Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Lažnim podacima Acu i A2A napumpali akcije * Istraga zbog šverca potpisa * Poznanika izbo na žurci * Ministar sakrio 313.000 * Lažnim podacima Acu i A2A napumpali akcije * Razvij barjak, barjaktare * Duh kamere
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VASILIJE MILIČKOVIĆ, kandidat za predsjednika :
– Petogodišnji ugovor o prodaji uglja između Elektroprivrede i Rudnika uglja stupa na snagu tri dana nakon što je EPCG usvojila odluku o preuzimanju duga pljevaljske firme, tako da će sami od sebe kupovati ugalj.

Vic Dana :)

Šta radi medvjed kad sretne Čak Norisa?
Legne i pravi se mrtav.
Vikipedia:
- Ja znam sve.
Gugl:
- Ja imam sve.
Internet:
- Pa, svi ste na meni.
Kompjuter:
- Hahaha, pa vi svi zavisite od mene, a ja ni od koga.
Struja:
- Stvarno?
Tesla:
- Ko tu koga laže?
Bog:
- Molim?
Čak Noris:
- Šta moliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-13 POTPREDSJEDNIK DEMOKRATA DŽENAN KOLIĆ KRITIKOVAO OPOZICIONE KOLEGE ZBOG NEJEDINSTVA Sebičnim odlukama pomažu DPS-u
Dan - novi portal
Sa­mo­stal­ne kan­di­da­tu­re onih ko­ji ne že­le ra­di vi­šeg ci­lja i op­šteg do­bra da po­vu­ku svo­je kan­di­da­tu­re ni­je­su ni­šta dru­go do naj­bo­lji do­kaz da su, za raz­li­ku od onih ko­ji su se ipak do­go­vo­ri­li, oni u pre­go­vo­ri­ma uče­stvo­va­li sa­mo da se ne do­go­vo­re, sma­tra pot­pred­sjed­nik De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re Dže­nan Ko­lić. Sma­tra da ni­ko ne­ma pra­vo na „se­bič­ne, jed­no­smjer­ne od­lu­ke ko­je po­ma­žu DPS-u”.
Ko­lić je oci­je­nio da je bes­pred­met­no ovih da­na slu­ša­ti „iz­go­vo­re, tri­ko­ve i ucje­ne”, s ci­ljem da, ka­ko je re­kao, na­vod­ni opo­zi­ci­o­na­ri ne po­dr­že za­jed­nič­kog pred­sjed­nič­kog kan­di­da­ta opo­zi­ci­je.
– Ka­da su De­mo­kra­te kao naj­ja­ča opo­zi­ci­o­na po­li­tič­ka par­ti­ja mo­gle da ima­ju ova­ko ne­se­bi­čan i bez­u­slo­van pri­stup za­rad opo­zi­ci­o­nog je­din­stva, on­da ni­ko ne­ma pra­vo na se­bič­ne, jed­no­smje­re­ne od­lu­ke ko­je po­ma­žu DPS-u. Opo­zi­ci­o­ni bi­ra­či Mla­de­na Bo­ja­ni­ća već do­ži­vlja­va­ju kao je­di­nog pred­sjed­nič­kog kan­di­da­ta opo­zi­ci­je i re­zul­tat je te­žnji, pa čak raz­go­vo­ra u ko­ji­ma su uče­stvo­va­li i oni ko­ji su pr­vi po­tr­ča­li da is­tak­nu svog kan­di­da­ta, da se opo­zi­ci­ja ob­je­di­ni oko za­jed­nič­kog ne­stra­nač­kog kan­di­da­ta. Kad je Alek­sa Be­čić, kao naj­po­pu­lar­ni­ji po­li­ti­čar i čo­vjek, po ocje­na­ma mno­gih sa naj­vi­še šan­si da po­bi­je­di bi­lo kog kan­di­da­ta DPS-a, od­u­stao od svo­je kan­di­da­tu­re, jer ni­je bi­lo sprem­no­sti kod naj­ve­ćeg bro­ja opo­zi­ci­o­nih su­bje­ka­ta da ga po­dr­že u toj tr­ci, on­da bi, valj­da, i oni ko­ji su u na­ro­du pre­po­zna­ti kao sim­bo­li za sta­ti­stič­ku gre­šku, ma­mac za la­ko­vjer­ne ili po­ma­ga­če re­ži­ma to isto tre­ba­lo da uči­ne. Ako ne zbog če­ga dru­gog, a ono zbog pri­li­ke da ma­kar pri­vre­me­no sa se­be ski­nu epi­ti­te­te ko­je su sa­mi se­bi na­dje­nu­li svo­jim po­na­ša­njem i po­vla­če­njem po­te­za u du­žem vre­men­skom pe­ri­o­du na cr­no­gor­skoj po­li­tič­koj sce­ni – po­ru­čio je Ko­lić u sa­op­šte­nju za me­di­je.
Sma­tra da iz­go­vo­ri da Mla­den Bo­ja­nić ni­je ne­stra­nač­ki kan­di­dat ne pi­ju vo­du.A.O.


Ne­prin­ci­pi­jel­na po­li­ti­ka

Član Pred­sjed­ni­štva Uje­di­nje­ne Cr­ne Go­re Ni­ko­la Ra­o­sa­vlje­vić oci­je­nio je da je Ko­li­će­vo sa­op­šte­nje još je­dan u ni­zu do­ka­za ne­prin­ci­pi­jel­no­sti i po­li­ti­ke vo­đe­ne sa­mo stra­nač­kim in­te­re­si­ma.
– Ko­lić, da­nas ka­da na­vod­no De­mo­kra­te po­dr­ža­va­ju ne­ko­ga, po­zi­va i pro­zi­va, vri­je­đa i oma­lo­va­ža­va, a za­bo­ra­vlja da je nji­hov li­der u po­sled­nja tri mje­se­ca če­ti­ri pu­ta mi­je­njao sta­vo­ve: „po­dr­ži­te me­ne”, „ne­ću da uče­stvu­jem”, „ne­će­mo da se mi­je­ša­mo i pred­la­že­mo” i na kra­ju „pred­la­že­mo Bo­ja­ni­ća”. Mo­gu­će da je zim­ski pe­ri­od uti­cao na se­lek­tiv­no pam­će­nje, ali da pod­sje­ti­mo da je Uje­di­nje­na Cr­na Go­ra se­dam mje­se­ci po­zi­va­la na je­din­stvo opo­zi­ci­je dok su De­mo­kra­te sje­kle tor­te i ra­do­va­le se „čup­nu­tim” man­da­ti­ma opo­zi­ci­ji. Jav­no vas još jed­nom po­zi­va­mo – ako stvar­no vje­ru­je­te da je go­spo­din Bo­ja­nić po­bjed­nič­ko rje­še­nje, ne­ka vaš li­der pot­pi­še iz­ja­vu da će pod­ni­je­ti ostav­ku za­jed­no sa osta­lim li­de­ri­ma ko­ji su pred­lo­ži­li ili po­dr­ža­li go­spo­di­na Bo­ja­ni­ća uko­li­ko on iz­gu­bi pred­sjed­nič­ku tr­ku. Ovaj po­ziv va­ži za sve su­bjek­te po­me­nu­te u iz­ja­vi – na­vo­di se u Ra­o­sa­vlje­vi­će­vom sa­op­šte­nju.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"