Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Istraga u kotorskom sudu zbog korupcije * DPS potučen do nogu * Dok su vjerovali Simoviću, upravnik rasprodao preduzeće * Niko neće za direktora * Zadržaće direktnu upravu nad Katalonijom * Manjina * Žrtve čitanja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-05-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije:
NATO bombe ubijaju na odloženo.

Vic Dana :)

Pita Mujo Hasu:
– Zašto ti sjediš na prozoru dok tvoja žena pjeva?!
Haso:
– Da ne pomisle ljudi da je tučem!

Narkoman i gubavac sjede u ćeliji. Čuvaru ispadnu ključevi. Gubavac krene lijevom rukom, otpadne mu. Krene desnom, i ona otpadne. Krene lijevom nogom, otpadne mu. Krene desnom i otpadne mu i ona. Tek čuješ narkomana:
– Batice, pa ti još malo pa si izašao.

Zašto plavuša ne umije da napiše broj 22?
Zato što ne zna koja se dvojka prva piše!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-05-20 SUTJESKA POBJEDOM NAD DEČIĆEM PROSLAVILA TITULU PRVAKA CRNE GORE
Pehar stigao u Nikšić
Dan - novi portal
Ka­pi­ten Su­tje­ske Vla­dan Gi­ljen po­di­gao je si­noć vi­so­ko u va­zduh pe­har na­mi­je­njen pr­va­ku dr­ža­ve. Tro­fej mu je uru­čio pred­sjed­nik Tak­mi­čar­ske ko­mi­si­je Fud­bal­skog sa­ve­za Cr­ne Go­re Bo­ži­dar Mi­ću­no­vić, pa je nik­šić­ki klub zva­nič­no po tre­ći po­stao naj­bo­lji u Cr­noj Go­ri. Pe­har je pre­la­zio iz ru­ke u ru­ke igra­ča, kli­ca­lo se šam­pi­o­ni­ma, dok su se sa raz­gla­sa ču­le do­bro po­zna­ti sti­ho­vi Fre­di Mer­kju­ri­ja – „Mi smo šam­pi­o­ni“.
– Uži­vao sam u Su­tje­sci, u sva­koj utak­mi­ci, u sva­kom sa­tu, u sva­kom mi­nu­tu. Na­kon uru­če­nja pe­ha­ra, osje­tio sam ta­ko ne­vje­ro­van­tan na­boj, ko­ji te­ško mo­že da se po­re­di sa bi­lo ko­jim osje­ća­jem. Bi­lo je te­ško, ali smo do­ka­za­li da ima­mo kva­li­tet za ve­li­ka dje­la. Naj­bit­ni­je je da smo bi­li har­mo­nič­ni i do na­slo­va sti­gli za­jed­nič­kim sna­ga­ma. Baš u ovom tre­nut­ku sla­vlja tre­ba ima­ti jed­no na umu, a to je da će Su­tje­ska usko­ro pred­sta­vlja­ti fud­bal­sku Cr­nu Go­ru i na me­đu­na­rod­noj sce­ni. Do­go­di­lo se da­kle mno­go to­ga, po če­mu će se ova Su­tje­ski­na se­zo­na pa­m­ti­ti kao isto­rij­ska. Pre­sre­ćan sam što sam bio dio ovog ti­ma – ka­zao je Vla­dan Gi­ljen, ka­pi­ten Nik­ši­ća.
Ka­da je meč sa De­či­ćem u pi­ta­nju, Su­tje­ska ga je ru­tin­ski ri­je­ši­la u svo­ju ko­rist. Od pr­vog mi­nu­ta Nik­ši­ća­ni su bi­li ofa­ni­ziv­ni­ji i bo­lji tim. Do pred­no­sti, „pla­vo-bi­je­li” su sti­gli u 26. mi­nu­tu. Lon­čar je uba­cio lop­tu u ka­zne­ni pro­stor Tu­za­na, a Den­ko­vić je na naj­bo­lji na­čin is­ko­ri­stio neo­pre­znost Tu­zo­vi­ća. Kril­ni na­pa­dač ni­je okli­je­vao, li­je­pim i sna­žnim udar­cem po­go­dio je mre­žu go­sti­ju. Dva­na­est mi­nu­ta ka­sni­je, šam­pi­on je du­pli­rao pred­nost. Mer­do­vić je li­je­pom asi­sten­ci­jom omo­gu­ćio Iva­no­vi­ću da se is­tak­ne. Naj­bo­lji stri­je­lac je efekt­nim lob udar­cem smje­stio lop­tu iza le­đa ne­moć­nog Na­ma­ška.
Do pr­ve pri­li­ke na utak­mi­ci, go­sti su sti­gli u 51. mi­nu­tu. Ne­ste­ro­vić je upu­tio cen­tar­šut sa li­je­ve stra­ne, do lop­te je pr­vi sti­gao Vla­ho­vić i šu­ti­rao, ali je bio ne­pre­ci­zan. De­vet mi­nu­ta ka­sni­je Tu­za­ni su bi­li još bli­že go­lu, tač­ni­je lop­ta je, na­kon što je Ca­maj od­lič­no iz­veo slo­bo­dan uda­rac, za­vr­ši­la na okvi­ru Su­tje­ski­nog go­la. Na su­prot­noj stra­ni, u 68. mi­nu­tu Mer­do­vić se spret­no iz­bo­rio za lop­tu, cen­tri­rao je sa de­sne stra­ne, ali je Den­ko­vić bio ne­pre­ci­zan. Mo­gla je Su­tje­ska u po­sled­njem mi­nu­tu do tre­ćeg go­la. Vu­ko­vić je efekt­no pe­tom prak­tič­no sa go­lom spo­jio Osma­ji­ća, ali mla­di na­pa­dač no­vog šam­pi­o­na je bio ne­pre­ci­zan.
– Či­ni mi se da ni­ko odav­no ni­je bio do­mi­nan­tan u na­šoj li­gi, kao što je to bi­la Su­tje­ska u ovoj se­zo­ni ko­joj bro­ji­mo po­sled­nje da­ne. Još jed­nom ću iskre­no če­sti­ta­ti Nik­ši­ća­ni­ma ti­tu­lu, ko­ja je i te ka­ko za­slu­že­na – re­kao je Fu­ad Kr­ka­no­vić, tre­ner De­či­ća.B.K.

sutjeska 2:0 dečić

Re­zul­ta­ti: Mla­dost – Pe­tro­vac 1:1, Ze­ta – Gr­balj 1:2, Su­tje­ska – De­čić 2:0, Iskra – Ru­dar 0:0, Kom Euro­zoks – Bu­duć­nost 2:3.
Ta­be­la
1. Su­tje­ska 35 23 7 5 52:21 76
2. Bu­duć­nost 35 14 15 6 42:27 57
3. Mla­dost 35 12 15 8 41:31 51
4. Ze­ta 35 12 12 11 40:35 48
5. Ru­dar 35 13 9 13 32:28 48
6. Gr­balj 35 11 14 10 37:37 47
7. Iskra 35 11 9 15 30:34 42
8. Kom Euro­zoks 35 10 10 15 35:45 40
9. Pe­tro­vac 35 9 11 15 25:39 38
10. De­čić 35 3 12 20 25:61 21
U na­red­nom ko­lu (26. ma­ja) sa­sta­ju se: Ru­dar – Ze­ta, Pe­tro­vac – Kom Euro­zoks, Bu­duć­nost – Su­tje­ska, De­čić – Gr­balj, Iskra – Mla­dost.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"