Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-03-09 BEZ OBZIRA NA VELIKU BODOVNU PREDNOST NEMA EUFORIJE U TABORU SUTJESKE, MARKO VUČIĆ PORUČIO Ozbiljno i pametno do kraja
Dan - novi portal
Nik­ši­ća­ni u su­bo­tu igra­ju još je­dan der­bi, uoči ko­jeg je­su u mno­go po­volj­ni­joj si­tu­a­ci­ji ne­go pret­hod­nih ko­la, s ob­zi­rom na po­ve­ća­nje re­zul­tat­ske pred­no­sti u od­no­su na pr­vog pra­ti­o­ca. Da­kle, pr­vo­li­gaš sa Bi­stri­ce je u vi­še ne­go ko­mot­noj si­tu­a­ci­ji. Bez ob­zi­ra što im je pro­te­kla pr­ven­stve­na run­da do­da­la dva bo­da pred­no­sti u od­no­su na pr­vog kon­ku­ren­ta, struč­ni štab i fud­ba­le­ri i da­lje su opre­zni u pri­ča­ma o šam­pi­on­skoj ti­tu­li. Na pr­vo­tim­ci­ma Su­tje­ske je vi­dlji­vo da ih mno­go ne do­ti­ču pri­če o prak­tič­no već osvo­je­noj ti­tu­li.
– Tač­no je da je za­do­volj­stvo se­be do­ve­sti u si­tu­a­ci­ju u ko­joj smo mi sa­da. Pri­je sve­ga go­di sa­ma ta či­nje­ni­ca da se na­la­zi­mo pred ogrom­nim uspje­hom. Ima­mo za­i­sta ve­li­ki bo­dov­ni vi­šak, ko­jem se ni­ko ni­je na­dao, ali je­di­no je i sa­da is­prav­no iza­ći na te­ren i da­ti gas do kra­ja. Ne­kad u fud­ba­lu ne mo­žeš sve pred­vi­dje­ti, bo­lje re­ći ova igra je ne­pred­vi­di­va – kon­sta­to­vao je mla­di re­pre­zen­ta­ti­vac Cr­ne Go­re Mar­ko Vu­čić.
Nik­ši­ća­ni su mak­si­mal­no skon­cen­tri­sa­ni na du­el sa eki­pom Mla­do­sti. U toj mje­ri da u re­do­vi­ma „pla­vo-bi­je­lih” ni­jed­nog tre­nut­ka ne že­le da po­me­nu bi­lo šta dru­go.
– Što se ti­če na­ših oče­ki­va­nja, že­li­mo na­rav­no po­bje­du. Ovo je utak­mi­ca ko­ja nam mo­že do­ni­je­ti pu­no, ko­ja se mo­ra do­bi­ti na kva­li­te­tu, ali sa pu­no pa­me­ti, jer na ova­kvim me­če­vi­ma če­sto od­lu­ču­je je­dan de­talj, u po­zi­tiv­nom ili ne­ga­tiv­nom smi­slu. Su­tje­ska je sva­koj eki­pi pro­tiv ko­je igra iza­zov, ali i mi mo­ra­mo i da­lje jed­na­ko iza­zov­no shva­ta­ti me­če­ve ko­ji do­la­ze. U spor­tu, fud­ba­lu na­ro­či­to, ne­ma si­gur­nih po­bje­da. Oprez je uvi­jek do­bro­do­šao, po­go­to­vo što igra­mo pro­tiv eki­pe Mla­do­sti.
Der­bi, sva­ka­ko ima i svo­je zam­ke.
– Ne smi­je­mo baš ni­jed­nog tre­nut­ka da po­mi­sli­mo da će bi­ti la­ko, jer za ri­va­la ima­mo jed­nu igrač­ki ja­ku i is­ku­snu dru­ži­nu. Pri­je sve­ga, mo­ra­mo se­be da gle­da­mo i mak­si­mal­no bor­be­no da uđe­mo u meč. Ne­će­mo da kal­ku­li­še­mo, pru­ži­la nam se za­i­sta ve­li­ka šan­sa i ubi­je­đen sam da je ne­će­mo pro­koc­ka­ti. Sprem­ni smo da pru­ži­mo mak­si­mum, ono što mo­gu da obe­ćam na­šim na­vi­ja­či­ma, je da će­mo da­ti sve od se­be – za­klju­čio je Mar­ko Vu­čić. B.K.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"