Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-11 fleš
Dan - novi portal
SD na­stu­pa sa­mo­stal­no

Op­štin­ski od­bor So­ci­jal­de­mo­kra­ta Ul­cinj jed­no­gla­sno je do­nio od­lu­ku o sa­mo­stal­nom na­stu­pu na pred­sto­je­ćim lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u toj op­šti­ni. Sjed­ni­ci od­bo­ra pri­su­stvo­vao je i čel­nik SD Ivan Bra­jo­vić, ko­ji je is­ta­kao da So­ci­jal­de­mo­kra­te na kri­li­ma još jed­nog ve­o­ma uspje­šno okon­ča­nog iz­bor­nog pro­ce­sa oče­ku­ju no­vi, još uspje­šni­ji.
– Ve­o­ma mi je dra­go da su i čla­no­vi OO SD Ul­cinj ve­o­ma svje­sni sna­ge So­ci­jal­de­mo­kra­ta i sve ve­će po­dr­ške ko­ju do­bi­ja­mo od na­ših gra­đa­na, što je re­zul­ti­ra­lo do­no­še­njem od­lu­ke o sa­mo­stal­nom na­stu­pu na pred­sto­je­ćim iz­bo­ri­ma u Ul­ci­nju. Ubi­je­đen sam da će se i na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma ko­ji nas oče­ku­ju 4.fe­bru­a­ra na­sta­vi­ti iz­u­ze­tan trend ra­sta po­dr­ške So­ci­jal­de­mo­kra­ta­ma, jer smo si­gu­r­ni u is­prav­nost na­šeg pro­gra­ma i sve­u­kup­nog po­li­tič­kog dje­lo­va­nja, što i gra­đa­ni, evi­dent­no je, u sve ve­ćem bro­ju pre­po­zna­ju – na­veo je Bra­jo­vić.M.V.


De­le­ga­ci­ja u Hr­vat­skoj

De­le­ga­ci­ja Od­bo­ra za me­đu­na­rod­ne od­no­se i ise­lje­ni­ke Skup­šti­ne Cr­ne Go­re od da­nas je u zva­nič­noj po­sje­ti hr­vat­skom sa­bo­ru. Ka­ko se na­vo­di, u po­sje­tu idu na po­ziv pred­sjed­ni­ka Od­bo­ra za vanj­sku po­li­ti­ku Sa­bo­ra Mi­ra Ko­va­ča.
– Po­red su­sre­ta sa do­ma­ći­nom i čla­no­vi­ma Od­bo­ra za vanj­sku po­li­ti­ku, de­le­ga­ci­ja od­bo­ra će se sa­sta­ti i sa pot­pred­sjed­ni­kom hr­vat­skog sa­bo­ra aka­de­mi­kom Želj­kom Re­i­ne­rom, kao i sa čla­no­vi­ma Od­bo­ra za evrop­ske po­slo­ve, Od­bo­ra za Hr­va­te iz­van Re­pu­bli­ke Hr­vat­ske i me­đu­par­la­men­tar­ne gru­pe pri­ja­telj­stva Hr­vat­ska – Cr­na Go­ra – pi­še u sa­op­šte­nju. M.V.


Iz­gu­bljen iden­ti­tet

Vi­ši na­uč­ni sa­rad­nik na In­sti­tu­tu za no­vi­ju isto­ri­ju Sr­bi­je Alek­san­dar Ra­ko­vić sma­tra da je Cr­na Go­ra na­kon iz­gla­sa­va­nja dr­žav­ne ne­za­vi­sno­sti na re­fe­ren­du­mu 2006.go­di­ne iz­gu­bi­la svoj tra­di­ci­o­nal­ni, srp­ski iden­ti­tet.
– U stva­ri, pro­blem cr­no­gor­skog iden­ti­te­ta je taj što ne­ma sa­dr­žaj – ka­zao je Ra­ko­vić u emi­si­ji „Ži­va isti­na”.
On je pod­sje­tio da je kralj Ni­ko­la za­pra­vo bio naj­ve­ći za­go­vor­nik uje­di­nje­nja Cr­ne Go­re i Sr­bi­je, sa­mo što je vi­dio se­be na če­lu te dr­ža­ve.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"