Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-03-09 PREDSTAVNICI OPŠTINE I DRŽAVE ZABORAVILI DOM „DUGA” KOJI VEĆ 12 GODINE BRINE O STARIMA
Profesor Koprivica u Domu starih „Duga“ Umjetnici ih paze, nadležni zaobilaze
Dan - novi portal
DA­NI­LOV­GRAD -Dom za sta­re „Du­ga“ na­la­zi se u Mar­ti­ni­ći­ma, uda­ljen pet­na­e­stak ki­lo­me­ta­ra od gra­da. Već dva­na­est go­di­na po­ro­di­ca Iko­vić vo­di cen­tar za bo­ra­vak i re­ha­bi­li­ta­ci­ju sta­rih li­ca a, kkao is­ti­ču, osim umjet­ni­ka i hu­ma­nih po­je­di­na­ca ko­ji do­la­ze, uve­se­lja­va­ju i po­ma­žu ko­ri­sni­ke Do­ma sta­rih, pred­stav­ni­ka in­sti­tu­ci­ja, bi­lo lo­kal­nih ili dr­žav­nih ne­ma. Uprav­ni­ca Do­ma sta­rih „Du­ga“ Ma­ri­na Iko­vić ka­že da za svo­jih dva­na­est go­di­na uspje­šnog ra­da iz Op­šti­ne Da­ni­lov­grad ni­ko ni­je do­šao da ih po­sje­ti ni­ti po­mog­ne.
U Do­mu „Du­ga” tre­nut­no bo­ra­vi 30 ko­ri­sni­ka, a Iko­vi­će­va na­gla­ša­va da se u nji­ho­voj usta­no­vi po naj­mo­der­ni­jim stan­dar­di­ma opo­ra­vlja­ju i bo­ra­ve sta­ri­ja li­ca.
- Na­ši ko­ri­sni­ci ima­ju sve po­treb­ne uslo­ve za bo­ra­vak i opo­ra­vak .Stal­nu me­di­cin­sku nje­gu, lje­ka­re, ne­u­rop­si­hi­ja­tra, fi­zi­o­te­ra­pe­u­ta. Div­ni lju­di, hu­ma­ni­tar­ci i umjet­ni­ci do­la­ze u po­sje­te ba­ka­ma i de­ka­ma, ali što se ti­če po­mo­ći lo­kal­nih i dr­žav­nih in­sti­tu­ci­ja, ni­kad ni­šta. Ni­ka­da ni­ko ni­je do­šao da ko­ri­sni­ke cen­tra po­sje­ti, a o po­mo­ći da ne go­vo­ri­mo. Po­me­nu­la bih ri­je­či na­še, na­ža­lost pre­mi­nu­le ko­ri­sni­ce iz Du­brov­ni­ka. Pri­li­kom bo­rav­ka kod nas, pi­ta­la me je ima­mo li mi pred­sjed­ni­ka Op­šti­ne-ili ne­kog nje­go­vog za­mje­ni­ka, da ba­rem pi­ta ka­ko smo-sje­ća se upra­vi­ca Do­ma dta­rih „Du­ga”.
Po­vo­dom 8. mar­ta , u Do­mu za sta­re u Mar­ti­ni­ći­ma or­ga­ni­zo­van je sve­ča­ni pro­gram, a na­stu­pio je prof. dr Dra­gan Ko­pri­vi­ca sa svo­jim or­ke­strom ko­ji je ko­ri­sni­ca­ma do­ma u čast Da­na že­na pri­re­dio ve­če po­e­zi­je, hu­mo­ra i mu­zi­ke.
–Ovo ni­je pr­vi put da Dra­gan Ko­pri­vi­ca do­la­zi u naš Dom. On je naš dra­gi gost i pri­ja­telj ko­ri­sni­ka uslu­ga Do­ma sta­rih. Ne­dav­no je bio ov­dje sa glu­mač­kom eki­pom i od­i­gra­li su ko­me­di­ju -is­ti­če Ma­ri­na Iko­vić i do­da­je da ih je ne­dav­no, na lič­nu ini­ci­ja­ti­vu , po­sje­tio i le­gen­dar­ni Zo­ran Ka­le­zić, ko­ji je, ka­ko je ka­za­la Iko­vić, svo­jim pje­sma­ma uve­se­lio i ko­ri­sni­ci­ma do­ma pri­re­dio ne­za­bo­rav­no ve­če.S.T.


Za­hval­ni Op­šti­ni Bar i Sa­ve­zu sli­je­pih

Na ini­ci­ja­ti­vu pred­sjed­ni­ka Skup­šti­ne op­šti­ne Ra­do­mi­ra No­va­ko­vi­ća po­vo­dom 8. mar­ta, de­le­ga­ci­ja Op­šti­ne Bar je po­sje­ti­la ko­ri­sni­ce ulu­ga je­di­ni­ce do­ma „Du­ga“ u gra­du pod Ru­mi­jom.
– Cen­tar u Ba­ru po­sje­ti­li su i pred­stav­ni­ci Sa­ve­za sli­je­pih, s ob­zi­rom da u u toj na­šoj je­di­ni­ci ima­mo dvi­je sli­je­pe šti­će­ni­ce, i ja im se svi­ma ovom pri­li­kom za­hva­lju­jem-re­kla je Ma­ri­na Iko­vić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"