Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
ANB prati 60 džihadista * Spriječiti Aca i A2A da opljačkaju EPCG * Za stanove prevario 200 Tuzlaka * Tužioci oprali biografije Šariću i Kaliću * Putin naredio povlačenje * Bez SPD-a nema stabilne vlade * Na putu bez kraja
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
JELENA MITROVIĆ, FUNKCIONER SDP-a :
U slučaju Marović imamo nevjerovatnu situaciju, jer postoji pravosnažna presuda, ali su osuđenici i dalje na slobodi, bez izgleda da se presuda efektuira.

Vic Dana :)

Uđe Perica u autobus i pita ga vozač:
- Koliko imaš godina?
- Sedam.
- Kada bude došao kondukter, reci da imaš šest.
- Zašto?
- Pustiće te besplatno
Dolazi kondukter i pita ga:
- Koliko imaš godina?
- Šest!
- A kad puniš sedam?
- Čim izađem iz autobusa.

Stoji dječak ispred zgrade i pokušava da pozvoni na interfon. Vidi ga policajac, pa ga upita:
– Oprosti dečko, mogu li nekako da ti pomognem?
– Plitisni tli!
Policajac pritisne:
– I šta sad?
– Bezimo!
- Kako si se osjećao na posljednjem času u školi - pita majka Pericu.
- Kao general - odgovori Perica - Stojim u stavu mirno i posmatram svoje jedinice.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2017-12-10 ODRON NA PUTU PODGORICA–KOLAŠIN JUČE NAKRATKO ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ
Odron u Platijama - (Foto: Podgorički vremeplov) Preko Brajića se ne može do daljnjeg
Dan - novi portal
Od­ron do ko­jeg je do­šlo ju­če oko 13 ča­so­va na ma­gi­stral­nom pu­tu Pod­go­ri­ca – Ko­la­šin na­krat­ko je ob­u­sta­vio sa­o­bra­ćaj kod skre­ta­nja za na­se­lje Tr­ma­nje.
Br­zom re­ak­ci­jom nad­le­žnih sa­o­bra­ćaj na tom di­je­lu pu­ta nor­ma­li­zo­van je oko 14 ča­so­va. Iz Auto-mo­to sa­ve­za Cr­ne Go­re (AMSCG) ape­lo­va­li su na gra­đa­ne da opre­zno vo­ze.
– Sa­o­bra­ćaj se od­vi­ja po mo­krim i kli­za­vim ko­lo­vo­zi­ma, zbog in­ten­ziv­ne ki­še u ju­žnim i cen­tral­nim pred­je­li­ma. U vi­šim pla­nin­skim pred­je­li­ma pa­da sni­jeg. Vi­dlji­vost je sma­nje­na usled ni­ske oblač­no­sti i pa­da­vi­na – sa­op­šte­no je iz AMSCG. Do­da­li su da ima i po­vre­me­no ja­kih uda­ra vje­tra.
– Na pu­te­vi­ma po­red ri­je­ka i ko­si­na uče­sta­li su od­ro­ni, a sa­o­bra­ća­nje ka­mi­o­ni­ma sa pri­ko­li­com i šle­pe­ri­ma za­bra­nje­no je na po­te­zu Nik­šić – Plu­ži­ne i Nik­šić – Šav­nik. Na ma­gi­stral­nom pu­tu Ce­ti­nje – Bu­dva, u mje­stu Bra­ji­ći, sa­o­bra­ćaj je u pre­ki­du do dalj­njeg zbog sa­ni­ra­nja ko­si­ne i opa­sno­sti od no­vog ob­ru­ša­va­nja ka­me­nja na tom di­je­lu pu­ta – ka­za­li su iz AMSCG.
Do­da­li su da će u na­red­nih 15 da­na zbog re­kon­struk­ci­je ma­gi­stral­nog pu­ta Ce­ti­nje – Bu­dva na di­o­ni­ci Ko­šljun – Za­va­la sa­o­bra­ćaj bi­ti ob­u­sta­vljan u in­ter­va­li­ma.
– Pot­pu­na ob­u­sta­va sa­o­bra­ća­ja za sve vr­ste vo­zi­la bi­će u ter­mi­ni­ma od 9 do 11 ča­so­va, od 14 do 15.30 i od 2 do 5 sa­ti iza po­no­ći. Na ma­gi­stral­nom pu­tu M-2 Moj­ko­vac–Ri­ba­re­vi­ne, na lo­ka­li­te­ti­ma Le­pe­nac i Ste­va­no­vac zbog ra­do­va sa­o­bra­ćaj se oba­vlja jed­nom tra­kom ne­iz­mje­nič­no i re­gu­li­san je se­ma­for­skom sig­na­li­za­ci­jom – sa­op­šti­li su iz AMSCG.
Zbog re­kon­struk­ci­je ma­gi­stral­nog pu­ta na di­o­ni­ci Ul­cinj–Kru­te u na­red­nih 15 da­na do­la­zi­će do pot­pu­nih ob­u­sta­va sa­o­bra­ća­ja i to od 9 do 12 i od 14.30 do 15.30 ča­so­va.
– Mi­mo ovih ter­mi­na sa­o­bra­ćaj se na tom di­je­lu pu­ta oba­vlja jed­nom tra­kom na­u­zmje­nič­no – na­vo­de iz AMSCG.
Do­da­li su i da će u na­red­nih dva­de­se­tak da­na, zbog ra­da na auto­pu­tu Bar – Bo­lja­re na re­gi­o­nal­nom pu­tu R-19, od­no­sno di­o­ni­ci Bi­o­če – Klo­pot do­ći do pro­mje­ne re­ži­ma sa­o­bra­ća­ja za sve vr­ste vo­zi­la i ob­u­sta­va ne du­žih od 30 mi­nu­ta.
– Zbog iz­vo­đe­nja mi­ner­skih ra­do­va na ju­žnom por­ta­lu tu­ne­la Ve­ze­snik, auto­pu­ta Bar – Bo­lja­re, na pr­voj sek­ci­ji Smo­ko­vac –Uvač – Ma­te­še­vo do­la­zi­će do ob­u­sta­va sa­o­bra­ća­ja za sve vr­ste vo­zi­la ne du­žih od 30 mi­nu­ta, i to u ter­mi­ni­ma od 1 do 5, od 10 do 12 i 14 do 16 ča­so­va. Na re­gi­o­nal­nom pu­tu R-1, di­o­ni­ci Ce­ti­nje – Nje­gu­ši pro­mi­je­njen je re­žim sa­o­bra­ća­ja sa dvo­smjer­nog na jed­no­smjer­ni. Ob­u­sta­ve sa­o­bra­ća­ja na tom di­je­lu pu­ta su od 8 do 10 ča­so­va i od 14 do 16 i va­že za sve vr­ste vo­zi­la za sve da­ne osim ne­dje­ljom – is­ta­kli su iz AMSCG.
Do­da­li su i da je u mje­stu Šu­šanj zbog iz­grad­nje ka­na­li­za­ci­o­nog ko­lek­to­ra pro­mi­je­njen re­žim sa­o­bra­ća­ja, sa dvo­smjer­nog na jed­no­smjer­ni i re­gu­li­san je se­ma­for­skom sig­na­li­za­ci­jom...
Vl.O.


MUP: Si­tu­a­ci­ja sta­bil­na

Iz Di­rek­to­ra­ta za van­red­ne si­tu­a­ci­je Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va ju­če je sa­op­šte­no da je si­tu­a­ci­ja u Cr­noj Go­ri na­kon obil­nih pa­da­vi­na sta­bil­na.
– Po­vo­dom ak­tu­el­ne me­te­o­ro­lo­ške si­tu­a­ci­je, Di­rek­to­rat za van­red­ne si­tu­a­ci­je oba­vje­šta­va da je si­tu­a­ci­ja na te­re­nu sta­bil­na i bez­bjed­na, da su svi pu­te­vi u ze­mlji pro­hod­ni, kao i da ni­je bi­lo pre­ki­da u na­pa­ja­nju elek­trič­nom ener­gi­jom. U to­ku da­na, osim ne­ko­li­ko in­ter­ven­ci­ja slu­žbi za­šti­te i spa­sa­va­nja i Cr­na­go­ra­pu­ta, Ope­ra­tiv­no-ko­mu­ni­ka­ci­o­nom cen­tru 112 ni­je­su pri­ja­vlje­ni ni­ka­kvi ve­ći pro­ble­mi ve­za­ni za tre­nut­ne me­te­o­ro­lo­ške uslo­ve – pi­še u sa­op­šte­nju MUP-a.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"