Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * DPS popisuje birače u javnoj upravi * Policajcu ništa nije bilo sumnjivo * Zbog duga blokiran 51 advokat * Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju * Pjeva da bi bio drugačiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slobodan Slovinić, slikar:
– Umjetnost je danas zapostavljena, i to mi je žao.

Vic Dana :)


Upecao student zlatnu ribicu. Ribica mu kaže:
–Pusti me, ispuniću ti jednu želju.
Student začuđeno pita:
– Kako jednu, zar ne treba tri?
Na to će ribica:
– Eeee, sad je po Bolonji.

Pita otac sina, studenta:
– Jesi li znao sva pitanja na ispitu?
– Jesam.
– Pa, kako onda nisi položio?
– Nisam znao odgovore!

Koja je razlika između političara i lopova?
- Nikakva, samo što smo političare sami birali, a lopovi biraju nas!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija - datum: 2018-02-08 MINISTAR ODBRANE PROMIJENIO MJESTO PREBIVALIŠTA Vulin iz tetkinog stana otišao u vilu na Dedinju
Dan - novi portal
Mi­ni­star od­bra­ne Alek­san­dar Vu­lin ise­lio se iz sta­na od 107 kva­dra­ta, ko­ji mu je na­vod­no ku­pi­la „tet­ka iz Ka­na­de”, zbog če­ga je iz­bio či­tav skan­dal na srp­skoj sce­ni. On se ne­dav­no sku­ćio u vi­li na De­di­nju, ko­ja je na­mi­je­nje­na naj­vi­šim dr­žav­nim funk­ci­o­ne­ri­ma. Vu­lin je ta­ko stan u be­o­grad­skoj op­šti­ni Zve­zda­ra, ko­ji je pla­ćen oko 200.000 eura, , ka­ko je­vlja­ju me­di­ji, za­mi­je­nio ve­le­lep­nim objek­tom u naj­e­lit­ni­jem di­je­lu Be­o­gra­da, u Uli­ci Je­vre­ma Gru­ji­ća na De­di­nju.
Tu vi­lu su ko­ri­sti­li i pret­hod­ni mi­ni­stri od­bra­ne Bra­ti­slav Ga­šić i Dra­gan Šu­ta­no­vac. No­vi dom mi­ni­stra od­bra­ne pro­sti­re se na oko 310 kva­dra­ta, a ima i ga­ra­žu od 59 kva­dra­ta. Vi­li ima tri spa­va­će so­be, dnev­nu so­bu, tr­pe­za­ri­ju, dva ku­pa­ti­la, te­ra­su i po­drum­ski pro­stor, kao i dvo­ri­šte. Sa­gra­đe­na je de­ve­de­se­tih go­di­na pro­šlog vi­je­ka za po­tre­be ge­ne­ra­la Ne­boj­še Pav­ko­vi­ća, ali se on ta­mo ni­kad ni­je use­lio.
Bo­ris Ta­dić u vri­je­me ka­da je bio mi­ni­star od­bra­ne ni­je že­lio da ži­vi u tom objek­tu. Na no­vi­nar­sko pi­ta­nje za­što je od­lu­čio da na­pu­sti svoj, bez sum­nje, ko­mo­tan stan i ode na De­di­nje, na šta po funk­ci­ji ima pra­vo, Vu­lin ni­je že­lio da ko­men­ta­ri­še. Za­ni­mlji­vo je da je se­lid­ba pla­ni­ra­na baš u vri­je­me ka­da je iz­bi­la afe­ra „tet­ka”. Na­i­me, sre­di­nom sep­tem­bra nad­le­žni dr­žav­ni or­ga­ni su odo­bri­li Vu­li­nu ko­ri­šće­nje vi­le na De­di­nju. Ta­da su, me­đu­tim, me­di­ji ot­kri­li da je Agen­ci­ja za bor­bu pro­tiv ko­rup­ci­je is­tra­ži­va­la oda­kle mu 244.000 eura, ko­li­ko je pla­tio stan na Zve­zda­ri za­jed­no sa par­king mje­stom. Vu­li­nov Po­kret so­ci­ja­li­sta na Tvi­te­ru je na­pi­sao da je to sta­ra vi­jest ob­ja­vlje­na 17.10.2017. go­di­ne i da se sad re­ci­kli­ra. Pot­pred­sed­ni­ca Vla­de i član Pred­sjed­ni­štva SNS-a Zo­ra­na Mi­haj­lo­vić tra­ši­la je da se is­pi­ta­ju Vu­lin i tet­ka.M.Nj.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"