Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2017-12-11 PREDSJEDNIK DANILOVGRADSKOG ODBORA DNP-A ODGOVORIO NA PONUDU ČELNIKA OPŠTINE DA GA ZAPOSLE Bojović: Koliko nudite, trgovci glasovima
Dan - novi portal
DA­NI­LOV­GRAD – Na po­nu­du do­bi­je­nu iz ka­bi­ne­ta pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Da­ni­lov­grad Bra­ni­sla­va Đu­ra­no­vi­ća da mo­že da se pri­ja­vi na ras­pi­sa­ni kon­kur­se za rad­na mje­sta u lo­kal­noj upra­vi, od­go­vo­rio je Dra­gan Bo­jo­vić, pred­sjed­nik da­ni­lov­grad­skog od­bo­ra De­mo­krat­ske na­rod­ne par­ti­je. Pod­sje­ća­mo, iz ka­bi­ne­ta pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Da­ni­lov­grad pret­hod­no su re­a­go­va­li na kri­ti­ke Bo­jo­vi­ća o par­tij­skom za­po­šlja­va­nju u lo­kal­noj upra­vi.
– Ko­li­ko nu­di­te, go­spo­do tr­gov­ci gla­so­vi­ma? S ob­zi­rom na re­fe­ren­ce ko­je po­sje­du­jem ne mo­že­te iz­na­ći te pa­re i ta la­žna obe­ća­nja ko­jim bi­ste me mo­gli ku­pi­ti. Ni me­ne, ni ve­ći­nu gra­đa­na Da­ni­lov­gra­da ko­je svih ovih go­di­na va­še jed­no­par­tij­ske i po­li­cij­ske tor­tu­re ni­je­ste uspje­li ni ku­pi­ti, ni upla­ši­ti. I u toj va­šoj po­li­tič­koj osi­o­no­sti i bes­kru­pu­lo­zno­sti, ima­te hra­bro­sti da DNP op­tu­ži­te za po­ro­dič­no-ku­mov­sko za­po­šlja­va­nje?! Vi, ko­ji ste od zgra­de Op­šti­ne, čast iz­u­ze­ci­ma, na­pra­vi­li dom za zbri­nja­va­nje va­še dje­ce i dje­ce va­ših ro­đa­ka. To­li­ko ste čla­no­va naj­u­žih fa­mi­li­ja za­po­sli­li u op­štin­skoj ad­mi­ni­stra­ci­ji da bi vam bi­lo lak­še da, ka­ko ka­že je­dan moj opo­zi­ci­o­ni pri­ja­telj, ra­di­te od ku­će – ba­rem bi­smo ušte­dje­li na op­štin­skim ra­ču­ni­ma za stru­ju – od­go­va­ra Bo­jo­vić i pi­ta funk­ci­o­ne­re DPS-a da li će u Op­šti­ni opet da or­ga­ni­zu­ju po­la­ga­nje dr­žav­nih i struč­nih is­pi­ta o tr­o­šku gra­đa­na, te ubr­za­ne do­pun­ske kur­se­ve ka­ko bi se do­ško­lo­va­li po­je­di­ni DPS ka­dro­vi.
– Po­li­tič­ki rad u ka­bi­ne­tu pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Da­ni­lov­grad odav­no je po­pri­mio Or­ve­lov­ski pro­fil, pa se ne­zna­nje pri­ka­zu­je kao moć, rop­stvo kao slo­bo­da, a za­do­vo­lja­va­nje naj­ba­nal­ni­jih lič­nih po­tre­ba kao pre­ga­la­štvo za do­bro­bit Da­ni­lov­gra­đa­na. To je tzv. DPS sin­drom hi­per­tro­fi­ra­nog, de­be­log „ja” ko­je ne­pre­sta­no ra­ste, go­ji se, po­pu­nja­va sav pro­stor oko se­be, i kao ta­kvo od se­be vi­še ne mo­že da vi­di ni­šta dru­go, šta­vi­še sma­tra da op­šti­na i dr­ža­va i svi dru­gi gra­đa­ni i po­sto­je sa­mo za­to da bi is­pu­nja­va­li nji­ho­ve se­bič­ne in­te­re­se. Otu­da, iz ka­bi­ne­ta pred­sjed­ni­ka OO DNP po­ru­ču­je­mo da sto­ji­mo kao pre­pre­ka i koč­ni­ca se­bič­nim in­te­re­si­ma čel­ni­ka da­ni­lov­grad­skog DPS-a. Ne­će Bra­ni­slav Đu­ra­no­vić mje­ri­ti kva­li­tet čla­no­vi­ma DNP-a na na­mje­šte­nim ogla­si­ma ko­je ras­pi­su­je na je­dan dan – po­ru­čio je Bo­jo­vić.
Iz DNP-a is­ti­ču da DPS ne bri­ne o ne­slo­zi u opo­zi­ci­ji, već tre­ba vi­še da po­ve­de ra­ču­na o to­me gdje će za­vr­ši­ti ka­da do­đe do smje­ne vla­sti u Da­ni­lov­gra­du.I.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"