Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-03-09 KATASTROFALNI PODACI KADA JE U PITANJU PAD BROJA STANOVNIKA U PLJEVLJIMA
Anđelić Umrlih 238 više od novorođenih U 2017. godini u Pljevljima je rođeno 189 beba a umrlo 427 stanovnika pri čemu se u istom periodu u naš grad doselilo 69, a odselilo 256 stanovnika, kaže odbornik Demokrata Miroslav Anđelić
Dan - novi portal
PLjE­VLjA -Iz De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re upo­zo­ra­va­ju da naj­no­vi­ji po­da­ci o pa­du bro­ja sta­nov­ni­ka u plje­valj­skoj op­šti­ni naj­bo­lje po­ka­zu­ju ka­kve su po­sle­di­ce vi­še­de­ce­ni­skog vla­da­nja DPS-a. Iz ove par­ti­je su sa­op­šti­li da je u pro­šloj go­di­ni u Plje­vlji­ma broj umr­lih od bro­ja ro­đe­nih ve­ći za 238, dok je broj onih ko­ji su se od­se­li­li u od­no­su na one ko­ji su se do­se­li­li ve­ći za 187 li­ca.
-Po­da­ci po ko­ji­ma je u Plje­vlji­ma, pre­ma Za­vo­du za sta­ti­sti­ku Cr­ne Go­re, u 2017. go­di­ni ro­đe­no 189 be­ba a umr­lo 427 sta­nov­ni­ka pri če­mu se u istom pe­ri­o­du u naš grad do­se­li­lo 69 a od­se­li­lo 256 sta­nov­ni­ka, uka­zu­je na iz­ra­zi­to te­šku de­mo­graf­sku si­tu­a­ci­ju u ko­joj se na­la­zi na­ša op­šti­na. Re­zul­ta­ti po­gub­ne tro­de­ce­nij­ske vla­da­vi­ne Mi­la Đu­ka­no­vi­ća i De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta su naj­u­pe­ča­tlji­vi u na­šem gra­du - po­ru­čio je od­bor­nik De­mo­kra­ta u plje­valj­skom par­la­men­tu Mi­ro­slav An­đe­lić.
On ka­že da iako se de­mo­graf­ska si­tu­a­ci­ja po­gor­ša­va iz go­di­ne u go­di­nu, iako je do­ve­den u pi­ta­nje bi­o­lo­ški op­sta­nak gra­da, lo­kal­na vlast u Plje­vlji­ma, pred­vo­đe­na De­mo­krat­skom par­ti­jom so­ci­ja­li­sta i ko­a­li­ci­o­nim part­ne­ri­ma Bo­šnjač­kom stran­kom i So­ci­jal­de­mo­kra­ta­ma, osta­će upam­će­na po to­me da ni­je pred­u­ze­la ni­jed­nu mje­ru za rje­ša­va­nje ovog ogrom­nog pro­ble­ma od ko­ga za­vi­si bu­duć­nost gra­da.
-Ima­ju­ći u vi­du da do­sa­da­šnji is­tro­še­ni lo­kal­ni funk­ci­o­ne­ri ni­su svo­je i sud­bi­ne svo­jih po­ro­di­ca ve­za­li za Plje­vlja već za ne­ke dru­ge gra­do­ve u na­šem okru­že­nju (Pod­go­ri­ca, Be­o­grad, Sa­ra­je­vo..), u ko­ji­ma su već obez­bi­je­di­li broj­ne ne­kret­ni­ne, to ne ču­di što ni­su obra­ća­li pa­žnju na ovo iz­u­zet­no zna­čaj­no pi­ta­nje - pod­vla­či An­đe­lić i do­da­je „da pre­ma po­li­ti­ci DPS-a, Plje­vlja­ci tre­ba da bu­du sa­mo jef­ti­na rad­na sna­ga za ve­li­ke tr­go­vin­ske lan­ce u Pod­go­ri­ci i ho­te­le po cr­no­gor­skom pri­mor­ju”. An­đe­lić ka­že da De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra ima dru­ga rješe­nja i da će se su­pro­sta­vi­ti sa­da­šnjoj po­li­ti­ci.
-Vri­je­me je da mla­di i obra­zo­va­ni lju­di ne bu­du sa­mo pa­siv­ni po­sma­tra­či, već da pre­u­zmu od­go­vor­nost za svo­ju sud­bi­nu i sud­bi­nu Plje­va­lja. De­mo­kra­te su ga­rant za bo­lja, mo­der­ni­ja i bo­ga­ti­ja Plje­vlja i zbog to­ga će bi­ti no­si­o­ci pro­mje­na, ka­ko u Cr­noj Go­ri, ta­ko i u Plje­vlji­ma - za­klju­ču­je An­đe­lić. B. Je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"