Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-09 DF JUČE PREGOVARAO SA BIVŠIM POSLANIKOM OKO PREDSJEDNIČKE KANDIDATURE
Bojanić Bojanić neće bez opšte podrške Prema saznanjima „Dana”, Mladen Bojanić nije dao saglasnost da se u javnost izlazi sa njegovim imenom u kontekstu predsjedničkog kandidata dok vodeće opozicione partije ne zauzmu stav o tome. Bojanić sinoć nije želio ni da potvrdi ni da demantuje vijest o mogućoj kandidaturi, navodeći da „treba sačekati sjutra”
Dan - novi portal
De­mo­krat­ski front (DF) raz­go­va­rao je ju­če sa biv­šim po­sla­ni­kom Mla­de­nom Bo­ja­ni­ćem o nje­go­voj pred­sjed­nič­koj kan­di­da­tu­ri u ime opo­zi­ci­je na iz­bo­ri­ma za­ka­za­nim za 15. april. Ka­ko „Dan” sa­zna­je, Bo­ja­nić če­ka op­šti stav u opo­zi­ci­o­nom blo­ku o nje­go­voj even­tu­al­noj kan­di­da­tu­ri.
No­va srp­ska de­mo­kra­ti­ja, je­dan od kon­sti­tu­e­na­ta DF-a, da­nas će na sjed­ni­ci pred­sjed­ni­štva ras­pra­vlja­ti o opo­zi­ci­o­nom kan­di­da­tu za pred­sjed­ni­ka. U 12 ča­so­va na istu te­mu di­sku­to­va­će i pred­sjed­ni­štvo DF-a.
Mla­den Bo­ja­nić si­noć ni­je že­lio da ko­men­ta­ri­še svo­ju even­tu­al­nu kan­di­da­tu­ru, a u krat­kom raz­go­vo­ru sa no­vi­na­rom „Da­na” ni­je ni po­tvr­dio ni de­man­to­vao ne­zva­nič­na sa­zna­nja da će ući u pred­sjed­nič­ku tr­ku. On je ka­zao da „tre­ba sa­če­ka­ti sju­tra”.
Pred­stav­ni­ci DF-a bi da­nas tre­ba­lo da se sa­sta­nu sa osta­lim opo­zi­ci­o­nim ko­le­ga­ma u ci­lju po­sti­za­nja do­go­vo­ra o za­jed­nič­kom na­stu­pu na pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma. Osim De­mo­kra­ta, So­ci­ja­li­stič­ke na­rod­ne par­ti­je (SNP), De­mo­sa, Gra­đan­skog po­kre­ta URA, na sa­sta­nak će bi­ti po­zva­ni i pred­stav­ni­ci So­ci­jal­de­mo­krat­ske par­ti­je (SDP) i Uje­di­nje­ne Cr­ne Go­re iako su te stran­ke već is­ta­kle Dra­gi­nju Vuk­sa­no­vić i Go­ra­na Da­ni­lo­vi­ća kao svo­je kan­di­da­te za še­fa dr­ža­ve.
Vuk­sa­no­vi­će­va je si­noć u emi­si­ji „Na­či­sto” na TV „Vi­je­sti” ka­za­la da sma­tra da Mla­den Bo­ja­nić ni­je ne­stra­nač­ki kan­di­dat, ali ni­je htje­la di­rekt­no da od­go­vo­ri da li bi po­vu­kla kan­di­da­tu­ru uko­li­ko se osta­tak opo­zi­ci­je do­go­vo­ri da on bu­de za­jed­nič­ki kan­di­dat.
Ona je is­ta­kla da vje­ru­je da će po­bi­je­di­ti na pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma, a ako uđe u dru­gi krug ne vi­di raz­log za­što je ne bi po­dr­ža­le osta­le ko­le­ge iz opo­zi­ci­je.
Da­ni­lo­vić sma­tra da je ne­pri­mje­re­no i ne­čo­vječ­no da se kre­će u no­vi krug tra­ga­nja za za­jed­nič­kim kan­di­da­tom sa­da ka­da su na­kon ne­u­spje­ha pre­go­vo­ra ne­ke par­ti­je iz opo­zi­ci­je is­ta­kle svo­je pred­stav­ni­ke. On je ka­zao da ne že­li da se po­vu­če bez bor­be i da će če­sti­ta­ti kan­di­da­tu ko­ji je bo­lji od nje­ga.M.S.


DPS o kan­di­da­tu sle­de­će sed­mi­ce

Pred­sjed­ni­štvo De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta (DPS) sa­op­šti­lo je na­kon si­noć­nje sjed­ni­ce da će na glav­nom od­bo­ru sle­de­će ne­dje­lje od­re­di­ti kan­di­da­ta za pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re. Ka­ko sa­zna­je­mo, na si­noć­njoj sjed­ni­ci, ko­ja je po­če­la dva sa­ta ka­sni­je od pla­ni­ra­nog ter­mi­na, po­mi­nja­na su ime­na o ko­ji­ma se u jav­no­sti već spe­ku­li­sa­lo kao o mo­gu­ćim kan­di­da­ti­ma – Mi­lo Đu­ka­no­vić, Mi­li­ca Pe­ja­no­vić Đu­ri­šić i Mi­lu­tin Si­mo­vić.
– Raz­go­va­ra­li smo o vi­še kva­li­tet­nih pred­lo­ga za pred­sjed­nič­kog kan­di­da­ta, ko­ji bi si­gur­no po­bi­je­di­li na iz­bo­ri­ma – sa­op­šte­no je iz DPS-a.
Pred­sjed­ni­švo DPS-a je si­noć di­sku­to­va­lo i o iz­bo­ri­ma u Be­ra­na­ma, Ul­ci­nju i Tu­zi­ma.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"