Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-03-09 KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI U REVANŠ UTAKMICI ČETVRTFINALA EVROKUPA VEČERAS (19) DOČEKUJU DARUŠAFAKU
Plavi se nadaju punoj Morači
Dan - novi portal
Po­sli­je mu­ške par­ti­je u Tur­skoj od ko­šar­ka­ša Bu­duć­nost Vo­li se oče­ku­je da se opet rav­no­prav­no su­pro­sta­ve fa­vo­ri­zo­va­noj Da­ru­ša­fa­ki. Pla­vi su po­ka­za­li da ima­ju re­cept za Bla­to­ve iza­bra­ni­ke i sa­mo su sit­ni­ce od­lu­či­va­le u pr­voj utak­mi­ci. Da bi po­no­vo do­šli u si­tu­a­ci­ju da za­pri­je­te Da­ru­ša­fa­ki Pod­go­ri­ča­ni će mo­ra­ti da bu­du na istom ener­get­skom ni­vou u od­bra­ni i sko­ku, a ako že­le da iz­bo­re maj­sto­ri­cu bi­će im po­tre­ban i bo­lji šut i ne­ko­li­ko na­pa­dač­ki ras­po­lo­že­nih po­je­di­na­ca.
- Mi­slim da su oba ti­ma bi­la vr­lo do­bro pri­pre­mlje­na u pr­vom su­sre­tu i oče­ku­jem ta­kav pri­stup i to­kom sju­tra­šnje utak­mi­ce. Znam da će­mo po­ku­ša­ti da da­mo istu ener­gi­ju i isti fo­kus, jer pro­tiv­nik ima ta­len­ta i is­ku­stva da ka­zni sva­ku gre­šku ko­ju na­pra­ve nji­ho­vi pro­tiv­ni­ci. Dru­gim ri­je­či­ma, mo­ra­mo do­no­si­ti pra­ve od­lu­ke i igra­ti agre­siv­no i od­luč­no, re­kao je tre­ner Bu­duć­nost Vo­li Alek­san­dar Dži­kić.
Pu­na Mo­ra­ča mo­gla bi da bu­de pre­su­dan fak­tor u re­van­šu. Uko­li­ko bu­du ima­li pu­bli­ku kao še­stog igra­ča pla­vi bi mo­gli da iz­bo­re maj­sto­ri­cu, što bi bio hva­le vri­je­dan uspjeh.
- Svi se na­da­mo pu­noj Mo­ra­či i po­dr­šci sa tri­bi­na od po­čet­ka do kra­ja utak­mi­ce. A mi će­mo se po­bri­nu­ti da tu do­dat­nu ener­gi­ju is­ko­ri­sti­mo na par­ke­tu, po­ru­čio je Dži­kić.
Ove dvi­je eki­pe su se već upo­zna­le i tre­ba vje­ro­va­ti da će opet od­lu­či­va­ti sit­ni­ce. Na­rav­no, pred­nost do­ma­ćeg par­ke­ta u ta­kvoj si­tu­a­ci­ji do­dat­no do­bi­ja na zna­ča­ju. Plej­mej­ker pla­vih Ni­ko­la Iva­no­vić na­ja­vio je da su uje­di­nje­ni i sprem­ni da ve­li­kom bor­bom do­đu do ci­lja.
- Bi­li smo bli­zu pri­li­kom na­šeg pr­vog su­sre­ta, bi­la je to utak­mi­ca na jed­nu lop­tu. Zna­mo ko su igra­či ko­je tre­ba­mo uspo­ri­ti, od po­čet­ka do kra­ja. Naš tim je uje­di­njen, bo­ri­mo se kao je­dan, bez okli­je­va­nja.
Tro­fej­ni tre­ner Da­ru­ša­fa­ke Dej­vid Blat oče­ku­je da dru­ga utak­mi­ca se­ri­je bu­de raz­li­či­ta po­go­to­vo u na­pa­dač­kom di­je­lu. On ni­je pro­pu­stio pri­li­ku da po­no­vo is­tak­ne da Bu­duć­nost Vo­li ni­je za­lu­ta­la u če­tvrt­fi­na­le Evro­ku­pa.
- U plej-ofu dvi­je utak­mi­ce ne mo­ra­ju da li­če. Ti­mo­vi se pri­la­go­đa­va­ju i tra­že rje­še­nja ne bi li pro­mi­je­ni­li ba­lans. Sa ko­šar­ka­škog gle­di­šta pr­va utak­mi­ca je bi­la vr­lo ti­je­sna i tak­mi­čar­ska, ali su pro­cen­ti šu­ta bi­li vr­lo ni­ski. Dru­ga utak­mi­ca mo­že bi­ti vr­lo raz­li­či­ta. Po­ku­ša­će­mo da bu­de­mo sprem­ni, jer je Bu­duć­nost vr­lo do­bar tim, ko­ji je za­slu­žio da se na­đe ov­dje.
Ci­je­na ula­zni­ce za utak­mi­cu Bu­duć­nost Vo­li – Da­ru­ša­fa­ka je pet evra, a bi­će u pro­da­ju na bi­le­tar­ni­ca­ma SC Mo­ra­ča da­nas od 10 ča­so­va do po­čet­ka me­ča.N.Z.


Ze­nit – Re­đo Emi­li­ja (16.00), Uniks – Ba­jern (18.00), Bu­duć­nost Vo­li – Da­ru­ša­fa­ka (19.00), Gran Ka­na­ri­ja – Lo­ko­mo­ti­va (21.00)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"