Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Agentima isplatili 18.500 eura za službena putovanja * Političke štetočine me predstavljaju kao saradnika DPS-a * Sudija me gurnula, pa inscenirala napad * Lazović kupio 2.000 akcija za 16.000 * Agentima isplatili 18.500 eura za službena putovanja * Zaharčenko poginuo u eksploziji * Srbija neće prihvatiti ponižavajuće rješenje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 01-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
Ne može biti normalno da DPS podrži aktivnosti opozicije kojima je cilj smjena DPS-a.

Vic Dana :)

Grdi otac svog, već odraslog i oženjenog sina, pa mu kaže:
Kako te nije sramota, svakodnevno jurcaš za ženama a imaš djecu koja idu u školu. Sin se malo zamisli pa kaže ocu:
• Pa šta da radim, da ispišem djecu iz škole?


Mujo dobio novi posao kao električar u bolnici i nakon par dana pošalju ga na intenzivnu njegu zbog nekog kvara. Pregledava Mujo instalacije, češka se po glavi i napokon skonta šta je u pitanju, pa otvori vrata od šok sobe gdje su pacijenti priključeni na aparate za vještačko disanje:
- ‚Ajmo sad, svi duboko udahn‘te, moram promijen‘t osigurače!
Gospodine, jedan ludi čovjek je pobjegao iz bolnice. Mršav je i ima 200 kila.
- Pa kako to?
- Jel vam kažem da je lud.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-08-31 PLASMANOM U GRUPNU FAZU LIGE ŠAMPIONA, FUDBALERI CRVENE ZVEZDE OSTVARILI VELIKI USPJEH Ben: Bila je to nevjerovatna noć Na Marakani prezadovoljni nakon duela u Salcburgu. Zarada 15,25 miliona. U elitu sa navijačima
Dan - novi portal
Ve­li­ki uspjeh ostva­ri­li su fud­ba­le­ri Cr­ve­ne zve­zde. Na­kon vi­še od 20 go­di­na če­ka­nja „cr­ve­no-be­li” su se pla­si­ra­li u Li­gu šam­pi­o­na, elit­no klup­sko tak­mi­če­nje, pa će ove je­se­ni u Be­o­grad sti­ći tri evrop­ska ve­li­ka­na (PSŽ, Li­ver­pul i Na­po­li). U od­lu­ču­je­ćem me­ču za pro­laz da­lje, Zve­zda je u Salc­bur­gu od­i­gra­la 2:2 sa do­ma­ćim isto­i­me­nim klu­bom, što je bi­lo do­volj­no da se kva­li­fi­kuju za grup­nu fa­zu.
– Ovo je ve­li­ki uspjeh! Ra­di­li smo sve vri­je­me za to i vje­ro­va­li smo u uspjeh! Ali, bi­la je iz­u­zet­no te­ška utak­mi­ca, ima­li smo pro­tiv­ni­ka ko­ji je fan­ta­sti­čan i če­sti­tam Salc­bur­gu na par­ti­ji. U sva­kom slu­ča­ju, Salc­burg je fan­ta­stič­na eki­pa i za taj je­dan gol, da li smo ga po­sti­gli za­slu­že­no ili ne, ni­je bit­no. Bit­no da je Zve­zda po­sle to­li­ko go­di­na u Li­gi šam­pi­o­na. Ovaj uspjeh za­slu­žu­ju svi ap­so­lut­no, od na­vi­ja­ča do čla­no­va upra­ve klu­ba, pre­ko mog struč­nog šta­ba do mo­jih igra­ča. Po­ka­za­li su že­lju i ko­li­ko vo­le ovaj klub – is­ta­kao je Vla­dan Mi­lo­je­vić, šef struč­nog šta­ba „cr­ve­no-be­lih”.
Be­o­gra­đa­ni­ma je bio do­vo­ljan je­dan mi­nut da po­stig­nu dva po­got­ka, tač­ni­je El Far­du Ben je dva pu­ta bio na pra­vom mje­stu, od­lič­no je re­a­go­vao i svo­me ti­mu ovje­rio eli­tu. On je sva­ka­ko naj­za­slu­žni­ji za uspjeh „cr­ve­no–be­lih”, jer je ne sa­mo na ovoj, već i na pret­hod­nim me­če­vi­ma, bio ključ­ni igrač svo­ga ti­ma.
– Bi­la je to ne­vje­ro­vat­na noć. Uspje­li smo da se vra­ti­mo i po­ka­že­mo bor­be­ni duh i ve­o­ma sam sre­ćan zbog ova­kvog epi­lo­ga. Po­seb­no bih se za­hva­lio na­vi­ja­či­ma ko­ji su bi­li spek­ta­ku­lar­ni. Zdu­šno su nas bo­dri­li to­kom ci­je­log du­e­la i na kra­ju smo ostva­ri­li ve­li­ki uspjeh. Po­dr­ška pu­bli­ke nam je ve­o­ma va­žna i ovim uspje­hom smo im oda­li za­hval­nost – re­kao je El Far­du Ben.
Na „Red Bul Are­ni” je ve­li­ki do­pri­nos dao Mi­loš De­ge­nek, ko­ji je dva pu­ta asi­sti­rao Be­nu.
– De­ge­nek mi je dva pu­ta asi­sti­rao i sa­mim tim u ve­li­koj mje­ri je za­slu­žan za go­lo­ve. Za­hva­lan sam mu na do­da­va­nji­ma, pro­sla­vi­li smo po­got­ke za­jed­no. Osje­ćaj je ne­vje­ro­va­tan kad po­stig­ne­te go­lo­ve vri­jed­ne pla­sma­na u Li­gu šam­pi­o­na. Ostva­ri­li smo ve­li­ki san i za­ka­za­li du­e­le sa naj­ve­ćim evrop­skim klu­bo­vi­ma – iz­ja­vio je Ben.
Na­rav­no, ne smi­je se iz­o­sta­vi­ti ni uči­nak osta­lih igra­ča, po­go­to­vu gol­ma­na Mi­la­na Bor­ja­na, ko­ji je u od­lu­ču­ju­ćim tre­nu­ci­ma su­sre­ta bio na vi­si­ni za­dat­ka.
– Že­lim pri­je sve­ga da se za­hva­lim pro­tiv­nič­kom gol­ma­nu Ci­ca­nu Stan­ko­vi­ću. Dok je bio u Be­o­gra­du hva­lio je na­šu igru, po­tom je u Salc­bur­gu go­vo­rio ka­ko se Zve­zda bra­ni­la, ali eto mi smo ostva­ri­li naš cilj, a Austri­jan­ci od­la­ze u Li­gu Evro­pe. Ta­kve iz­ja­ve da­le su nam još ve­ću mo­ti­va­ci­ju da ih eli­mi­ni­še­mo – re­kao je Bor­jan.
Od­lič­ni ču­var mre­že osvr­nuo se na sam tok utak­mi­ce u Austri­ji.
–Od­i­gra­li smo fe­no­me­nal­no. Bra­ni­li smo se to­kom pr­vog po­lu­vre­me­na, u dru­gom ra­no pri­mi­li gol, ali ni­smo po­to­nu­li. Po­ka­za­li smo sna­gu, iz­di­gli se, iz­jed­na­či­li i pro­šli da­lje. Pra­vi smo tim, gi­ne­mo je­dan za dru­gog, bo­ri­mo se, to smo po­ka­za­li i u sri­je­du uve­če. Ne pla­ši­mo se ni­kog i sa­mo tre­ba­mo ta­ko da na­sta­vi­mo – ka­zao je Bor­jan.
D.P.

11 pu­ta je Salc­burg ju­rio pla­sman u grup­nu fa­zu Li­ge šam­pi­o­na i ni­jed­nom ni­je uspio da se kva­li­fi­ku­je

Za­ra­da 15,25 mi­li­o­na eura

Fud­ba­le­ri Cr­ve­ne zve­zde pla­sma­nom u grup­nu fa­zu Li­ge šam­pi­o­na do­bi­će od UEFA 15,25 mi­li­o­na eura. Ali, to ni­je sve. Za sva­ku po­bje­du u eli­ti, pr­vak Sr­bi­je za­ra­di­će 2,7 mi­li­o­na, dok će za re­mi in­ka­si­ra­ti 900.000 eura.

Sla­vio i No­vak Đo­ko­vić

Uspjeh cr­ve­no-be­lih pro­sla­vljen je svu­da gdje ima na­vi­ja­ča tog klu­ba, a po­dr­ška je sti­gla i iz Nju­jor­ka. Naj­bo­lji srp­ski te­ni­ser No­vak Đo­ko­vić po­sta­vio je na dru­štve­nim mre­ža­ma vi­deo za­pis u ko­jem u Zve­di­noj ma­ji­ci pro­sla­vlja pla­sman u Li­gu šam­pi­o­na.
Na­rav­no, sla­vi­lo se u ci­je­loj Sr­bi­ji, Cr­noj Go­ri i Re­pu­bli­ci Srp­skoj.

UEFA pre­i­na­či­la od­lu­ku
Zve­zda igra sa na­vi­ja­či­ma

Dan na­kon isto­rij­skog uspje­ha, na adre­su u Lju­ti­ce Bog­da­na sti­gle su no­ve po­volj­ne vi­je­sti. Na­i­me, UEFA je od­lu­či­la da pre­i­na­či pr­vo­bit­nu ka­znu Cr­ve­noj zve­zdi i umje­sto dvi­je utak­mi­ce pred pra­znim tri­bi­na­ma, Zve­zda je sank­ci­o­ni­sa­na jed­nim me­čom bez pu­bli­ke, po­red fi­nan­sij­ske ka­zne.
To zna­či da je žal­ba uro­di­la plo­dom, od­no­sno da je prav­ni tim šam­pi­o­na Sr­bi­je ura­dio do­bar po­sao u Ni­o­nu. Ka­ko je Zve­zda pro­tiv Salc­bur­ga u pr­vom me­ču plej-ofa za Li­gu šam­pi­o­na igra­la bez pu­bli­ke, ta­ko će u pr­voj utak­mi­ci kao do­ma­ćin u elit­nom tak­mi­če­nju ima­ti po­dr­šku sa tri­bi­na.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"