Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-03-09 ZAVRŠENA „LUŠTICA BEJ” STUDENTSKA LIGA CRNE GORE U FUTSALU
Finalisti - Foto: Privatna arhiva Titula „domcima” Sport i FV - Studentski dom PG 1:2 (0:0)
Dan - novi portal
Dvo­ra­na: Sport­ski i kul­tur­ni cen­tar UCG. Gle­da­la­ca: oko 650. Su­di­je: Mo­mo Sa­ve­ljić i Gvo­zden Lon­co­vić (Pod­go­ri­ca). Žu­ti kar­to­ni: Ko­na­tar (Stu­dent­ski dom PG). Stri­jel­ci: Ba­ćo­vi­ću 37. za Sport i FV, Bo­jo­vić u 30. i N. Ko­na­tar u 31. za Stu­dent­ski dom Pod­go­ri­ca
SPORT I FV: Đur­ko­vić, Šće­kić, Mar­ki­šić, Čvo­ro­vić, Ba­ćo­vić, Ba­krač, Mar­ko­vić, Cic­mil, Ko­stić, Va­ra­gić, Sta­no­vić, De­lić
STU­DENT­SKI DOM PG: Ko­lić, Vo­ji­no­vić, Čo­lo­vić, Go­ja­ča­nin, Fe­mić, S. Ko­na­tar, N. Ko­na­tar, Lj. Ko­na­tar, Ala­vać, R. Bo­jo­vić, N. Bo­jo­vić.
Stu­dent­ski dom Pod­go­ri­ca no­vi je šam­pi­on „Lu­šti­ca bej“ Stu­dent­ske li­ge Cr­ne Go­re u fut­sa­lu. U pu­noj sa­li Sport­skog i kul­tur­nog cen­tra Uni­ver­zi­te­ta Cr­ne Go­re „dom­ci“ su sa­vla­da­li Fa­kul­tet za sport i fi­zič­ko vas­pi­ta­nje iz Nik­ši­ća i ta­ko se po dru­gi put oki­ti­li ti­tu­lom šam­pi­o­na.
Na­kon po­čet­nog is­pi­ti­va­nja sna­ga, Đur­ko­vić je u tre­ćem mi­nu­tu od­bra­nio do­bar šut Fe­mi­ća, dok je na dru­goj stra­ni do­bru šan­su za „di­fov­ce“ imao De­lić, ali je lop­ta oti­šla po­red sta­ti­ve. Na­sta­vio je Fe­mić sa do­brom igrom pa su šu­te­vi u še­stom, i si­tu­a­ci­ja 1 na 1 u 7. mi­nu­tu za­vr­ši­li u na­ruč­ju fan­ta­stič­nog Bal­še Đur­ko­vi­ća. Do kra­ja po­lu­vre­me­na sta­ti­vu je po­go­dio Cic­mil za Nik­ši­ća­ne, a na dru­goj stra­ni isto je ura­dio Go­ja­ča­nin. Sva tri go­la su pa­la u na­stav­ku. Po­veo je Stu­dent­ski dom PG u 30. go­lom Ra­da Bo­jo­vi­ća ko­ji je is­ko­ri­stio do­bru asi­sten­ci­ju pe­tom Ala­va­ća, a već u sle­de­ćem mi­nu­tu je na se­ma­fo­ru sta­ja­lo 2:0 - čim se kre­nu­lo sa cen­tra gre­šku od­bram­be­nog igra­ča eki­pe iz Nik­ši­ća is­ko­ri­stio je Ne­ma­nja Ko­na­tar. Na­kon vođ­stva „dom­ci“ su se po­vu­kli na svo­ju po­lo­vi­nu a „di­fov­ci“ su kre­nu­li u op­sa­du go­la sa igra­čem – gol­ma­nom u po­lju. Je­di­no što su uspje­li bi­lo je što su tri mu­nu­ta pri­je kra­ja pre­ko Ba­ćo­vi­ća uspje­li da sma­nje na 1:2.T.B.


Bron­za za UDG
FTH Ko­tor – UDG 4:6 (3:2)
Dvo­ra­na: Sport­ski i kul­tur­ni cen­tar UCG. Gle­da­la­ca: oko 450. Su­di­je: Mo­mo Sa­ve­ljić i Gvo­zden Lon­co­vić (Pod­go­ri­ca). Žu­ti kar­to­ni: Spa­le­vić (FTH Ko­tor), Ko­pri­vi­ca (UDG). Cr­ve­ni kar­to­ni: Ras­to­der (FTH Ko­tor), Ćet­ko­vić (UDG). Stri­jel­ci: Spa­le­vić u 11. i 12, Pe­jo­vić u 19. i Pa­vi­će­vić u 37. za FTH Ko­tor, Ma­raš u 11. i 24, Šu­ko­vić u 15, Mu­go­ša u 25, Ram­de­do­vić u 28. i Ko­pri­vi­ca u 40. za UDG.
FTH KO­TOR: Pe­tro­vić, Ma­slo­var, Ras­to­der, Ra­do­vić, Jo­ka­no­vić, Pa­vi­će­vić, Pe­jo­vić, Dra­go­vić, Spa­le­vić, To­mić.
UDG 1: Ni­ko­lić, Ram­de­do­vić, Šu­ko­vić, Mu­go­ša, Ma­raš, Vu­jo­vić, Bu­la­to­vić, Ta­ta­lo­vić, Ko­pri­vi­ca, Ćet­ko­vić, Jo­va­no­vić, Ra­čić.
Tre­će mje­sto u ovo­go­di­šnjem iz­da­nju Li­ge osvo­ji­la je eki­pa UDG 1, ko­ja je u „utje­šnom fi­na­lu”, za­hva­lju­ju­ći pre­o­kre­tu u dru­gom po­lu­vre­me­nu sa­vla­da­la fut­sa­le­re Fa­kul­te­ta za tu­ri­zam i ho­te­li­jer­stvo iz Ko­to­ra.T.B.

Igor Fe­mić
naj­bo­lji igrač

Na kra­ju su naj­bo­ljim po­je­din­ci­ma i eki­pa­ma uru­če­na pri­zna­nja. Ti­tu­lu naj­bo­ljeg stri­jel­ca osvo­jio je Ivan Mu­go­ša iz eki­pe Uni­ver­zi­te­ta Do­nja Go­ri­ca, ko­ji je po­sti­gao 24 po­got­ka. Za naj­bo­ljeg gol­ma­na gla­so­vi­ma ka­pi­te­na eki­pa pro­gla­šen je Bal­ša Đur­ko­vić iz vi­ce­šam­pi­on­ske eki­pe dok je za naj­bo­ljeg igra­ča li­ge pro­gla­šen Igor Fe­mić iz šam­pi­on­ske eki­pe.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"