Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2018-01-24 IZABRANI ČLANOVI PREDSJEDNIŠTVA ODBORA SD GLAVNOG GRADA I nakon izbora biće dio vlasti
Dan - novi portal
U pred­sjed­ni­štvo od­bo­ra So­ci­jal­de­mo­kra­ta Glav­nog gra­da iza­bra­ni su po funk­ci­ji Đor­đe Su­hih, pred­sjed­nik od­bo­ra, Sne­ža­na Bur­zan, Bo­ris Mu­go­ša i Mar­ko Ra­ko­če­vić, ko­ji oba­vlja­ju funk­ci­je pot­pred­sjed­ni­ka od­bo­ra, za­tim Ti­ho­mir Ra­di­no­vić, se­kre­tar od­bo­ra, Mi­li­vo­je Mi­ro Ra­i­če­vić, pred­sjed­nik Fo­ru­ma pen­zi­o­ne­ra, Iva­na Raš­ča­nin, pred­sjed­ni­ca Fo­ru­ma že­na SD-a Glav­nog gra­da, Emil Đo­kić, pred­sjed­nik omla­di­ne SD-a Glav­nog gra­da kao i Mi­lo­rad Ma­to­vić i Sa­mir Adžo­vić, pred­sjed­ni­ci od­bo­ra Go­lu­bov­ci i Tu­zi.
Za čla­no­ve pred­sjed­ni­štva od­bo­ra Glav­nog gra­da iza­bra­ni su i mi­ni­stri pro­svje­te i zdrav­stva Da­mir Še­ho­vić i Ke­nan Hra­po­vić, sa­vjet­ni­ca pred­sjed­ni­ka Skup­šti­ne Ma­ri­ja Bla­go­je­vić, se­kre­tar Mi­ni­star­stva fi­nan­si­ja Go­ran Pe­tro­vić, me­đu­na­rod­na se­kre­tar­ka SD - a Ir­ma Ni­šić. Čla­no­vi pred­sjed­ni­štva od­bo­ra Glav­nog gra­da su i Ivan Ter­zić, se­kre­tar Se­kre­ta­ri­ja­ta za rad, mla­de i so­ci­jal­no sta­ra­nje, Ne­boj­ša Bur­za­no­vić, di­rek­tor Na­rod­ne bi­bli­o­te­ke „Ra­do­sav Lju­mo­vić”, Er­vin Adro­vić, po­moć­nik di­rek­to­ra Di­rek­ci­je za sa­o­bra­ćaj, Nu­sret Ca­no­vić, di­rek­tor Par­king ser­vi­sa, Jo­van Đu­ri­šić, di­rek­tor Slu­žbe za za­jed­nič­ke po­slo­ve, Mi­le­na Pur­li­ja, po­moć­nik di­rek­to­ra Upra­ve za ka­dro­ve i Da­li­bor Mi­lo­še­vić, ge­ne­ral­ni di­rek­tor Di­rek­to­ra­ta za drum­ski sa­o­bra­ćaj u Mi­ni­star­stvu sa­o­braćaja i po­mor­stva.
–Na sjed­ni­ci Od­bo­ra SD Glav­nog gra­da pred­sta­vlje­ni su re­zul­ta­ti pred­stav­ni­ka So­ci­jal­de­mo­kra­ta u grad­skoj za­ko­no­dav­noj i iz­vr­šnoj vla­sti, ali su de­fi­ni­sa­ne i sve neo­p­hod­ne ak­tiv­no­sti za pred­sto­je­će lo­kal­ne iz­bo­re u Pod­go­ri­ci. Za­klju­če­no je da su od­lič­ni re­zul­ta­ti svih pred­stav­ni­ka SD-a u lo­kal­noj vla­sti, iz­u­zet­no po­zi­tiv­ne re­ak­ci­je ko­je se sva­ko­dnev­no do­bi­ja­ju sa te­re­na i do­sljed­nost u po­li­ti­ci svih ovih go­di­na si­gu­ran po­ka­za­telj da će, kao i u man­da­tu ak­tu­el­ne grad­ske upra­ve, i na­kon iz­bo­ra u Glav­nom gra­du So­ci­jal­de­mo­kra­te bi­ti je­dan od ključ­nih či­ni­la­ca vla­da­ju­će ve­ći­ne – sa­op­šti­li su iz Od­bo­ra So­ci­jal­de­mo­kra­ta Glav­nog gra­da.
N.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"