Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2018-01-24 FESTIVAL 84 PREDSTAVIO OLIMPIJSKU POSTAVU IZVOĐAČA
Maratonske žurke na Jahorini
Dan - novi portal
Eg­zit, ko­ji je pro­šle ne­dje­lje na 9. go­di­šnjoj do­dje­li Evrop­skih fe­sti­val­skih na­gra­da zva­nič­no pro­gla­šen za naj­bo­lji ve­li­ki evrop­ski fe­sti­val, od 15. do 18. mar­ta na olim­pij­skoj Ja­ho­ri­ni po­kre­će no­vi Fe­sti­val 84. U pi­ta­nju je for­mat zim­skog mu­zič­kog fe­sti­va­la na pla­ni­ni, ko­ji su sve tra­že­ni­ji u Evro­pi, a su­de­ći po vi­so­kom tem­pu pro­da­je ula­zni­ca, već od pr­ve go­di­ne bi­će i je­dan od naj­ve­ćih ovog ti­pa na svi­je­tu. Već od pr­ve go­di­ne Eg­zit na Ja­ho­ri­nu do­vo­di ne­ke od naj­ak­tu­el­ni­jih svjet­skih zvi­je­zda uz vo­de­ća re­gi­o­nal­na i do­ma­ća ime­na. Fu­ri­o­znu li­stu Fe­sti­va­la 84 pred­vo­de bri­tan­ske su­per­zvi­je­zde Sig­ma, po­zna­ti po hi­to­vi­ma ko­ji ne si­la­ze sa ra­dio sta­ni­ca i sa­rad­nji sa zvi­je­zda­ma kao što su Kanye West, El­lie Go­ul­ding i Pa­lo­ma Fa­ith, dok oni sa­mi pred­vo­de pro­gra­me naj­ve­ćih zim­skih fe­sti­va­la zbog bor­der­ske him­ne „Hig­her” ko­ju pje­va La­brinth. Na Ja­ho­ri­nu sti­že i ču­ve­ni ak­ti­vi­stič­ki ko­lek­tiv i ve­li­ka lon­don­ska gru­pa Asian Dub Fo­un­da­tion, či­ji je zvuk bio di­rekt­ni uzor naj­ve­ćoj bal­kan­skoj gru­pi Du­bi­o­za ko­lek­tiv. Uz njih do­la­ze i ap­so­lut­ni klup­ski hit­mej­ke­ri Mah­mut Or­han, Bu­rak Yeter, te ru­ski DJ duo Fi­la­tov & Ka­ras či­ji hi­to­vi bro­je mi­li­jar­du ju­tjub pre­gle­da. Za pra­ve teh­no i ha­us ma­ra­to­ne na pla­ni­ni bi­će za­du­že­na li­sta ko­ju pred­vo­di slo­ve­nač­ki „teh­no otac” Umek, te pro­sla­vlje­ni ho­land­ski DJ mag Pa­tri­ce Bäumel, ali i naj­ti­ra­žni­ji teh­no duo na Bal­ka­nu, ba­nja­luč­ki tan­dem Mla­den To­mić i Si­ni­ša Ta­ma­mo­vić.
Re­gi­o­nal­ne rok su­per­zvi­je­zde Van Gog do­la­ze na Ja­ho­ri­nu da oku­pe pu­bli­ku iz svih kra­je­va, a že­sto­ko će bi­ti i uz ne­pri­ko­sno­ve­ne re­gi­o­nal­ne re­pe­re kao što su Bad Copy, te Fren­ki, Kon­tra i In­di­go, ali i tre­nut­no naj­slu­ša­ni­ji man­gu­pi He­lem nej­se. Na Fe­sti­val 84 do­la­ze i naj­bo­lji pred­stav­ni­ci do­ma­će mu­zič­ke sce­ne, Af­ter Af­fa­ir, A Skit­zo, Bil­lain, Black Acid b2b Vanyano, DJ Soul, Fo­rest Pe­o­ple, For­ni­va b2b An­drej Je­lić, G.Edd b2b Fe­dja Knajdl, Me­ra­koon, Mr. Me­hi­ka­no, Said5, So­o­le b2b Ro­bert S, Wo­o­die, Wor­da, Zli Jay i mno­gi dru­gi.A.Š.


Jed­na kar­ta za pet fe­sti­va­la

Sa­mo do 26. ja­nu­a­ra tra­je naj­ve­ća ak­ci­ja Eg­zi­ta „1 kar­ta = 5 fe­sti­va­la” Eg­zit Fre­e­dom 2018 či­ni čak pet fe­sti­va­la u pet ze­ma­lja: Eg­zit, Fe­sti­val 84, Si star, Re­vo­lušn i Si dens, a do kra­ja tra­ja­nja ak­ci­je svi kup­ci uz Eg­zit ula­zni­cu po pro­mo­tiv­noj ci­je­ni od sa­mo 58 eura, do­bi­ja­ju ulaz na osta­la če­ti­ri fe­sti­va­la, iz­me­đu osta­lih i za Fe­sti­val 84 uz krat­ku re­gi­stra­ci­ju.
Još vr­lo ogra­ni­čen kon­ti­gent ula­zni­ca za Fe­sti­val 84 sa ne­vje­ro­vat­nih 60 od­sto po­pu­sta, po ci­je­ni od 16 eura bi­će u pro­da­ji pu­tem pro­daj­ne mre­že Gig­stiks Mon­te­ne­gro na 54 pro­daj­na objek­ta To­bac­co S Press u 23 gra­da Cr­ne Go­re do kra­ja da­na ili do is­te­ka za­li­ha, na­kon če­ga će ci­je­na bi­ti vi­ša. Na saj­tu zva­nič­ne Eg­zi­to­ve tu­ri­stič­ke or­ga­ni­za­ci­je exit­trip.org do­stup­na je i ogra­ni­če­na ko­li­či­na pro­mo­tiv­nih pa­ke­ta sa ula­zni­com za fe­sti­val, te dvo­dnev­nim ski pa­som i smje­šta­jem za Fe­sti­val 84, ali i spe­ci­jal­no skro­je­ni tu­ri­stič­ki pa­ke­ti za osta­le fe­sti­va­le u or­ga­ni­za­ci­ji Eg­zit ti­ma.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"