Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2018-01-24 UNCG DODIJELILO PRIZNANJA
Uručene nagrade novinarima
Dan - novi portal
Udru­že­nje no­vi­na­ra Cr­ne Go­re uru­či­lo je ju­če pr­vu, dru­gu i tre­ću go­di­šnju na­gra­du no­vi­na­ri­ma „Vi­je­sti”, „Da­na”, IN4S i Fos me­di­ja. Pr­vu na­gra­du po­di­je­li­le su Iva­na Gu­do­vić i Ja­dran­ka Ćet­ko­vić iz dnev­ni­ka „Vi­je­sti”, dru­ga na­gra­da pri­pa­la je no­vi­na­ru „Da­na” Vla­di­mi­ru Ota­še­vi­ću, dok su tre­ću na­gra­du do­bi­li Goj­ko Ra­i­če­vić (IN4S) i Da­ni­lo Aj­ko­vić (FOS me­di­ja). Na­gra­da za ži­vot­no dje­lo uru­če­na je pen­zi­o­ni­sa­nom no­vi­na­ru „Po­bje­de” Če­do­mi­ru Ra­du­si­no­vi­ću.
Na­gra­du za naj­bo­ljeg mla­dog no­vi­na­ra do­bi­la je Da­ni­ca Ko­rać iz por­ta­la „Sed­mi­ca”.
Do­dje­la na­gra­da upri­li­če­na je u re­sto­ra­nu „Og­nji­šte”, a do­bit­ni­ci­ma ih je uru­čio pred­sjed­nik UNCG Go­ran Ćet­ko­vić.
Na­kon ce­re­mo­ni­je do­dje­le na­gra­da, Udru­že­nje no­vi­na­ra i Dru­štvo pro­fe­si­o­nal­nih no­vi­na­ra Cr­ne Go­re (DPNCG) or­ga­ni­zo­va­li su pres kon­fe­ren­ci­ju po­vo­dom Da­na no­vi­na­ra Cr­ne Go­re – 23. ja­nu­a­ra. Na kon­fe­ren­ci­ji je po­ru­če­no da no­vi­na­ri u Cr­noj Go­ri tre­ba da bu­du svje­sni svo­je sna­ge i po­sta­nu fak­tor od­lu­či­va­nja o svim pi­ta­nji­ma ko­ja se ti­ču me­di­ja. Pred­sjed­nik UNCG Go­ran Ćet­ko­vić po­ru­čio je da ni­ko ne tre­ba da ome­ta ured­ni­ke i no­vi­na­re da ra­de svoj po­sao.
– Od ka­ko je no­vi­nar­stvo na­sta­lo, ured­nik je imao za­vr­šnu ri­ječ i od­go­vor­nost, i taj kon­cept bi tre­ba­lo da raz­mo­tri ne­ko od sil­nih fak­to­ra ko­ji su kre­nu­li da kon­tro­li­šu jav­ni ser­vis – po­ru­čio je Ćet­ko­vić.
Ge­ne­ral­ni se­kre­tar DPNCG Mi­la Ra­du­lo­vić ka­za­la je da su pro­šlu go­di­nu obi­lje­ži­la de­ša­va­nja u jav­nom ser­vi­su.
– Svje­do­ci smo da je Evrop­ska ko­mi­si­ja na­ja­vi­la da će se ove go­di­ne vi­še fo­ku­si­ra­ti na no­vi­nar­stvo, po­seb­no jav­ni ser­vis i da su Uje­di­nje­ne na­ci­je su­ge­ri­sa­le da me­di­ji mo­ra­ju da ra­de svoj po­sao, ne smi­ju bi­ti pod po­li­tič­kim uti­ca­jem – na­ve­la je Ra­du­lo­vi­će­va.
Da­mir Ra­mo­vić iz Te­le­vi­zi­je Cr­ne Go­re ka­zao je da je pri­mar­na mi­si­ja jav­nog emi­te­ra bi­ti me­dij, od­no­sno te­le­vi­zi­ja za sva­kog gra­đa­ni­na.
– To je cilj ko­ji po­ku­ša­va­mo da do­seg­ne­mo i na to­me ra­di­mo dvi­je go­di­ne. Sma­tra­mo da smo od tog ci­lja još da­le­ko, ali bli­že ne­go što je Te­le­vi­zi­ja Cr­ne Go­re ikad bi­la – na­gla­sio je Ra­mo­vić.A.O.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"