Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-01-23 NIŠTA OD DOGOVORA TUŽILAŠTVA I RATKA KOLJENŠIĆA
Privođenje Koljenšića Ubistvo priznao, a sporazum propao
Dan - novi portal
Nik­ši­ća­nin Rat­ko Ko­ljen­šić po­no­vo se obra­tio Vi­šem tu­ži­la­štvu za­htje­vom da pot­pi­še  spo­ra­zum o pri­zna­nju kri­vi­ce za uče­šće u ubi­stvu Be­o­gra­đa­ni­na Ni­ko­le Bo­jo­vi­ća u apri­lu 2013. go­di­ne u Be­o­gra­du.  
Me­đu­tim, ka­ko sa­zna­je­mo u tu­ži­la­štvu, i ovaj po­ku­šaj da pot­pi­še spo­ra­zum je pro­pao jer on ni­je bio spre­man da pred tu­ži­o­cem u pot­pu­no­sti iz­ne­se sve de­ta­lje do­ga­đa­ja i pri­zna kri­vi­cu.
Ko­ljen­ši­ća i vi­ši dr­žav­ni tu­ži­lac u VDT-u  Želj­ko Tom­ko­vić pr­vi raz­go­vor oba­vi­li su kra­jem sep­tem­bra. Tu­ži­lac je i ta­da od­bio da Ko­ljen­ši­ću na­pi­sme­no po­nu­di spo­ra­zum na­kon što je taj Nik­ši­ća­nin ka­zao da je za ovaj zlo­čin spre­man da od­ro­bi­ja osam go­di­na za­tvo­ra, što je za tu­ži­la­štvo bi­la ne­pri­hva­tlji­vo ma­la sank­ci­ja za dje­lo ko­je mu se sta­vlja na te­ret.
Ko­ljen­šić je od po­čet­ka ne­gi­rao bi­lo ka­kvu po­ve­za­nost sa ubi­stvom bra­ta vo­đe ze­mun­skog kla­na Lu­ke Bo­jo­vi­ća, a da pri­zna kri­vi­cu od­lu­čio je iz stra­ha za svoj ži­vot i ži­vo­te čla­no­va svo­je po­ro­di­ce, i to sa­mo dan pri­je ne­go što je po­li­ci­ja kra­jem ju­la pro­šle go­di­ne bli­zu nje­go­ve ku­će uhap­si­la maj­ku ubi­je­nog Ni­ko­le An­đel­ku Bo­jo­vić i nji­ho­vog ro­đa­ka Ma­ti­ju Bo­jo­vi­ća.
Pre­ma do sa­da ne­po­tvr­đe­nim op­tu­žni­ca­ma, sa­da po­koj­ni Slo­bo­dan Ša­ra­no­vić or­ga­ni­zo­vao je kri­min­al­nu gru­pu ka­ko bi osve­tio ubi­stvo svog bra­ta Bra­ni­sla­va. Bio je uvje­ren da je di­rekt­ni na­lo­go­do­vac i or­ga­ni­za­tor tog ubi­stva Lu­ka Bo­jo­vić, zbog če­ga je od­lu­čio da or­ga­ni­zu­je gru­pu ko­ja će ubi­ti Bo­jo­vi­će­vog bra­ta Ni­ko­lu.
Pre­ma spi­si­ma tu­ži­la­štva, za nov­ča­nu na­dok­na­du, član te gru­pe po­stao je Ko­ljen­šić, ko­ji je or­ga­ni­zo­vao pre­voz ubi­ce Sa­še Cve­ta­no­vi­ća iz Cr­ne Go­re u Be­o­grad. Ko­ljen­šić i Cve­ta­no­vić su za­tim pra­ti­li kre­ta­nje Ni­ko­le Bo­jo­vi­ća ka­ko bi pro­na­šli po­god­no mje­sto i vri­je­me za nje­go­vu li­kvi­da­ci­ju.
– Na­kon što su do­šli do sa­zna­nja da će mla­đi Bo­jo­vić 29.apri­la 2013. go­di­ne pro­ći Uli­com ca­ri­ce Mi­li­ce, Ko­ljen­šić je Cve­ta­no­vi­ću po­ka­zao mje­sto na ko­me je naj­po­god­ni­je da če­ka me­tu. Ubr­zo na­kon to­ga, Bo­jo­vić je na­i­šao, a Cve­ta­no­vić je u nje­ga ra­fal­no is­pa­lio 15 hi­ta­ca – pi­še u op­tu­žni­ci.VJ.D.


Vojinović sklopio sporazum

Jedan od optuženih u ovom postupku Miloš Vojinović sporazum je sklopio sa srpskim tužilaštvom početkom jula ove godine. On je priznao da je bio pripadnik grupe koju su organizovali pokojni Šaranović i Miloš Delibašić, ali i da je ubio Miloša Vidakovića 2. jula 2013. godine u Budvi. Srpski mediji objavili su da je Vojinović odlučio da progovori pošto je od Luke Bojovića iz Španije dobio pismo u kojem mu je ovaj garantovao za život, kao i zaštitu njegovoj porodici, uz jedini uslov da ispriča sve kako je bilo.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"