Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-03-09 OBEZBJEĐENJE PRESRELO NAPADAČA KOJI JE AUTOMOBIL POLIO BENZINOM
Vozilo bilo parkirano u garaži Advokatu zapalili auto
Dan - novi portal
Auto­mo­bil advo­ka­ta iz Pod­go­ri­ce Če­da Do­bro­vić na­šao se na me­ti na­pa­da­ča. Mu­ška­rac či­ji iden­ti­tet po­li­ci­ja utvr­đu­je po­lio je be­zi­nom Do­bro­vi­ćev „mer­ce­des”. U na­mje­ri da uni­šti vo­zi­lo, spri­je­či­lo ga je obez­bje­đe­nje zgra­de u či­joj je ga­ra­ži vo­zi­lo bi­lo par­ki­ra­no, kao i po­li­ca­jac ko­ji se na­šao na mje­stu de­ša­va­nja. Na­pa­dač je po­tom po­bje­gao. Is­tra­ži­te­lji su na osno­vu iz­ja­va oče­vi­da­ca uspje­li da do­bi­ju opis osum­nji­če­nog, za ko­jim se tra­ga.
In­ci­dent se do­go­dio u no­ći iz­me­đu sri­je­de i če­tvrt­ka. Vo­zi­lo advo­ka­ta Do­bro­vi­ća bi­lo je par­ki­ra­no u ga­ra­ži zgra­de na Rim­skom tr­gu. Do­bro­vić je od­mah na­kon do­ga­đa­ja dao iz­ja­vu po­li­ci­ji. On je ju­če me­di­ji­ma sa­op­štio da sum­nja ko bi mo­gla bi­ti oso­ba ko­ja je po­ku­ša­la da mu za­pa­li vo­zi­lo. Ob­ja­snio je da je pri­je ne­ko­li­ko mje­se­ci po­li­ci­ji pri­ja­vio pri­jet­nje ko­je je do­bio zbog po­sla ko­jim se ba­vi. Na­sta­vak tih pri­jet­nji, ka­ko sum­nja, mo­gao bi bi­ti i po­ku­šaj pa­lje­nja nje­go­vog vo­zi­la. Do­bro­vić je ob­ja­snio da je u ok­to­bru pro­šle go­di­ne na­kon jed­nog in­ci­den­ta oba­vje­stio po­li­ci­ju o mo­gu­ćem na­pa­du od­re­đe­nih oso­ba na nje­ga. U pi­ta­nju su oso­be ko­je su u sud­skim po­stup­ci­ma su­prot­ne stran­ke u ono­su na stran­ku ko­ju on za­stu­pa.
Iz Advo­kat­ske ko­mo­re oštro su osu­di­li na­pad na imo­vi­nu nji­ho­vog ko­le­ge. Is­ta­kli su da je za­bri­nja­va­ju­će što je pri­je ne­pu­nih 10 da­na za­pa­lje­no vo­zi­lo advo­ka­ta Ve­li­bo­ra Mar­ko­vi­ća.
– Na­ža­lost, na isti je na­čin, 7. mar­ta, u pod­zem­noj ga­ra­ži zgra­de u ko­joj sta­nu­je, na ku­ka­vič­ki na­čin za­pa­lje­no vo­zi­lo na­šeg ko­le­ge Če­da Do­bro­vi­ća. Ra­di se o još jed­nom u ni­zu ata­ka na advo­ka­te, što je stvo­ri­lo si­tu­a­ci­ju ko­ju cr­no­gor­ski advo­ka­ti ocje­nju­ju kao ne­pod­no­šlji­vu. Ova­kvi do­ga­đa­ji, ko­ji se po­na­vlja­ju, još jed­na su po­tvr­da pri­ti­sa­ka ko­ji­ma su advo­ka­ti sva­ko­dnev­no iz­lo­že­ni od stra­ne na­sil­nih po­je­di­na­ca, pa još jed­nom zah­ti­je­va­mo da nad­le­žni or­ga­ni u što kra­ćem ro­ku ra­svi­je­tle ovaj na­pa­da i sve dru­ge na­pa­de na advo­ka­te – sa­op­šti­li su iz Advo­kat­ske ko­mo­re.
Ape­lo­va­li su da se nad­le­žni naj­o­zbilj­ni­je po­za­ba­ve ovim is­tra­ga­ma ka­ko bi advo­ka­ti­ma omo­gu­ći­li da ne­sme­ta­no i bez ova­kvih po­sle­di­ca oba­vlja­ju svoj po­sao.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"