Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-11 fleš
Dan - novi portal
Di­ler u pri­tvo­ru

Su­di­ja za is­tra­ge Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci sa­slu­šao je al­ban­skog dr­ža­vlja­ni­na N.S. i od­re­dio mu pri­tvor.
Slu­žbe­ni­ci Odje­lje­nja gra­nič­ne bez­bjed­no­sti Ul­cinj su 7.12.2017. go­di­ne, u vre­men­skom pe­ri­o­du od 20 ča­so­va do 22 ča­sa, pra­ti­li put­nič­ko mo­tor­no vo­zi­lo džip mar­ke „mi­cu­bi­ši“ al­ban­skih re­gi­star­skih ozna­ka. Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su oko 22.20 po­ku­ša­li da za­u­sta­ve to vo­zi­lo u mje­stu Vla­di­mir­ske kru­te, ali vo­zač ni­je stao na znak za­u­sta­vlja­nja, već se uda­ljio u prav­cu Ba­ra. Slu­žbe­ni­ci OGB Ul­cinj su kre­nu­li u po­tje­ru za ovim vo­zi­lom i u mje­stu Do­bre vo­de su pro­na­šli na­ve­de­no vo­zi­lo, par­ki­ra­no na oko dva ki­lo­me­tra od ma­gi­stral­nog pu­ta Vla­di­mir–Bar. Vo­zi­lo je bi­lo ot­klju­ča­no, a u nje­mu se ni­ko ni­je na­la­zio.   O sve­mu su oba­vi­je­šte­ni slu­žbe­ni­ci Ode­lje­nja bez­bjed­no­sti Ul­cinj i Cen­tra bez­bjed­no­sti Bar.Po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su u vo­zi­lu „mi­cu­bi­ši“ pro­na­šli dvi­je cr­ne put­ne tor­be u ko­ji­ma se na­la­zi­lo 41 PVC pa­ko­va­nje sa sa­dr­ža­jem bilj­ne ma­te­ri­je ze­le­ne bo­je, ukup­ne te­ži­ne oko 49,8 ki­lo­gra­ma, a za ko­ju se sum­nja da je opoj­na dro­ga ma­ri­hu­a­na ti­pa skank.
Dan ka­sni­je, slu­žbe­ni­ci OGB Ul­cinj su pro­na­šli N.S. (37) iz Ska­dra, Re­pu­bli­ka Al­ba­ni­ja, ko­ji je, ka­ko se sum­nja, upra­vljao vo­zi­lom u ko­jem je pro­na­đe­na dro­ga. Na li­ce mje­sta do­šli su i slu­žbe­ni­ci Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge i CB Bar. N.S. je li­šen slo­bo­de zbog sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga. M.D.


Tu­ži­lac ga pu­stio

Osnov­ni dr­žav­ni tu­ži­lac pu­stio je G.R. iz Pod­go­ri­ce da se bra­ni sa slo­bo­de.
Slu­žbe­ni­ci CB Pod­go­ri­ca su 6.12.2017. go­di­ne, oko 14.45, po­stu­pa­ju­ći po ope­ra­tiv­noj in­for­ma­ci­ji, iz­vr­ši­li pre­gled li­ca u ugo­sti­telj­skom objek­tu „Sta­ra ku­ća“ u na­se­lju Za­go­rič. Tom pri­li­kom je iz­vr­še­na kon­tro­la vi­še li­ca, pri če­mu su slu­žbe­ni­ci CB Pod­go­ri­ca kod G.R. pro­na­šli pi­štolj mar­ke „če­ška zbro­jev­ka” ka­li­bra 9 mm, sa 14 me­ta­ka u okvi­ru.  O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten dr­žav­ni tu­ži­lac u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Pod­go­ri­ci, ko­ji je na­lo­žio da se G.R. li­ši slo­bo­de i da mu se pri­ve­de uz kri­vič­nu pri­ja­vu zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja. M.D


Is­tra­ga zbog oruž­ja 

Slu­žbe­ni­ci In­ter­vent­ne je­di­ni­ce CB Bi­je­lo Po­lje su 7.12.2017. go­di­ne, oko 1.15, iz­vr­ši­li kon­tro­lu vo­zi­la ko­jim je upra­vljao M.K. (31) iz tog gra­da. To­kom pre­tre­sa vo­zi­la, po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci su u plat­ne­noj tor­bi­ci ko­ja se na­la­zi­la iz­me­đu sje­di­šta vo­za­ča i su­vo­za­ča pro­na­šli pi­štolj mar­ke „glok 17“ ka­li­bra 9 mm sa okvi­rom u ko­jem se na­la­zi­lo 15 ko­ma­da me­ta­ka 9mm.
Osnov­ni dr­žav­ni tu­ži­lac u Bi­je­lom Po­lju iz­dao je na­red­bu za spro­vo­đe­nje is­tra­ge pro­tiv M.K.M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"