Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Protiv DPS-a u četiri kolone * Oduzeli mu pištolj jer je lelekao Mila * Tužiocu pretresali stanove * Na stubu srama jer traže prava * Protiv DPS-a u četiri kolone * Dženan pjevao damama u čast * Najgore je stalno stajati u grijehu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Draginja Vuksanović, predsjednički kandidat SDP-a:
– Biću prva predsjednica Crne Gore.

Vic Dana :)

Gdje ti radi sin?
- Radi kao izbacivač.
- U nekom klubu ili...?
- Ne, nego izbacuje po 300 slika dnevno na Instagram.
Zaustavi policajac BMW i odmah saopšti vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate da platite kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopštenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopšti:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2018-03-09 FLEŠ
Dan - novi portal
Tre­slo kod Ce­ti­nja
Se­i­zmo­lo­ški za­vod re­gi­stro­vao je ju­če u 12.23 ča­so­va ze­mljo­tres ma­nje ja­či­ne sa epi­cen­trom na pod­ruč­ju na­se­lja Oči­ni­ća. Ka­ko je sa­op­šte­no, ja­či­na ovog ze­mljo­tre­sa u hi­po­cen­tru (ža­ri­štu) iz­no­si­la je 2,9 je­di­ni­ca Rih­te­ro­ve skale, što od­go­va­ra epi­cen­tral­nom in­ten­zi­te­tu od IV-V ste­pe­ni Mer­ka­li­je­ve ska­le.
– Ža­ri­šte ovog ze­mljo­tre­sa lo­ci­ra­no je na du­bi­ni od dva ki­lo­me­tra. Na osno­vu nu­me­rič­kog mo­de­la pro­mje­ne in­ten­zi­te­ta sa ra­sto­ja­njem u ovom re­gi­o­nu, mag­ni­tu­de ze­mljo­tre­sa i du­bi­ne hi­po­cen­tra, ovaj ze­mljo­tres ni­je mo­gao iza­zva­ti ma­te­ri­jal­ne šte­te u epi­cen­tral­nom pod­ruč­ju – na­ve­li su iz Za­vo­da.A.O.

No­vi ki­šni ta­las
Di­rek­tor Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju Lu­ka Mi­tro­vić ka­zao je da su ma­nji ri­zi­ci od po­pla­va u po­je­di­nim dje­lo­vi­ma ze­mlje, ali da se od na­red­ne sed­mi­ce oče­ku­je no­vi ki­šni ta­las, s in­ten­ziv­ni­jim pa­da­vi­na­ma, ko­ji mo­gu uslo­vi­ti po­rast vo­do­sta­ja. Mi­tro­vić je na TVCG sa­op­štio da je za­bi­lje­žen vi­sok vo­do­staj na Ska­dar­skom je­ze­ru, či­ja je tre­nut­na nad­mor­ska vi­si­na pre­ko osam me­ta­ra. Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, ni­vo je­ze­ra je u od­no­su na pret­hod­ni dan po­ras­tao za 22 cen­ti­me­tra. Mi­tro­vić je do­dao da je ri­je­ka Bo­ja­na od pet­ka po­ra­sla za dva me­tra, te da se taj trend na­sta­vlja. Ka­zao je da je Bo­ja­na već pre­sti­gla 509 cen­ti­me­ta­ra, i pod­sje­ća da je re­kord 2010. go­di­ne – 636 cm.A.O.

Sa­sta­vlja­ju rad­nu gru­pu
Mi­ni­star­stvo odr­ži­vog raz­vo­ja i tu­ri­zma upu­ti­lo je jav­ni po­ziv ne­vla­di­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma (NVO) za pred­la­ga­nje kan­di­da­ta u sa­stav rad­ne gru­pe za iz­ra­du Pred­lo­ga pra­vil­ni­ka o na­či­nu vr­še­nja re­vi­zi­je idej­nog rje­še­nja, idej­nog pro­jek­ta i glav­nog pro­jek­ta za slo­že­ni in­že­njer­ski obje­kat iz obla­sti ko­mu­nal­ne dje­lat­no­sti.A.O.

Po­sje­tio Me­mo­ri­jal­ni mu­zej
Mi­ni­star od­bra­ne Pre­drag Bo­ško­vić po­sje­tio je Me­mo­ri­jal­ni voj­ni mu­zej u Tel Avi­vu, dok je u Je­ru­sa­li­mu po­lo­žio vi­je­nac u Jad Va­še­mu, me­mo­ri­jal­nom cen­tru žr­tva­ma Ho­lo­ka­u­sta, sa­op­šte­no je iz Mi­ni­star­stva od­bra­ne. Ka­ko su ka­za­li, Bo­ško­vić je, u ci­lju raz­ma­tra­nja mo­guć­no­sti kon­kret­nog una­pre­đe­nja sa­rad­nje dvi­ju ze­ma­lja na po­lju mo­der­ni­za­ci­je voj­ske, po­sje­tio vi­še izra­el­skih kom­pa­ni­ja iz obla­sti voj­ne in­du­stri­je. A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"