić: Po­treb­ni su nam svi igra­či

Je­dan od naj­bo­ljih igra­ča Sr­bi­je Du­šan Ta­dić je u iz­ja­vi za „Sport­ski žur­nal“ iz­ra­zio na­du da će se „rat­ne sje­ki­re“ za­ko­pa­ti, jer su na­ci­o­nal­nom ti­mu po­treb­ni svi kva­li­tet­ni igra­či.
-Iskre­no se na­dam da će se na­ći za­jed­nič­ki je­zik, za­to što je Mi­li­vo­je­vić je­dan od na­ših naj­bit­ni­jih igra­ča. Isto va­ži za Na­sta­si­ća i sve kva­li­tet­ne igra­če, ne bi tre­ba­lo da ih se od­ri­če­mo - re­kao je fud­ba­ler Ajak­sa za „Sport­ski žur­nal“.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"