Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-01-23 PREMIJER PODRŽAO NOVO RUKOVODSTVO LJEKARSKE KOMORE
Od Hrapovića traži saradnju sa ljekarima
Dan - novi portal
Pred­sjed­nik Vla­de Du­ško Mar­ko­vić po­ru­čio je no­vom ru­ko­vod­stvu Lje­kar­ske ko­mo­re da Vla­da u pot­pu­no­sti po­dr­ža­va nji­ho­ve ak­tiv­no­sti i rad. Pred­sjed­nik Vla­de pri­mio je ju­če u po­sje­tu de­le­ga­ci­ju Lje­kar­ske ko­mo­re Cr­ne Go­re ko­ju je pred­vo­dio pred­sjed­nik Ko­mo­re Alek­san­dar Mu­go­ša.
– Ima­te mo­ju po­dr­šku i ima­će­te je. Od Mi­ni­star­stva zdra­vlja za­tra­ži­ću pu­nu sa­rad­nju sa Lje­kar­skom ko­mo­rom – is­ta­kao je Mar­ko­vić.
Ru­ko­vod­stvo Lje­kar­ske ko­mo­re in­for­mi­sa­lo je pre­mi­je­ra o do­sa­da­šnjim ak­tiv­no­sti­ma, o pla­no­vi­ma za pre­va­zi­la­že­nje iza­zo­va do ko­jih je do­šlo usled blo­ka­de ra­da Ko­mo­re u pro­te­klom raz­do­blju kao i o vi­zi­ji dje­lo­va­nja Lje­kar­ske ko­mo­re Cr­ne Go­re.
Pred­sjed­nik Mar­ko­vić je po­dr­žao za­htjev za pro­lon­gi­ra­nje ro­ka za iz­da­va­nje i ob­no­vu li­cen­ci lje­ka­ri­ma dok ne bu­du stvo­re­ne nor­ma­tiv­ne pret­po­stav­ke za tu ak­tiv­nost i za dru­ge ak­tiv­no­sti Ko­mo­re.
Ru­ko­vod­stvo Lje­kar­ske ko­mo­re uka­za­lo je na sa­stan­ku na vi­še po­ja­va po­put ne­e­tič­kih i pro­tiv­za­ko­ni­tih re­kla­ma me­di­cin­skih uslu­ga i usta­no­va is­ka­zav­ši sprem­nost da se kao esnaf­ska or­ga­ni­za­ci­ja ozbilj­no uhva­te uko­štac sa po­ja­va­ma či­ji je cilj dez­in­for­mi­sa­nje jav­no­sti i na­no­še­nje šte­te Dr­ža­vi.
Sa­stan­ku su pri­su­stvo­va­li i pot­pred­sjed­ni­ca Skup­šti­ne Lje­kar­ske ko­mo­re Žan­ka Ce­ro­vić, i za­mje­nik pred­sjed­ni­ka Lje­kar­ske ko­mo­re Ke­nan Ero­vić.
No­vo ru­ko­vod­stvo Ko­mo­re iza­bra­no je 4. ja­nu­a­ra na­kon go­di­nu da­na blo­ka­de nje­nog ra­da. Mi­ni­star zda­vlja Ke­nan Hra­po­vić po­ni­štio pr­vi iz­bor Mu­go­še od 31. ja­nu­a­ra 2017. go­di­ne, na­kon če­ga je Ko­mo­ra pod­ni­je­la tu­žbu Uprav­nom su­du zbog ta­kve od­lu­ke. Kao po­sle­di­ca blo­ka­de, za 1.500 lje­ka­ri­ma je is­te­kao rok 18. ja­nu­a­ra da ob­no­ve li­cen­ce za rad, na osno­vu no­vog za­ko­na o zdrav­stve­noj za­šti­ti, jer ni­je usvo­jen no­vi sta­tut i pra­vil­nik za izda­va­nje te do­zvo­le u Ko­mo­ri. D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"