Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-09 NEĆE LIDERA UCG ZA PREDSJEDNIKA CRNE GORE Opozicija odbila Danilovića Opozicione partije se još nadaju jedinstvenom nastupu na predsjedničkim izborima, ali ne smatraju da je Goran Danilović najbolji izbor
Dan - novi portal
Opo­zi­ci­o­ne par­ti­je od­bi­le su pred­log li­de­ra Uje­di­nje­ne Cr­ne Go­re Go­ra­na Da­ni­lo­vi­ća da ga po­dr­že kao za­jed­nič­kog pred­sjed­nič­kog kan­di­da­ta na iz­bo­ri­ma 15. apri­la.
Po­sla­nik De­mo­krat­skog fron­ta Jo­van Vu­ču­ro­vić ka­zao je za agen­ci­ju Mi­na da je si­gu­ran da će Da­ni­lo­vić u ko­nač­nom po­dr­ža­ti za­jed­nič­kog kan­di­da­ta opo­zi­ci­je.
– Za­jed­nič­ki kan­di­dat opo­zi­ci­je ipak je naj­bo­lji put i naj­e­fi­ka­sni­ji na­čin da po­ra­zi­mo kan­di­da­ta De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta i ma­fi­je – re­kao je Vu­ču­ro­vić.
De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra od­bi­la je da ko­men­ta­ri­še Da­ni­lo­vi­ćev pred­log, dok su u So­ci­ja­li­stič­koj na­rod­noj par­ti­ji (SNP) ka­za­li da već ima­mo dva opo­zi­ci­o­na kan­di­da­ta za pred­sjed­ni­ka, pa ne zna­ju ka­ko sa­da obez­bi­je­di­ti je­din­stvo.
– Ne znam na ko­ji bi na­čin kom­plet­na opo­zi­ci­ja mo­gla da se ob­je­di­ni ako već ima­mo dva kan­di­da­ta iz opo­zi­ci­o­nih par­ti­ja. SNP tre­nut­no ne bi li­ci­ti­rao po­dr­škom, dok ne bu­de pot­pu­no ja­sno ko je sve kan­di­dat i ko­je opo­zi­ci­o­ne par­ti­je sto­je iza tih kan­di­da­ta. On­da će­mo do­ni­je­ti ko­na­čan stav – ka­zao je li­der SNP-a Vla­di­mir Jo­ko­vić.
U Gra­đan­skom po­kre­tu Uje­di­nje­na re­fo­rm­ska ak­ci­ja (URA) Da­ni­lo­vi­ćev pred­log po­sma­tra­ju kao „dnev­nu za­ba­vu”. Pot­pred­sjed­nik GP URA Ne­đelj­ko Ru­do­vić po­no­vio je da se stran­ka ko­ju pred­sta­vlja za­la­že za je­din­stve­nog ne­stra­nač­kog ka­di­da­ta opo­zi­ci­je.
– Je­di­no ta­kav kan­di­dat mo­že da po­bi­je­di pred­stav­ni­ka vla­sti. Da­ni­lo­vi­će­vi po­zi­vi slu­že za dnev­nu za­ba­vu, a oni ko­ji se ba­ve po­li­ti­kom valj­da tre­ba da se ba­ve ti­me na od­go­vo­ran na­čin – re­kao je Ru­do­vić i još jed­nom po­zvao sve opo­zi­ci­o­ne par­ti­je da po­ka­žu ozbilj­no i od­go­vor­nost pre­ma gra­đa­ni­ma.
Pred­sjed­nik Uje­di­nje­ne Cr­ne Go­re Go­ran Da­ni­lo­vić ka­zao je u raz­go­vo­ru za „Dan” da opo­zi­ci­ja ne mo­ra po mr­klom „po­li­tič­kom” mra­ku, za ko­ji je sa­ma kri­va, tra­ži­ti lu­čem i svi­je­ćom ne­stra­nač­kog kan­di­da­ta za pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re, jer to ni­je ni po­šte­no.
– To ni­je kan­di­dat, ne­go žr­tva, to je iz­go­vor na­še ne­spo­sob­no­sti ko­ja tra­je go­di­nu da­na. Tre­ba li ne­ko da „po­gi­ne” u na­še ime, da nas ne­ko spa­si? Ne­ko da iz­gu­bi, a da mi ni­smo kri­vi? Uje­di­nje­na Cr­na Go­ra je tra­ži­li jed­nog kan­di­da­ta za pred­sjed­ni­ka pri­je pet mje­se­ci. Ta­da su ne­ki od vas go­vo­ri­li da je bo­lji po­li­tič­ki li­der ko­jem vje­ru­je naj­vi­še lju­di. Ni­je­smo se do­go­vo­ri­li. Sa­da, ka­da su ne­ki ča­sno i dr­že­ći ri­ječ ob­ja­vi­li kan­di­da­tu­ru, vi ka­že­te – tre­ba nam je­dan kan­di­dat. Mo­ra­mo li da se od­rek­ne­mo kan­di­da­tu­re u ime ne­po­zna­tog? Ko je taj? Ko je taj ko­ji nas mo­že oku­pi­ti „na­kon po­li­tič­ke po­no­ći”, na­kon što smo se obru­ka­li? Na­kon sve­ga, imam pred­log za vas. Ja ne umi­jem da pe­tljam u mi­nut do ni­šta. Ja ne­ću da se kri­jem. Po­dr­ži­te me­ne, uva­že­ne ko­le­ge, i ne­će­te ima­ti stra­nač­ke šte­te, a to je je­di­no što vas in­te­re­su­je – po­ru­čio je Da­ni­lo­vić.
M.S.


Pred­lo­zi do 26. mar­ta

Po­li­tič­ka stran­ka ili gru­pa gra­đa­na mo­gu Dr­žav­noj iz­bor­noj ko­mi­si­ji do­sta­vi­ti pred­log kan­di­da­ta za pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re naj­ka­sni­je do 26. mar­ta u po­noć, od­no­sno 20 da­na pri­je sa­mih iz­bo­ra.
Ovo­go­di­šnji iz­bo­ri su jed­ni od spe­ci­fič­ni­jih jer još uvi­jek ne­ma­mo ime­na kan­di­da­ta ak­tu­el­ne vla­sti i ve­ćih stra­na­ka opo­zi­ci­je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"